Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinia098 napisał(a):
Sunia jest w Sławnie, woj. zachodniopomorskie.

Najlepiej szukać domu, gdzie jest jakiś ciepły garaż, jakieś pomieszczenie przy domu. Z tego co wiem sunia nie za bardzo chce siedzieć w domu. Dlatego siedzi w garażu.

To może faktycznie u mariamc. W miarę nieduża odległość i 200 zł/mc. Ale mieszkałaby w kojcu z ocieplaną budą.

Posted

Winter7 To może faktycznie u mariamc. W miarę nieduża odległość i 200 zł/mc. Ale mieszkałaby w kojcu z ocieplaną budą.
To jest dobry pomysł tylko czy jest miejsce?
PS posty przeskakują

Posted

Jeżeli chodzi o leżenie Saby na betonie - to jest prawdopodobne, że stan zapalny stawów powodował u niej "chłodzenie" tychże na zimnej posadzce - co oczywiście nie sprzyja wyleczeniu, ale jest doraźnym sposobem (często widywanym, szczególnie w schronach) na zmniejszenie bólu stosowanym przez nieleczone psy...

Posted

Estrella napisał(a):
ale tutaj posty i się dublują i przeskakują... :)
ja chciałam zaproponować bazarek, na pewno wrzucę coś od siebie iii może ktoś jeszcze chciałby coś dorzucić? Bo inaczej, to bieda będzie, ponieważ robię już jeden bazarek na Abisia, o którym wspomniała wcześniej Igiełka i fundację Pro Equo.. dlatego też byłabym wdzięczna za jakieś fanty.

Kto chętny dorzucić coś do bazarku ? :loveu:
Estrella, ja mam już zdjęcia ciuszków na bazarek, tylko nigdy nie mogę się za niego zabrać. Może Ci podesłać i opisy ?

daśka napisał(a):
jestem na zaproszenie fiorsteibook
czy dziewczyna dogaduje się z innymi suczkami?

W DT są jeszcze 2 inne psy w tym jedna na pewno sunia. Z tego co wiem, to nasza Saba się z nimi dogaduje :) Czasami na spacerkach się zaczepiały, w sensie zabawy :)

Posted

irenaka napisał(a):
Też zaznaczam.
Edit: czy ktoś ma telefon do Kinia 098? Mam pilną sprawę.
Gdybyś Kinia weszła na wątek, a mnie nie było, to bardzo proszę o kontakt: 500-18-19-20

Wysłałam PW.

Posted

Wpłaty:

- 150zł - Łukasz M., Warszawa,
- 20zł - Ewelina T., Włoszczowa,
- 50zł - Mirosława S., Chełmiec,
- 25zł - Dorota B., Warszawa,

+ to 10 o którym pisałam wcześniej od Katarzyny S., Gryfów Śląski

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Czyli razem 255zł :loveu:

Jak jeszcze dziś uda mi się skoczyć do Sławna, to odbiorę 508,81zł od Piotra z FB bo u nas nie ma Western Union.
Wtedy przy okazji odwiedzę sukę.. Tylko 30zł na pewno pójdzie na paliwo, bo muszę czymś dojechać :shake::shake::shake:

Czyli do tej pory wpłynęło 763,81zł :loveu::loveu: < jak dobrze zliczyłam :) >

763,81zł - 70zł - 265zł = 428,81zł :loveu::loveu::loveu::loveu:

Zgadza się ? Bo ja nie wierzę :-o:loveu: