Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, na razie brak transportu, ale przeciez wciaz na niego czeka i szuka gdzie sie da ;)

Dalam znac na transportowym Elmirze. Jezdzi za zwrot kosztow i niewykluczone ze znajda sie jeszcze inni pasazerowie w tym samym kierunku :lol: Szukamy do skutku!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula95 napisał(a):
Nie...:( Ja tego nie rozumiem... Przecież on jest tak piękny, malutki, młodziutki,radosny...

A wiecie, czy Aga wyadoptowała szczeniaczki?

Szczeniaki jeszcze są,ale spokojnie to zawsze trochę trwa. Dom na Kubusia czeka i nie wycofałam się. Wiem ze i z Piegusią sprawa pilna ale ją mogę ze wzgledu na jej problemy zabrać dopiero po wyadoptowaniu szczeniaków,gdyż mogłyby byc dla niej dodatkowym stresem. Ona potrzebuje przede wszystkim spokoju,a wiecie szczeniaki są czasem bardzo nachalne w okazywaniu uczuć. Do 20-stego stycznia będę rzadziej na dogo ale na Kubunia czekamy:)

Posted

[quote name='Paula95']:) W taki razie czekamy na wyadoptowanie szczeniorków. A wkleisz zdjęcia maleństw? :)
Nie sa takie malutkie:) Są u mnie na wątku
http://www.dogomania.pl/threads/197632-Jedno-serce-dom-pe%C5%82en-ps%C3%B3w.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-im-znale%C5%BA%C4%87-domy
są na ostatniej stronie Dyzio,Diuna,Mickey i jeszcze Jaś z Małgosią. Reszta jest duża i jest na podwórku Sara i Fiona oraz 3 u mojej sąsiadki Rutka,Tośka i Perła

Posted

Może aga38 nam to wyjaśni.
http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!/page137
post 3402
i tutaj
http://www.dogomania.pl/threads/196528-starowinka-ratlerka-urz%C4%85dzi%C5%82a-sobie-maraton-%C5%9Brodkiem-drogi-w-Jab%C5%82onnie-pilne-DT/page7
post 159
Raz już Kubuś został wystawiony do wiatru przez Iwankę.Przepraszam, jeżeli się mylę, ale już nie dowierzam nikomu i chucham na zimne.

Posted

Bjuta napisał(a):
No rzeczywiście - wygląda to bardzo niepokojąco. Dzięki Sylo za czujność!

Mam w substrykcjach te dwa wątki.Nie szukam sensacji, a jak się mylę to przeproszę aga38 i to z przyjemnością.

Posted

Nie wystawiam Kubusia do wiatru,domek jest aktualny,dziewczyny Kubuś to bezkonfliktowy psiak,Dt u mnie na niego czeka,w ciągu ostatnich dwóch miesięcy 10 szczeniąt i 2 dorosłe psy które były u mnie znalazły domy stałe. Dlaczego nie miałabym pomóc innym które przebywaja w schronie? Z domku dla Coralgola jego opiekunka zrezygnowała sama a Calineczka podobno ma swój DS. A mshume niech nie sieje paniki,wiem co robię a czasem było u mnie o wiele więcej szczeniąt. Swoje malizny nie poupychałam u sąsiadki tylko ona też prowadzi Dt,czy cos w tym złego że szukam dla nich domów i ogłaszam je jako moje? Ona się nie loguje na dogo. Kubusiowi zaproponowałam DT dopóki nie znajdzie Domku stałego i dalej to podtrzymuję,a babulkę chciałam zabrać na DS,fakt,ale podobno ona nie nadaje się do innych psów. W razie pytań proszę pisać a nie słuchać plotek

Posted

Słuchajcie ludzie z Ostrowieckiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami ANIMALS szukają transportu z Ostrowca do Poznania,jeśli znalazłaby się chętna osoba żeby jechać to wtedy oba psiaki znalazłyby się w nowych domach.Mogę wysłac e-mail do osoby szukającej transportu do Poznania,może wspólnie udałoby się coś zorganizować

Posted

No właśnie oni myśleli że Kuba ma juz transport i że w drodze powrotnej psiak mógłby sie zabrać. Też szukają kogoś kto będzie jechał na Poznań lub w tamtą stronę

Posted

Z Kalisza póki co aktualne, Klemensowa rodzinka ma jutro wizytę przedadocyjną i na 100 % będzie wszystko wiadomo, ale zapowiada się naprawdę ok, więc mam nadzieję że wizyta to jedynie formalność.
A już coś skombinowałyście z Gostynia do Kalisza?

Posted

PEWNA PANI, NA INNYM WATKU, NAPISAŁA TAK ..."proponuje zamiast wydawac pieniadze na hotel ,dac ogloszenie o jego historii na portalu
www.goldenline.pl
tam jest grupa dyskusyjna "aby pomóc w 24 godziny"
Jest tam mnóstwo osób , które chętnie stwarzają dla zwierząt tymczasowy dom lub przygarniają je na stałe.
Pozdrawiam"

"Trzeba założyć tam konto , oto link do grupy "aby pomoc w 24 godziny"
http://www.goldenline.pl/forum/aby-pomoc-w-24-godziny
a oto podobna grupa
http://www.goldenline.pl/forum/abyy-pomoc-w-24-godziny
sa też odpowiednie grupy dotyczące zwierząt , trzeba nacisnąć dołącz i będzie pani mogła na nich pisac posty.czasami grupy sa otwarte i od razu można pisać , a czasami trzeba poczekac na zgodę moderatora.
ja tam znalazłam dom dla 2 kotów także życzę powodzenia
pozdrawiam"

ZAREJESTROWAŁAM SIE I WSTAWIŁAM KUBULKA. JEST PEWNA PANI Z POZNANIA ,KTÓRA SIĘ ZAINTERESOWAŁA I CHCIAŁA ZDJECIE.CZEKAM NA DALSZY CIAG ....

Posted

Bonsai, na razie nie mamy do Kalisza transportu. :( Może gdyby było to we ferie udałoby mi się tatę namówić, żeby go zawiózł, ale będzie ciężko...

Javena, super! Jeśli będziesz miała jakieś wieści od tej pani, to proszę pisz szybciutko.