Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry za offa.
Kto mieszka w Kraśniku, albo jeździ w okolice Kraśnika (lubelskie)?
Mój szef jechał z Krasnegostawu do Kraśnika drogą842. 10km przed Krasnikiem, między Zakrzówkiem a Pułankowicami zatrzymał się, ponieważ zobaczył koczującego psa (mix setera).
Rzucił mu kiełbasę i w tym momencie pojawiła śliczna suka, bardzo podobna do tego psa, z 4 szczeniętami. Cała dzika rodzina podobno urokliwa.
Szef rzucił im surową polędwicę w kawałkach i próbował złapać szczeniaki.
Suka warczała na niego, a dzikusy uciekały w zboże.
Jeśli ktoś przejeżdża tamtędy, proszę, zwrócić uwagę na to miejsce i chociaż karmę niech wysypie.
Jest to szczere pole, jadąc od Kraśnika po lewej stronie. Pies siedział przy samej drodze, przy uschniętej jabłoni.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ma wszędzie i sporo!:) Dzięki bardzo,kochana!:loveu: I niech to będzie "złote ogłoszenie"! :)

Za 2-3 dni wrócę do normalnego świata ;) i odrobię zaległości..

Posted (edited)

Yunono-są Twoje pieniądze za czerwiec ,no i jest też dyszka od niezawodnej Olenki...:)

Zaraz skopiuję z wątku hoteliku,co tam nowego u Kudłatego.... Nikt o niego nie pyta! Nie było ani jednego telefonu!!!:(

A finanse psiucha mają się na dzien dzisiejszy tak:

Z maja pozostało:102,25 zł
-od Ani+Milvy i Ulver-30 zł
-od Yunony (za maj i czerwiec)-100 zł
-od jostel5-50 zł
-od bakusiowej-100 zł
-od haniabor-80 zł

Razem:462,25 zł

Dzisiaj zrobiłam przelew do Jamora za czerwiec 450 zł ,więc na lipiec zostało Beziowi 12 zł i 25 groszy

A Jamor o Beziu napisał tak:

"bezio zrobił się okrągły. Nie należy do psów ktore lubią się przemeczać. polezeć, troche połazić, chwile pobiegac i spac spac."

Kiedy patrzę na fotki Bezia ,widzę kawał psiucha! :) To beżowy kudłacz Gruby Bezio !:)

Uśmiechnięty ,zrelaksowany ,zabawowy...Gdzie mu będzie lepiej ,Grubemu????

Ale niech znajdzie już DOM!

Edited by jostel5
Posted

[quote name='yunona']A jamor boi się obcinać mu te kłaki? On fajnie wygląda obcięty na krótko, wtedy jest atrakcyjniejszy i komuś "wskoczy" w oko?[/QUOTE]

No właśnie też o tym myślałam, czy Beziowi nie za grąco. Zaglądam do Jamora i tam widzialam Bezia. Jesli ostrzynie Bezia t tylko kestia pieniędzy, to dajcie mi proszę znać. Fundnę Bezio fryzjera, bo szkoda mi ze w takie upały gania w futrze

Posted

[quote name='jostel5']Naprawdę,Lido????????????????????

Jutro zadzwonię do Jamora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)[/QUOTE]

Naprawdę :-) Daj mi tylko znać ile i komu przelać pieniądze.

Posted

Bezio-wędrowniczek!:)

Do domu wchodzi z radością,wie,do czego służy lodówka,wyszedł z depresji i nie dziabie bez sensu...:)

No i faktycznie-jest mu gorąco! Jamor zamówił psiuchowi SPA-ma to kosztować ok.50-60 zł...
Nie prosiłam wcześniej o fryzjera (nawet nie wiem ,dlaczego) ,ale teraz-skoro Beziol ma sponsorkę-;) Jamor z radością przerobi go -razem z p.fryzjerką-na bówstwo! :)

Lido,dziękuję!!! :) Wysyłam na pw nr konta!

Posted

[quote name='yunona']Paju jak zdrówko, czy poprawiło się:roll: ?[/QUOTE]

kochana w kratkę raz lepiej raz gorzej niczym jak nasza obecna pogoda raz słońce raz deszcz :)
Najważniejsze ,że już niedługo moja kruszynka będzie obok mnie :)