Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiakiGabi napisał(a):
U nas narazie jest wolne miejsce, kojce są w ogrzewanym budynku, psiaki śpią na podestach, na których mają ciepłe posłanka, także chyba sunia nie marzłaby.

No psiakiGabi w sumie chyba najbliżej są zachodniopomorskiego.

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
No psiakiGabi w sumie chyba najbliżej są zachodniopomorskiego.

Za duże koszta, nie podołalibyśmy :(

bela51 napisał(a):
Czy sunia jest w Sławnie ? Czy juz mis ei myla wątki. Bo jesli tak, to istnialaby szansa transportu, ale za miesiac.

bela, opisałaś im dokładnie sunię ? to ciężki pies :oops:
macie może jakieś linki,opisy,galerie tego hoteliku?
jak możesz, to podaj mi na pw swój numer.

Posted

Dziekujemy cioci belli za przybycie :-).

Strasznie mi ta stara Sabcia zapadła w serce.

Tylko uprzedzcie wybrany hotel, ze to potencjalna uciekinierka jest.
Oprócz kasy trzeba jeszcze rozważyć zabezpieczenie kojców włąśnie pod tym względem- sunia może sie podkopać, rozpruć siatkę, no chyba nie wyskoczy ....
Więc kojce raczej nie z siatki, tylko moze z drewna i paneli ogrodzeniowych , i dobrze, żeby teren z kojcami był dodatkowo jeszcze ogrodzony, albo kojce w pomieszczeniu.

Przepraszam, że sie wymądrzam, ale ciągle jeszce płaczę po naszej schroniskowej on-ce Arii.
Była wycofana i nieufna, dziewczyny wyadoptowąły ją do kojca w domu w Konstantynowie Łodzkim , pod lasem, a sunia, zestresowana nowym miejscem i pobudzona widokiem pola i przestrzeni juz 3-go dnia rozpruła siatkę kojca i uciekła:
http://www.dogomania.pl/threads/202468-ARIA-płocha-Onka-wyadoptowana-z-łódzkiego-schronu-zginęła-w-ok.Konstantynowa-Ł.

Posted

Kinia a jaki koszt u psiakiGabi,że za drogo?
Bo w tym hoteliku terier to jest mega drogo bo 25 zł za dobę ( bo Saba pewnie, waży ponad 25kg?) więc tu tez Nas nie stac to będzie jakieś 750 zł no sorry ale moim zdaniem odpada
No chyba,że jakąs mega zniżke dadzą
Miesiąc czekac na transport to też nie bardzo chyba, bo DT chce pozbyc się suni już

Posted

Atomowka napisał(a):
Kinia a jaki koszt u psiakiGabi,że za drogo?
Bo w tym hoteliku terier to jest mega drogo bo 25 zł za dobę ( bo Saba pewnie, waży ponad 25kg?) więc tu tez Nas nie stac to będzie jakieś 750 zł no sorry ale moim zdaniem odpada
No chyba,że jakąs mega zniżke dadzą
Miesiąc czekac na transport to też nie bardzo chyba, bo DT chce pozbyc się suni już

Bela pisała, że 300zł/msc
bela51 napisał(a):
A gdzie sunia teraz przebywa? Gdzie byłoby najblizej ją zawiezc?
Jest jeszcze hotel Terier kolo Mielca, cena 300 + karma, moge zadzwonic. Warunki tez b.dobre. Zalezy, gdzie macie blizej.

U psiakiGabi miesięcznie 450zł.......

Posted

Czyli miejsce jest tylko u gabi ale odpada bo zdecydowanie za drogo, i w tym hotelu
300 zł za taką dużą sunie, to powiedzmy rozsądna cena, z tego co widzę deklaracji jest 160 zł, czyli połowa, jakby zebrac chociaż do 200 zł byłby cudnie.
Kinia jeżeli mogę coś doradzić, może skasuj 1-szego postu tą częśc od momentu co na różowo jest dużymi literami,że to nasza sunia,że się znalazła a tam np wstaw deklarację stałe? ( sorry,że się rządzę, ale moim zdaniem to jest tam zupełnie niepotrzebne)

Posted

Mamy miejsce w hoteliku Terier !!!!!

