Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Cioteczki!!! Szukamy osoby z okolic Katowic do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej!!! Proszę o pomoc!!! Domek dla pięknookiej Kizzy! Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Paula :lol: Kubus moze echac do aga38 na tymczas. Zapros ciotke na watek i ustalaj szczegoly. Ja juz podziekowalam Adze za chec pomocy. Warunek: intensywnie szukacie domku stalego - Aga nie podejmuje sie reklamowania malca Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Ale super:) Dusje a domek jest sprawdzony? Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Przyznam, ze nie znam Agi. Tak wlasnie spotkalysmy sie na 1 z watkow i zapytalam przy okazji. Ma sporo tymczaskow. Popros Age na wateczek i zapytaj o wszystko :lol: Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Już zapraszam. :) Ale się cieszę. :) Quote
aga38 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Proszę bardzo Paula mozesz sprawdzic sama:) http://www.dogomania.pl/threads/197632-Jedno-serce-dom-pe%C5%82en-ps%C3%B3w.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-im-znale%C5%BA%C4%87-domy Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Paula95 napisał(a):Już zapraszam. :) Ale się cieszę. :) Ja tez, bardzo bardzo :multi: Zal tej kruszynki a obiecane ciepelko nie nadchodzi :shake: Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Aga ale się cieszę. :) Bardzo Ci dziękuję. A teraz mam kilka pytań :) Czy DT jest płatny? Jak będzie z karmą? Kiedy Kubusiem mógłby do Ciebie przyjechać? I gdzie mieszkasz? :multi::multi::multi: Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 aga38 napisał(a):Nie nie musisz mi płacić za tymczas,karmę jakoś na razie ogarniam,więc jesli nie jada tyle co bernardyn to dam radę hahaha. Psiaki dostają i sucha karmę i gotowane jedzenie. Mieszkam w Wachocku koło Starachowic to województwo świetokrzyskie,Kubuś moze przyjechac w kazdej chwili. Jedyne to same szukacie mu domku,ogłaszacie i robicie całą adopcje bo ja pojęcia o tym nie mam. Będzie mieszkał z innymi psami,ale mysle że nie bedzie problemu,zawsze nowego najpierw obszczekaja a po paru dniach razem szaleją Ale się cieszę. :) Ale to rozstanie... Już teraz zaczynam płakać. Ja go tak pokochałam... Ale cieszę się, że nie będzie marznąć. Aga jesteś wielka! A i jeszcze sprawa kastracji. Czy masz u siebie teraz sunie? Bo Kubuś jeszcze nie jest wykastrowany. Quote
aga38 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 są i sunie,wiem ze u nas kastracja kosztuje u psa około 80 zł Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Szarotka, przy tak atrakcyjnych warunkach nie pytalabym o nic lecz zrobila sciepe na solidny wor karmy bo tej nigdy za wiele :razz::lol: No to jak? Organizujemy grosz na karme? :multi: Chetni, ustawiac sie w kolejce , prosiemy:lol: Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Tylko problem jest taki, że nie mamy na jakie konto zbierać. Przynajmniej z mojej strony. Ja nie posiadam konta. Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 aga38 napisał(a):są i sunie,wiem ze u nas kastracja kosztuje u psa około 80 zł Trzeba wiec robic zrzute czym predzej. Zrzuci klejnoty z siebie, to bedzie mu lzej :evil_lol: Quote
aga38 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Szarotka napisał(a):Jestes pewna, ze dasz rade finansowo ?? Myślę że tak,żebranie nawet nieźle mi idzie,zresztą 2 chyba pojada do nowych domków w sobotę wiec zje ich porcje :)Pomagają mi różni ludzie,więc psiaki maja co zjeść:) Dziewczyny na moim wątku jest Zuzka2 jest rewelacyjna w ogłaszaniu i ma reke do znajdowania domków moze skontaktujcie sie i z nią Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Paula95 napisał(a):Tylko problem jest taki, że nie mamy na jakie konto zbierać. Przynajmniej z mojej strony. Ja nie posiadam konta. Ja nie w Polsce niestety, kto moze pomoc w zbiorce? Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Musimy znalezc jakas ciotke krajowa, co nam konta udzieli :):)do niedawana byla tu Syla....... Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Aga, a ten wet u ciebie godny polecenia? Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Szarotka napisał(a):Musimy znalezc jakas ciotke krajowa, co nam konta udzieli :):)do niedawana byla tu Syla....... O Sylę się nie bójcie. :) Na pewno nas nie opuści. :) Która z cioteczek użyczy konta Kubusiowi? :) Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Paula95 napisał(a):O Sylę się nie bójcie. :) Na pewno nas nie opuści. :) Moze by dala konto ?? Quote
aga38 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Tak robi rewelacyjne sterylki,zszywa rozpuszczalnymi nićmi nic nie widac na zewnątrz a sunie zaraz po zabiegu szalały jakby wcale nie miały zabiegu. A co najważniejsze cięcie jest minimalne. Zastrzyki po zabiegu robie w domu sama badź psiaki dostaja antybiotyk w postaci tabletek Quote
Paula95 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 No to super:) A co będzie z transportem? To spory kawałek drogi. Quote
dusje Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Paula95 napisał(a):No to super:) A co będzie z transportem? To spory kawałek drogi. Wrzuc na transportowy Quote
Recommended Posts