erka Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Sorry za offa. Kto mieszka w Kraśniku, albo jeździ w okolice Kraśnika (lubelskie)? Mój szef jechał z Krasnegostawu do Kraśnika drogą842. 10km przed Krasnikiem, między Zakrzówkiem a Pułankowicami zatrzymał się, ponieważ zobaczył koczującego psa (mix setera). Rzucił mu kiełbasę i w tym momencie pojawiła śliczna suka, bardzo podobna do tego psa, z 4 szczeniętami. Cała dzika rodzina podobno urokliwa. Szef rzucił im surową polędwicę w kawałkach i próbował złapać szczeniaki. Suka warczała na niego, a dzikusy uciekały w zboże. Jeśli ktoś przejeżdża tamtędy, proszę, zwrócić uwagę na to miejsce i chociaż karmę niech wysypie. Jest to szczere pole, jadąc od Kraśnika po lewej stronie. Pies siedział przy samej drodze, przy uschniętej jabłoni. Quote
jostel5 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 No,cóż??? U Bezia nic nowego...Dom na stałe mu potrzebny! Zadzwonię do Jamora i popytam,co i jak! Fajnie,że o nim myślicie...:) Quote
Bejotka Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 yunona napisał(a):A ogłoszenia ma? Ma. Można mu dorobić na województwa ościenne. Quote
wiosenka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Jolu tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/226552-Bazarek-ogłoszeniowy-dla-psów-z-Tomaszowa-!-d-o-20-05-GRATISY-!!!!/page10 Już go wrzuciłam, rozumiem, że ma na lubelskie? Edited June 24, 2012 by wiosenka Quote
jostel5 Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Ma wszędzie i sporo!:) Dzięki bardzo,kochana!:loveu: I niech to będzie "złote ogłoszenie"! :) Za 2-3 dni wrócę do normalnego świata ;) i odrobię zaległości.. Quote
yunona Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 8czerwca wysłałam na Bezia kaskę za maj, a dzisiaj poleciała za czerwiec. :loveu:. Masz jakieś wieści od jamora? Dawno tam nie zaglądałam. Quote
jostel5 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 (edited) Yunono-są Twoje pieniądze za czerwiec ,no i jest też dyszka od niezawodnej Olenki...:) Zaraz skopiuję z wątku hoteliku,co tam nowego u Kudłatego.... Nikt o niego nie pyta! Nie było ani jednego telefonu!!!:( A finanse psiucha mają się na dzien dzisiejszy tak: Z maja pozostało:102,25 zł -od Ani+Milvy i Ulver-30 zł -od Yunony (za maj i czerwiec)-100 zł -od jostel5-50 zł -od bakusiowej-100 zł -od haniabor-80 zł Razem:462,25 zł Dzisiaj zrobiłam przelew do Jamora za czerwiec 450 zł ,więc na lipiec zostało Beziowi 12 zł i 25 groszy A Jamor o Beziu napisał tak: "bezio zrobił się okrągły. Nie należy do psów ktore lubią się przemeczać. polezeć, troche połazić, chwile pobiegac i spac spac." Kiedy patrzę na fotki Bezia ,widzę kawał psiucha! :) To beżowy kudłacz Gruby Bezio !:) Uśmiechnięty ,zrelaksowany ,zabawowy...Gdzie mu będzie lepiej ,Grubemu???? Ale niech znajdzie już DOM! Edited July 3, 2012 by jostel5 Quote
yunona Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A jamor boi się obcinać mu te kłaki? On fajnie wygląda obcięty na krótko, wtedy jest atrakcyjniejszy i komuś "wskoczy" w oko? Quote
Lida Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='yunona']A jamor boi się obcinać mu te kłaki? On fajnie wygląda obcięty na krótko, wtedy jest atrakcyjniejszy i komuś "wskoczy" w oko?[/QUOTE] No właśnie też o tym myślałam, czy Beziowi nie za grąco. Zaglądam do Jamora i tam widzialam Bezia. Jesli ostrzynie Bezia t tylko kestia pieniędzy, to dajcie mi proszę znać. Fundnę Bezio fryzjera, bo szkoda mi ze w takie upały gania w futrze Quote
jostel5 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Naprawdę,Lido???????????????????? Jutro zadzwonię do Jamora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Lida Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='jostel5']Naprawdę,Lido???????????????????? Jutro zadzwonię do Jamora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)[/QUOTE] Naprawdę :-) Daj mi tylko znać ile i komu przelać pieniądze. Quote
jostel5 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Bezio-wędrowniczek!:) Do domu wchodzi z radością,wie,do czego służy lodówka,wyszedł z depresji i nie dziabie bez sensu...:) No i faktycznie-jest mu gorąco! Jamor zamówił psiuchowi SPA-ma to kosztować ok.50-60 zł... Nie prosiłam wcześniej o fryzjera (nawet nie wiem ,dlaczego) ,ale teraz-skoro Beziol ma sponsorkę-;) Jamor z radością przerobi go -razem z p.fryzjerką-na bówstwo! :) Lido,dziękuję!!! :) Wysyłam na pw nr konta! Quote
Lida Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jutro wyślę. Gdybym zapomniała w ferworze zajęć, to śmiało przypominaj :-) Quote
Paja Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Beziolu pamiętam o Tobie-kombinuje bazarek i podrzucę groszakiem :) Quote
jostel5 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Lido ,Paju-dziękuję!:calus::calus::Rose::Rose: Quote
yunona Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Paja']Beziolu pamiętam o Tobie-kombinuje bazarek i podrzucę groszakiem :)[/QUOTE] Paju jak zdrówko, czy poprawiło się:roll: ? Quote
Paja Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='yunona']Paju jak zdrówko, czy poprawiło się:roll: ?[/QUOTE] kochana w kratkę raz lepiej raz gorzej niczym jak nasza obecna pogoda raz słońce raz deszcz :) Najważniejsze ,że już niedługo moja kruszynka będzie obok mnie :) Quote
jostel5 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 A to bazarek ,który wyprodukowała Paja...:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/229428-Ciuszki-dziecięce-dla-dziewczynki-chłopca-i-unisexy-)-do-28-07-godz-20/page2 Zapraszamy mamy...!:) Nie mogę jakoś wbić się na Jamorowy wątek....:( Quote
Recommended Posts