Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jostel5,bądź inna cioteczka co ma numer konta do wpłaty na Beziola proszę mi przesłać na pm bo nie lubię wisieć(bazarek)

edi: dostałam

Edited by Paja
Posted

Zdawało mi się,że wstawiałam tu nowy bazarek który wystawiłam.. ale nie widzę.. więc wrzucę jeszcze raz..

0)Jostelku czy wpłata doszła?

1) Ciuszki dla mamy i dziecka -zapraszam chodź zostały już ostatki bo bazaross się rozkręcił na całego..
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230742-Dla-dziecka-i-mamy-celem-wsparcia-Beza-i-Lorii-z-BP-do-24-08-g-20-00[/URL]

2)Nasionka Berberysów..
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231036-Nasiona-Berberysów-celem-wsparcia-Beza-i-Lorii-z-BP-do-06-09-g-20-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231036-Nasiona-Berberysów-celem-wsparcia-Beza-i-Lorii-z-BP-do-06-09-g-20-00[/URL]

Posted

Paju,jest wpłata-baaaaardzo dziękuję!:)

Twoja dziewczynka jest już na świecie?

Na razie jestem mało aktywna na DGM i we wszystkich innych psich sprawach ,bo mam "krwawą jatkę" w życiu pozapsim;) ,ale-mam nadzieję-kiedyś się to skończy....

Posted

Jutro coś prześlę Beziowi. Jednak nie wiem jak będzie we wrześniu ponieważ mamy duży kłopot z finansami Blekiego.
Jedyne wyjście to wysyłanie zaproszeń na wątek z opisaną sytuacją.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Jutro coś prześlę Beziowi. Jednak nie wiem jak będzie we wrześniu ponieważ mamy duży kłopot z finansami Blekiego.
Jedyne wyjście to wysyłanie zaproszeń na wątek z opisaną sytuacją.

Wiem ,Bakusiowo,wiem....!Zaglądam do Blekiego przecież!Taki sam bidol jak Bezio i zero telefonów w ich sprawie!:(

Posted

jostel5 napisał(a):
Wiem ,Bakusiowo,wiem....!Zaglądam do Blekiego przecież!Taki sam bidol jak Bezio i zero telefonów w ich sprawie!:(

Były dwa telefony po ogłoszeniach tamb w gazecie na Kraków. Ogłoszenie było dość dawno. Jedni państwo chcieliby obejrzeć psa więc był problem bo daleko. Drugi przypadek był następujący. Pani przeczyłała ogłoszenie i Bleki spodobał się. Wycięła to i odnalazła dopiero niedawno. Zadzwoniła lecz znów odłegłość stanowiła problem nie dla niej jednak lecz dla męża. Miał problem z tym co będzie jeżeli Bleki ich nie zakceptuje i trzeba go będzie odwieźć tak daleko. Natomiast z woj. mazowieckiego był kiedys jeden telefon lecz ostatecznie nie przyjechali obejrzec.

Posted

[quote name='jostel5']A w sprawie Bezia nie było ani jednego telefonu!:( Rozpacz w ciapki!

No właśnie zupełnie nie rozumiem dlaczego... Na wszystkich stronach ogłoszeniowych pozmieniałam zdjęcia wrzucając Bezika pięknie ufryzowanego :) Może ludzie się boją, że nieco charakterny z niego psiak? Przeczytajcie proszę jeszcze raz ogłoszenie i powiedzcie co by można w nim zmienić....
BEZIO

Posted

Bejotka - tekst w ogłoszeniu jest moim zdaniem dobry, jedyne co bym zmieniła , to tytuł- tzn wyrażenie: pies z charakterem, bo to od razu oznacza , ze psiak jest w jakimś stopniu trudny...może to odstraszać bez czytania tekstu o nim już. Lepiej napisac -psiak do domu z ogrodem czy coś takiego i zobaczyć czy będzie jakaś różnica.
Może wyróżnijcie mu ogłoszenie na tablica.pl? Nie mam pomysłów za wiele, u mnie też totalna cisza adopcyjna niestety...

Posted (edited)

Miesięczne rozliczenie finansów Bezia wygląda tak (bo muszę zrobić przelew...):

Bakusiowa-100 zł :)
Yunona-100 zł (lipiec/sierpień) :)
jostel5-50 zł -deklaracja stała
Z bazarku nr 1-Paja-33 zł:)
Katja-30 zł:)
Olena -30 zł (napisała,że to już za wrzesień,ale odnotowuję już teraz ,bo mało mamy pieniędzy)-30 zł:)

Razem:343 zł

Paja napisała,że z bazarku 2 ma dla Beziola kolejne 140 zł....:) Nie mam jeszcze tych pieniędzy na koncie ,ale je doliczam :343 zł+140 zł=483 zł

Przelew za sierpień do Jamora -465 zł (zaraz zrobię) ,więc na wrzesień zostaje psiakowi:18 zł....

Edited by jostel5
Posted

[quote name='jostel5']Paja napisała,że z bazarku 2 ma dla Beziola kolejne 140 zł....:) Nie mam jeszcze tych pieniędzy na koncie ,ale je doliczam :343 zł+140 zł=483 zł

sprawdź już pewnie doszły ja nawaliłam bo mi kodów do przelewów zabrakło.

Jest ktoś chętny do popilnowania bazarku pod moją nieobecność?jak tak to zapraszam na pm.

• 2 weeks later...