300zł/msc + karma i wet z dużymi zniżkami !!

Szukamy transportu... do ....... Mielca :/

I prosimy o stałe deklaracje !!! :( Mamy 170.. brakuje jeszcze 130 ! :(

Posted

Ja przekazałam dziś DT te 118zł długu. Miałam na koncie 330 - 118 = 212 zł. I te 212zł również przekazałam Pani Ewie na utrzymanie suki.

Mam te faktury, które miałam wrzucić. Ale są one w Acrobat Readerze. Jak ja mam to wrzucić oO

Posted

Transport Sławno-Mielec poszukiwany zaraz wpisze to sobie po podpisu, mogę też założyć wątek na transportowym może ktoś będzie jechał
Jak mój TZ wróci zapytam czy dałby dla suni chociaż dyszke stałej
Kinia trzeba porozsyłać wątek
Czyli te 300 zł to jest bez karmy tak?

Zrobiłam jeszcze taki baner

Posted

[quote name='Atomowka']Transport Sławno-Mielec poszukiwany zaraz wpisze to sobie po podpisu, mogę też założyć wątek na transportowym może ktoś będzie jechał
Jak mój TZ wróci zapytam czy dałby dla suni chociaż dyszke stałej
Kinia trzeba porozsyłać wątek
Czyli te 300 zł to jest bez karmy tak?

Zrobiłam jeszcze taki baner

Dzięki Atomowka !
Gdybyś mogła, to załóż ten wątek na transportowym.
Ja od poniedziałku znowu zaczynam szkołę i będę na Dogo pewnie dopiero o 22 :(

300zł bez karmy i weta.

Wczoraj dużo rozsyłałam. Jak widać odzew jest, ale nie taki wielki :(

Posted

Kinia wymień sobie ten mój banerek, bo wstawiłaś sobie do podpisu nie podlinkowany, teraz juz jest podlinkowany
Zakładam wątek na transportowym, z tego co patrzyłam to jest ponad 600 km trzeba będzie od groma kasy miec
Udostepniam FB

Posted

witam

to ja Ania z FB

zadeklarowałam 100 zł stałych, mam szansę na dodatkowy etat, jak mi się w sobotę wyjaśni i będzie pewny od 01.03. to dorzucę coś jeszcze. Kinga potrzebujemy więcej niż 300 zł bo dojdzie jeszcze karma i wet :( no i transport na drugi koniec Polski.

Tabletki podobno już wysłane do Ciebie wczoraj, powinny być na dniach.

Aha jakby ktoś umiał robić bazarki to dostanę we wtorek trochę fajnych nowych damskich butów i mam parę markowych zabawek po dzieciach. Mogę przygotować zdjęcia, pakować i wysłać, nie mam czasu robić bazarku i go pielęgnować może znajdzie się ktoś chętny?

Posted

Tak wiemy, że ponad to 300 zł jeszcze karma będzie potrzebna, ale tu juz może jakoś pociagniemy to
Najgorzej to ten transport bo to będzie na prawde kupę kasy

Posted

Nanhoo napisał(a):
witam

to ja Ania z FB

zadeklarowałam 100 zł stałych, mam szansę na dodatkowy etat, jak mi się w sobotę wyjaśni i będzie pewny od 01.03. to dorzucę coś jeszcze. Kinga potrzebujemy więcej niż 300 zł bo dojdzie jeszcze karma i wet :( no i transport na drugi koniec Polski.

Tabletki podobno już wysłane do Ciebie wczoraj, powinny być na dniach.

Aha jakby ktoś umiał robić bazarki to dostanę we wtorek trochę fajnych nowych damskich butów i mam parę markowych zabawek po dzieciach. Mogę przygotować zdjęcia, pakować i wysłać, nie mam czasu robić bazarku i go pielęgnować może znajdzie się ktoś chętny?

Wiem, ale najważniejsze jest na razie te 300zł.
Pani z Hotelu mówiła, że weta mają bardzo taniego. U nich morfologia 20zł a u nas..... 110......

Z jedzeniem powiedziała, że będzie musiała dokładnie sobie obliczyć, bo nie karmiła psa jeszcze gotowanym i mięsem.