Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula :lol: Kubus moze echac do aga38 na tymczas. Zapros ciotke na watek i ustalaj szczegoly. Ja juz podziekowalam Adze za chec pomocy. Warunek: intensywnie szukacie domku stalego - Aga nie podejmuje sie reklamowania malca

Posted

Przyznam, ze nie znam Agi. Tak wlasnie spotkalysmy sie na 1 z watkow i zapytalam przy okazji. Ma sporo tymczaskow. Popros Age na wateczek i zapytaj o wszystko :lol:

Posted

Aga ale się cieszę. :) Bardzo Ci dziękuję.

A teraz mam kilka pytań :)

Czy DT jest płatny?
Jak będzie z karmą?
Kiedy Kubusiem mógłby do Ciebie przyjechać?
I gdzie mieszkasz?

:multi::multi::multi:

Posted

aga38 napisał(a):
Nie nie musisz mi płacić za tymczas,karmę jakoś na razie ogarniam,więc jesli nie jada tyle co bernardyn to dam radę hahaha. Psiaki dostają i sucha karmę i gotowane jedzenie. Mieszkam w Wachocku koło Starachowic to województwo świetokrzyskie,Kubuś moze przyjechac w kazdej chwili. Jedyne to same szukacie mu domku,ogłaszacie i robicie całą adopcje bo ja pojęcia o tym nie mam. Będzie mieszkał z innymi psami,ale mysle że nie bedzie problemu,zawsze nowego najpierw obszczekaja a po paru dniach razem szaleją

Ale się cieszę. :) Ale to rozstanie... Już teraz zaczynam płakać. Ja go tak pokochałam... Ale cieszę się, że nie będzie marznąć. Aga jesteś wielka!

A i jeszcze sprawa kastracji. Czy masz u siebie teraz sunie? Bo Kubuś jeszcze nie jest wykastrowany.

Posted

Szarotka, przy tak atrakcyjnych warunkach nie pytalabym o nic lecz zrobila sciepe na solidny wor karmy bo tej nigdy za wiele :razz::lol:

No to jak? Organizujemy grosz na karme? :multi: Chetni, ustawiac sie w kolejce , prosiemy:lol:

Posted

aga38 napisał(a):
są i sunie,wiem ze u nas kastracja kosztuje u psa około 80 zł

Trzeba wiec robic zrzute czym predzej. Zrzuci klejnoty z siebie, to bedzie mu lzej :evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
Jestes pewna, ze dasz rade finansowo ??

Myślę że tak,żebranie nawet nieźle mi idzie,zresztą 2 chyba pojada do nowych domków w sobotę wiec zje ich porcje :)Pomagają mi różni ludzie,więc psiaki maja co zjeść:) Dziewczyny na moim wątku jest Zuzka2 jest rewelacyjna w ogłaszaniu i ma reke do znajdowania domków moze skontaktujcie sie i z nią

Posted

Paula95 napisał(a):
Tylko problem jest taki, że nie mamy na jakie konto zbierać. Przynajmniej z mojej strony. Ja nie posiadam konta.

Ja nie w Polsce niestety, kto moze pomoc w zbiorce?

Posted

Szarotka napisał(a):
Musimy znalezc jakas ciotke krajowa, co nam konta udzieli :):)do niedawana byla tu Syla.......

O Sylę się nie bójcie. :) Na pewno nas nie opuści. :)

Która z cioteczek użyczy konta Kubusiowi? :)

Posted

Tak robi rewelacyjne sterylki,zszywa rozpuszczalnymi nićmi nic nie widac na zewnątrz a sunie zaraz po zabiegu szalały jakby wcale nie miały zabiegu. A co najważniejsze cięcie jest minimalne. Zastrzyki po zabiegu robie w domu sama badź psiaki dostaja antybiotyk w postaci tabletek