Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde nie wierzę co tu się dzieję. Radocha taka,że hej może suni się uda w końcu:):)
Kinia moja mała sugestia czy w poście na 1-szej stronie gdzie robisz rozliczenie mogłabyś na koniec wpisywać ile kasy ma sunia na dziś ?
Wzięłam nowy banerek, dziękuje osobie która go zrobiła
Estrella na bazarek oczywiście dam fanty jakieś, pytanie czy Ty go robisz czy ja mam zrobic? I czy to będzie bazar tylko dla suni czy łączony?
Kinia i pytanie do Ciebie teraz jak jest kasa to czy DT będzie trzymał sunię? Czy dzwonił ktoś do mariamc w sprawie wolnego miejsca?

P.S widziałam na face przed chwilą ,że jakaś laska zaproponowała DT dla suni w Krakowie Kiania kontaktowałas się z nią?

Posted

Pozwólcie dziewczyny:loveu: złapać Kindze oddech;)
Czasami ważniejsze jest to, co dzieje się w realu. Kinia, z całą pewnością uzupełni pierwszy post, tylko dajmy dziewczynie czas. Poczekajmy na decyzje:shake:

Posted

Kinia napisał(a):
Kto chętny dorzucić coś do bazarku ? :loveu:
Estrella, ja mam już zdjęcia ciuszków na bazarek, tylko nigdy nie mogę się za niego zabrać. Może Ci podesłać i opisy ?

Atomówka napisał(a):
Estrella na bazarek oczywiście dam fanty jakieś, pytanie czy Ty go robisz czy ja mam zrobic? I czy to będzie bazar tylko dla suni czy łączony?
Mogę bazarek zrobić. Mogę tylko się dorzucić. Dla mnie nie ma ani tu ani tam żadnego problemu.
Myślałam raczej o indywidualnym bazarku, ale oczywiście może być łączony, zwłaszcza jak sunia już tyle kasy uzbierała, brawo! :)

Posted

No właśnie, trochę oddechu :P
Straszne zamieszanie miałam z odbiorem pieniędzy. Jak na złość było czynne od 15 a my o 15 musieliśmy być już w domu !
Nie mogliśmy znaleźć tego punktu, potem jeszcze z pół godziny szukaliśmy domku gdzie jest sunia.
No ale udało się jakoś.

Przekazałam już te 509zł DT. Będzie na cały dług i jeszcze jutrzejszą wizytę, bo DT dziś już nie da rady.
Jutro będzie też faktura i spis leków.
Mi wet nie udzielił informacji telefonicznie.

Dowiedziałam się kilku nazw leków.
Później jeszcze napiszę. Tymczasem lecę sprzątać łazienkę bo 4 posterylkowe kocice nieźle nasmrodziły :/

Posted

Już piszę co sunia dostawała.
Omegę 3, Hydroksyzynę na uspokojenie i jeszcze te tabletki na stawy Carprodyl f 50mg. Tak wszystko w skrócie, bo strasznie nam się spieszyło.
Do jedzenie cały czas dostawała mięsko z jakąś kaszą, ryżem. Teraz dostaje kaszę z warzywami, bo to zalecił wet.
Pytałam DT, to za żarcie będzie jakieś 200zł :(

Jak ją zobaczyłam to mnie zatkało.. Jak ona jest biedna ! Stała tak chwiejnie na tych starutkich łapkach i patrzyła tymi oczkami biednymi :( Chudzinka z niej, chociaż dostaje pełno żarcia ! Widziałam nawet jak DT miał uszykowany dla niej już cały gar kaszki z warzywami.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Qrcze...biedna mała :(
Ponowie pytanie Atomówki: Czy dzwonił ktoś do mariamc w sprawie wolnego miejsca? szykujemy sie na przenoszenie suni?

Odpisałam już winter7 na PW.
Ja mam u Danusi już jednego staruszka amstafa Dana. Ponad pół roku siedzi w hoteliku i też jego sytuacja finansowa nie jest najlepsza a dom się nie szykuje :(
Dlatego strasznie głupio mi wciskać kolejnego staruszka do mariamc :(
Chyba że będą deklaracje 100% na pewnie dłuuuugi okres.

Tylko czy da radę w kojcu i budzie ? :(
Doradźcie !

Posted

irenaka napisał(a):
Za samo jedzenie 200,00?:-o Chyba źle czytam, albo czegoś nie rozumiem?
Dzwoniłaś do Pani Agnieszki, czy szukasz innego ratunku?

To co oddałam < 265zł > to było za leczenie i dojazdy.
Za jedzenie tyle wyszło, bo suka je praktycznie samo mięso od 23 grudnia kiedy to zabrano ją od weta.
DT nie liczył już kasy za żarcie do momentu zwiania suki.
Dziś widziałam cały gar kaszy z warzywami i to jest jedna porcja dla niej. Ja byłam po południu a rano też już coś dostała.
DT mówił też, że do tego mokrego dodawał suchą karmę, która najpierw musiała się rozmiękczyć bo sunia nie pogryzie suchego :/

Posted

irenaka napisał(a):
Dzwoniłaś do Pani Agnieszki, czy szukasz innego ratunku?

Dzwoniłam.
No mówiła, że popyta, ale nie wiem czy będzie to robiła z zapałem :roll: Tutaj nic pewnego też nie ma, bo skąd wiemy czy coś się znajdzie :(

Jutro ma dzwonić do mnie kobieta z Fb, która oferowała DT w Krakowie. Zobaczymy.

Posted

To musimy zebrać deklaracje stałe.
Czy ja swoją mam już gdzieś przesłać?
Jeśli tak, to podeślijcie mi konto.

Kto się dorzuci?
Brakuje 160 zł/mc

Chyba, że uda się z tym Krakowem. :)