andzia69 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='eve-w']Dziewczyny! Osoba na FB poddala mi swietny pomysl! W organizacje manifestacji a raczej jej przebieg trzeba zaangazowac klub [B]Korona Kielce[/B]! tu adres: [email][email protected][/email] Czy mozecie wyslac po chiciaz jednym mailu do nich z prosba o przyjscie i rozpowszechnianie informacji? nie mozna wstawic na ich tablicy posta ;/ cwane bestie :)[/QUOTE] Klub Korona Kielce jest sponsorowane przez UM.... Quote
Asior Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 chciała bym być na miejscu, ale nie mam jak dotrzeć.. kraków w tym względzie jak zwykle pokazuje co potrafi :/ Quote
ocelot Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='andzia69']Klub Korona Kielce jest sponsorowane przez UM....[/QUOTE] Ale Klub kibica już nie.... Quote
aanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Mimo , iż z Bolesławca , moglabym przyjechac - ale gdzie przenocuję - nie mam kasy na hotel , przecież nie w schronie. :angryy::cool3:................moze macie namiary na tanie noclegi - w miarę ......... Quote
eneda Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='aanka']Mimo , iż z Bolesławca , moglabym przyjechac - ale gdzie przenocuję - nie mam kasy na hotel , przecież nie w schronie. :angryy::cool3:................moze macie namiary na tanie noclegi - w miarę .........[/QUOTE] Jakby Ci nie przeszkadzały koty, które pchają się na poduszkę i psy które pchają się do łóżka to zapraszam do mnie:) Quote
aanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Eneda ,bardzo Ci dziękuję :p, wiesz ze mnie taki odludek trochę nie będę zawracać glowy - na pewno .A dużo u Was ludzi - bo zwierzęta to na plus - raczej . Quote
MartynaP Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 obejrzałam reportaż uwagi -to niejest pies z naszego schroniska -u nas psy nie umierają z głodu boże jak tacy ludzie wogóle moga chodzić po świecie :( Quote
Elka_Ka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='MartynaP']obejrzałam reportaż uwagi -to niejest pies z naszego schroniska -u nas psy nie umierają z głodu boże jak tacy ludzie wogóle moga chodzić po świecie :([/QUOTE] A mnie zastanawia jak tacy debile mogą dostawać się do władzy? Wystarczyło posłuchać ich gadki bez ładu i składu we wczorajszej Uwadze - [B]przecież oni są kompletnie odmóżdżeni[/B]:-o jak to się dzieje, że kretyni są wybierani na wysokie stołki???:angryy: Quote
__Lara Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wybierają ich niemyślący Polacy....nasz naród to "masa", którą się łatwo manipuluje, przykre to, ale prawdziwe. Quote
halcia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dlatego w Polsce tak niewiele sie zmienia.Niestety mało wrazliwców jest przy władzy.Tu nawet nie trzeba być wrazliwcem.Wystarczy być człowiekiem,tylko tyle,albo AŻ tyle! Quote
RenW Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='halcia']Dlatego w Polsce tak niewiele sie zmienia.Niestety mało wrazliwców jest przy władzy.Tu nawet nie trzeba być wrazliwcem.Wystarczy być człowiekiem,tylko tyle,albo AŻ tyle![/QUOTE] Być człowiekiem to mało.. trzeba być uczciwym człowiekiem, niestety, niektórym żądza pieniądza przesłania wszystko, gotowi diabłu skórę zaprzedać byle mieć.. tacy ludzie nie mają skrupułów, ni sumień.. Quote
Viris Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 LUDZIE!!!!! skupcie się! [COLOR=Red][B]* TERMIN 17 listopad - jeszcze nic pewnego - czekamy na reakcje urzędu! Mają prawo nam odmówić!!! * TERMIN w środku tygodnia - W WEEKEND urzędy są zamknięte - demonstracja w weekend to w tym wypadku strata czasu - jeśli mamy uderzyć przed wyborami!!!! * Potwierdzenia PRZYBYCIA - proponuję zbierać po potwierdzeniu terminu !!!![/B][/COLOR] Robicie bajzel postami typu "dlaczego nie w weekend". Quote
