Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kinia098'][b][color=#4000BF]Proszę o głosy na Szczecinek ![/color][/b]
:arrow: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065[/url]
Właśnie tam trafił Dan z koszalińskiego schroniska i przeszedł cudowną metamorfozę !!
[size=85]Warta Goldena gra nieuczciwie. [/size] :evil:
Pomóżmy im wygrać ! Pracują tam osoby o wielkim sercu.
Linki do wątku, gdzie można zobaczyć wspaniałe metamorfozy :arrow: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin!-Mo%C5%BCe-znajdziesz-tu-przyjaciela/page20[/url]
[b]Głosować można tylko do jutra[/b] :([/QUOTE]

Wiele nie naglosujemy, bo oni maja program co glosuje ...........

Posted

[quote name='Szarotka']Wiele nie naglosujemy, bo oni maja program co glosuje ...........[/QUOTE]
Ale zawsze jakiś głos jest :) Z tego co teraz widzę, to Szczecinek jednak wygrał :)

Posted

Znowu przychodzę ze złymi wieściami... suka bardzo podupadła na zdrowiu. Nie za bardzo chce jeść: je tylko gotowanego kurczaka, czasami nie wstaje w ogóle cały dzień.. :( Potrzebna wizyta u weta, a Asia nie ma auta do soboty wieczorem :(

Posted

Znowu mam złe wieści.. Sunia podupadła na zdrowiu. Czasami nie wstaje cały dzień, dalej robi pod siebie, nie za bardzo chce jeść; je tylko gotowanego kurczaka.. pilnie wizyta u weta, a asia nie ma auta do soboty wieczorem :(

Posted

No i dupa.
Kurde na wątku są dwie osoby ( ja która nic nie mogę, bo za daleko, tylko kasowo wiszę suni jeszcze 50 zł) i Ty która tez jak widzę dużo nie możesz. Niech to szlag. Co jest z ta sunią?
Jak się za nią porządnie nikt nie weźmie to będzie tam siedziała u Asia,że tak powiem brzydko do zasranej śmierci. Ogłoszeń nie ma bo z tymi zdjęciami to mi się nawet nie chce robi. Zdrowie niestabilne a i kasy i chyba chęci u Asi za bardzo na leczenie suni. W ogóle nic nie wiadomo

Posted

[quote name='Atomowka']No i dupa.
Kurde na wątku są dwie osoby ( ja która nic nie mogę, bo za daleko, tylko kasowo wiszę suni jeszcze 50 zł) i Ty która tez jak widzę dużo nie możesz. Niech to szlag. Co jest z ta sunią?
Jak się za nią porządnie nikt nie weźmie to będzie tam siedziała u Asia,że tak powiem brzydko do zasranej śmierci. Ogłoszeń nie ma bo z tymi zdjęciami to mi się nawet nie chce robi. Zdrowie niestabilne a i kasy i chyba chęci u Asi za bardzo na leczenie suni. W ogóle nic nie wiadomo[/QUOTE]
Kasy brak w ogóle :(
Sunia jest u P.Ewy, czyli u mamy Asi. Wiem, że znowu zagadki, ale już wcześniej nie chciałam Wam mieszać, bo prawie nikt nie zrozumiał co gdzie i jak po tym jak sunia się odnalazła.
I Asia i P.Ewa dbają o sunię jak mogą. Tylko Asi teraz nawaliło auto, a P.Ewa nie pracuje :(
Ja może dopiero w ferie ( od 14 ) będę mogła podjechać do P.Ewy i zrobić zdjęcia, dopytać dokładniej.
Ale tak jeszcze nie oficjalnie wiem i nie wiem zy to do końca prawda, ale P.Ewa chyba będzie trzymała sunię u siebie tylko żeby pomóc jej finansowo w trudnych chwilach.
Dokładnie dowiemy się pewnie przy wizycie.

Posted

Kinia to proszę Cię bardzo postaraj się ich odwiedzić i dowiedzieć jak najwięcej, zrób foty i tak dalej
Potem jak będziemy wiedziały na czym stoimy zbierzemy trochę ludzi, może po 5,10 zł i jakoś się kasę zbierze. Poza tym jak mówię ja " wiszę " suni 50 zł ( ale jak powiedziałam dam jak będę dokładnie wiedziała co i jak- sorry ale po tylu różnych akcjach na dogo jestem ostrożna) no i pobazarkujemy. Tylko trzeba wiedzieć na czym stoimy
Bardzo chce pomóc suni, bo jest mi jej zajebiście szkoda, stare suczysko zapomniane przez wszystkich to chociaż my bądźmy z nią ( chociaż wirtualnie)

Posted

[quote name='Atomowka']Kinia to proszę Cię bardzo postaraj się ich odwiedzić i dowiedzieć jak najwięcej, zrób foty i tak dalej
Potem jak będziemy wiedziały na czym stoimy zbierzemy trochę ludzi, może po 5,10 zł i jakoś się kasę zbierze. Poza tym jak mówię ja " wiszę " suni 50 zł ( ale jak powiedziałam dam jak będę dokładnie wiedziała co i jak- sorry ale po tylu różnych akcjach na dogo jestem ostrożna) no i pobazarkujemy. Tylko trzeba wiedzieć na czym stoimy
Bardzo chce pomóc suni, bo jest mi jej zajebiście szkoda, stare suczysko zapomniane przez wszystkich to chociaż my bądźmy z nią ( chociaż wirtualnie)[/QUOTE]
Rozumiem, że potrzebujesz dowodów, tak jak i inni. Dlatego będziemy starały się podjechać jak najszybciej.
W sobotę chyba jadę na Słupsk. Może uda się mi namówić tatę, żeby przysatnął w Sławnie ;)

Posted

Też szkoda mi suni, narazie podnoszę ale jak będziemy wiedziały konkretnie, będą lepsze fotki i wieści Kiniu z wizyty to tak jak wcześniej już pisałam także dołożę się do leczenia staruszki, zaczniemy działać.

Posted

Prawda jest taka- jeśli nie będzie regularnych wiadomości o psie, konkretnych informacji o chorobie, potrzebnym leczeniu, zdjęć i stałego kontaktu z dt, to nie bedzie żadnych chętnych do pomocy. Bo jak? W czym pomagać? Na co zbierać?
To nie działa nigdy w taki sposób, że: "jedna pani drugiej pani..."
Obserwuję wątek od dawna, nic sie tutaj nie dzieje i nic się nie zdarzy jeśli nieznane sa konkrety...Więc albo coś sie zmieni, albo wątek umrze w końcu śmiercią naturalną...
Na razie nie wiadomo w czym możemy pomóc...

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Prawda jest taka- jeśli nie będzie regularnych wiadomości o psie, konkretnych informacji o chorobie, potrzebnym leczeniu, zdjęć i stałego kontaktu z dt, to nie bedzie żadnych chętnych do pomocy. Bo jak? W czym pomagać? Na co zbierać?
To nie działa nigdy w taki sposób, że: "jedna pani drugiej pani..."
Obserwuję wątek od dawna, nic sie tutaj nie dzieje i nic się nie zdarzy jeśli nieznane sa konkrety...Więc albo coś sie zmieni, albo wątek umrze w końcu śmiercią naturalną...
Na razie nie wiadomo w czym możemy pomóc...[/QUOTE]

Ze smutkiem przyłączam się do słów Inez...cioteczki, potrzeba konkretów: czy sunia zostanie u p.Ewy, czy jeśli tak to potrzeba deklaracji czy tylko wsparcia finansowego od czasu do czasu, jak jej zdrowie. No i zdjęcia- to podstawa. Wtedy też na FB gdzie sunia ma wydarzenie bedzie można to wszystko konkretnie opisać i zacząć działać i ogłaszać...

Posted

Jedyne co się ostatnio dowiedziałam, to to że z suką gorzej.. Je, ale chudnie. Odrobaczana była. Piszczy i jęczy, cięzko jej wstać o ile wstanie. Potrzebny jej wet, a nie ma kto jej zawieźć.........................