Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że wypadałoby pokonferować na ten temat z jamorem :) (Twoja działka) . Żeby nie za szybko, jak coś robić to porządnie. Cholernie się cieszę, że Bezio dochodzi do normalności, to dla mnie naprawdę ogromna satysfakcja, że uniknął schronu i dalszych konsekwencji ...
Bezio , duża buźka :) :) :)

Posted

A,proszę bardzo:

"W sprawie Bezika - zajrzałem na jego wątek i piszecie ciotki ze pies sie zmienił. Zmienic to on sie moze w wygladzie, w fryzurze lub w wadze, ale pamietajcie że ja mu czaszki nie otwierałem i prania mózgu nie robilem. To że teraz zachowuje sie nienagnanie, to nie jest zadna moja zasługa. On poprostu tylko nabrał do mnie zaufania , że nic mu złego nie zrobie , że jestem spoko koleś. Bezik czuje sie bezpiecznie wiec jest wesoły i zrelaksowany. Jednakze dam sobie łape obciac, że w tygodniu na bank sie na mnie pogniewa i bedzie to trwało dwa lub trzy dni- bo bedzie czesanie.
Dzis np. rozłozył sie na drodze dojazdowej do garazu i w słoncu drzemał smacznie. aby go nie przejechac zmusiłem go do powrótu do boksu, palcem prowadzac za obroże.
Po nosem narudził " ***** , no *****, taka laska mi się śniła , no kur......."
Do dzienniczka uwagi nie wstawie, bo w naszym poprawczaku to słowo na codzien przez psy uzywane "

Posted (edited)

Muszę zrobić przelew za hotel Bezia,wikt i opierunek ;) za marzec! Wygląda to tak:15X31 dni=465 zł

A stan Beziowych finansów wygląda tak:

Pozostało 143 zł

Marzec-wpłaty:
jostel5-50 zł
Yunona-50 zł
Bakusiowa-100 zł
Olena-10 zł

Co daje kwotę łączną:353 zł

Brakuje do opłaty za marzec:112 zł

Z bazarku wielkanocnego,który niedawno się skończył (tego,który prowadziłam z fantów podarowanych przez Sylę :)) Bezio dostał 84 zł

Tych pieniędzy jeszcze nie mam,bo bazarek niedawno się zakończył,ale je założę...No i wciąż brakuje 28 zł...Zrobię więc Beziowi prezent wielkanocny i...nie wiem co dalej,bo wychodzimy na równe,okrągłe ZERO!:(

Boję się,że nie damy rady!!! Błagam Was o pomoc w opłaceniu Beziowej socjalizacji-wpłaty,bazarki i ...co tam jeszcze kto wymysli!

Haniabor-RATUJ!;)

Edited by jostel5
  • 2 weeks later...
Posted

katja9991 napisał(a):
Co nowego u Bezia?

Jostel- paczka dotarła?

Katju,jasne ,że dotarła!:) Dziękuje w imieniu Bezia,bo przysłałaś mi na bazarek same śliczności!:)

Wysłałam Ci pw,pisałam o tym na wątku,ale-wszystko poszło w kosmos z powodu tej nieszczęsnej awarii...! Dzisiaj późnym wieczorem jeszcze raz wkleję fotki i zrobię rozliczenie...A u Bezia-nadspodziewanie dobrze!:)

Posted

Ania+Milva i Ulver- dziękujemy w imieniu Bezia!:)

Yunono- dzisiaj zadzwonię do Jamora...

A teraz fotki-te,które miałam jeszcze raz wkleić wczoraj...;)

Bezio na wiosennym spacerku:

Posted

No i jeszcze wypada mi odtworzyć stan finansów Bezia...:)

2 kwietnia przelałam Jamorowi 465 zł na utrzymanie psiuka.

A na kwiecień są pieniądze od:

Bakusiowa-100 zł :)
Haniabor-80 zł :)
Livka-50 zł :)
Katja-50 zł :)
Yunona-50 zł :)
Olena-10 zł :)
jostel5-50 zł

Razem-390 zł

Katja,przysłała mi też masę śliczności na bazarek,ale muszę fanty obfotografować i cały bazarek stworzyć.Niestety,cierpię na chroniczny brak czasu....Pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da,bo pracować trzeba,a ja rzeźbię na 2,5 etatu...

Ale w końcu -zrobię (bazarek),bo przecież nic tak nie mobilizuje do działania,jak finansowe dziury!!!;)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nikt tu nie zagląda ( to znaczy może zagląda,ale sie nie ujawnia...;)) ,szkooooda!

Zrobiłam kolejny przelew dla Bezia -za kwiecień 450 zł

Kwietniowe wpłaty wyglądały tak:

Bakusiowa-100 zł :smile:
Haniabor-80 zł :smile:
Livka-50 zł :smile:
Katja-50 zł :smile:
Yunona-50 zł :smile:
Olena-10 zł :smile:
jostel5-50 zł
Z bazarku wielkanocnego gratisik w postaci 32 zł

Razem:
422 zł

Brakujące 28 zł dorzucam ze swojego portfela.

No i rozmawiałam dzisiaj z Jamorem!:) Bezia można już ogłaszać!!! Pies wyszedł z depresji,lubi spacerki,cieszy się na widok człowieka!!!:)

A teraz gorsza wiadomosć-jutro pójdzie pewnie do weta.Cytuję: "bezik ma dzis kaszel, cos jakby fajki bez filtra palił. zapodam mu 2 cm duplocyliny pod skóre a jutro przejde sie z nim do veta"

Edited by jostel5