Potter Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Viris popieram w 100%. andzia69 - wstaw proszę wołami do I postu: [SIZE=3][COLOR=Blue][B]- TERMIN 17 LISTOPAD JEST USTALONY WSTĘPNIE, TERAZ CZEKAMY NA DECYZJĘ URZĘDNIKÓW, JEŚLI SIĘ NIE SPRZECIWIĄ, POTWIERDZONE DATA i GODZINA ZOSTANĄ NIEZWŁOCZNIE OGŁOSZONE NA WĄTKU - TERMIN MANIFESTACJI NIE ZOSTAŁ WYZNACZONY ODGÓRNIE, TO BYŁ NASZ POMYSŁ - OWSZEM W WEEKEND MAMY WOLNE I MOGŁOBY POJAWIĆ SIĘ NAS WIĘCEJ, ALE URZĘDASY WTEDY TEŻ MAJĄ WOLNE, A NIE MAMY CHYBA ZAMIARU PIKIETOWAĆ PRZED PUSTYM RATUSZEM? - PROSZĘ NIE ZGŁASZAĆ, KTO NIE MOŻE PRZYJECHAĆ, SĄ TO INFORMACJE SZKODLIWE, BO SIEJĄCE DEFETYZM - PO OSTATECZNYM TERMINIE ZBIERAMY DEKLARACJE PRZYBYCIA - WSZELKIE ZAPYTANIA O GODZINĘ, MARUDZENIE DLACZEGO W ŚRODĘ, A NIE W SOBOTĘ, ŻALE NA BRAK URLOPU, ITP. PROSIMY ZACHOWAĆ DLA SIEBIE, BO JEST TO TYLKO ZAŚMIECANIE TEGO WĄTKU I WPROWADZANIE NIEPOTRZEBNEGO ZAMIESZANIA - PROSIMY O SYMBOLICZNE CHOĆBY WPŁATY NA POCZET PUBLIKACJI LISTU OTWARTEGO W GAZECIE WYBORCZEJ - KOSZT 3.660 ZŁ - TO NIE BĘDZIE STRATA PIENIĘDZY, BO NIE MA TERAZ INNEJ OPCJI ZAPREZENTOWANIA NASZEGO STANOWISKA SZERSZEMU ODBIORCY [/B][/COLOR][/SIZE][CENTER][COLOR=Green][B]Konto do wpłat - tytułem: [U]list otwarty GW[/U][/B][/COLOR] [B][FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT][/B][/CENTER] Quote
ANETTTA Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 rozesłałam inf o manifestacji na NK po forach szkól kieleckich gimnazjum klikajcie jeszcze licea technika zostały !!!;) Quote
Viris Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [COLOR=Red][B]Dopiszcie w pierwszym poście o zbiórce na list otwarty - ile kasy potrzeba i DLACZEGO ten list jest tak ważny - bo znowu pojawią się posty "szkoda kasy".[/B][/COLOR] [B][COLOR=Blue]Mam prośbę - osoby które nie mogą przyjechać[U] BŁAGAM wpłaćcie chociaż 5 zł w ramach wsparcia [/U]- na opłacenie listu otwartego. 5 zł to mniej niż paczka papierosów, to jedno piwo w knajpie. A dla nas tak wiele. Ja mam do wyboru albo przyjechać (i zabrać ze sobą 4 osoby) albo wpłacić równowartość wydaną na paliwo - niestety nie mogę przy obecnych problemach finansowych i wydatkach zrobić więcej. [/COLOR][/B][B][COLOR=Red][SIZE=3]Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut[/SIZE][/COLOR][/B] [COLOR=Green][B]Konto do wpłat - tytułem -[U] list otwarty GW[/U]:[/B][/COLOR] [B][FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT][/B] Quote
agusiazet Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Podajcie konto, na które trzeba wpłacać te 5 zł? Ja też niestety nie mogę pojechać, nie mam urlopu, kiedy chcę:( Quote
ocelot Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja mam ogromną ochotę pojechać. Z urlopem mam też problem, ale bardziej z transportem. Quote
MagdaNS Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Najważniejsze, żeby było tam jak najwięcej ludzi, jeśli tak możemy udzielić Wam wsparcia, nie mogąc przyjechać, to jestem ZA!!!!! Też chętnie wesprę finansowo, na list otwarty w mediach, na pomoc w kosztach przejazdu, tylko proszę o konto do wpłaty. Społeczność Dogo jest jak mafia, tyle że dobra mafia, czas najwyższy to przypomnieć :diabloti: Quote
Viris Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [B][COLOR=Red][SIZE=3]Brakuje ok. 1400 zł, bo bank pobiera prowizję za wymiany walut[/SIZE][/COLOR][/B] [COLOR=Green][B]Konto do wpłat - tytułem - [U]list otwarty GW:[/U][/B][/COLOR] [B][FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]ul. 11 Listopada 29[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Alior Bank 75 2490 0005 0000 4500 7398 2092[/FONT][/B] Quote
halcia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja tu sciagnełam Kaskadaffik,przeleje ode mnie 20zł.Czy nr.konta bedzie tu podany na watku czy na PM?Ok.podczas mojego pisania wskoczyło:lol: Quote
MagdaNS Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Matko, tyle sobie GW życzy za wydrukowanie naszego listu otwartego????? Co oni to traktują w kategorii reklama wyborcza????? Tak czy siak uzbieramy, ale ręce opadają... Zaraz przeleję jakiś grosz. Quote
agusiazet Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ja cię kręcę jaka kwota:( Pewnie złotymi zgłoskami będzie! Jasne, że uzbieramy!!! Quote
backbone Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [QUOTE][B][COLOR=Red][SIZE=3]bo bank pobiera prowizję za wymiany walut[/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] nie taniej wyjdzie paypalem z zaznaczeniem opcji darowizna? Quote
agnieszka24 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 zalogowałam się na forum kibiców Korony Kielce. Naświetliłam im sprawę. Poprosiłam o wsparcie obecenością podczas manifestacji. Zobaczymy, może ktoś się zainteresuje... Quote
Recommended Posts