jostel5 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Czyli-co? :) Trzeba chyba zacząć go intensywnie ogłaszać??? Quote
yunona Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Myślę, że wypadałoby pokonferować na ten temat z jamorem :) (Twoja działka) . Żeby nie za szybko, jak coś robić to porządnie. Cholernie się cieszę, że Bezio dochodzi do normalności, to dla mnie naprawdę ogromna satysfakcja, że uniknął schronu i dalszych konsekwencji ... Bezio , duża buźka :) :) :) Quote
jostel5 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Zmienił się,zmienił...:) Mam nadzieję-na stałe! Olenko-są deklaraowane pieniądze od Ciebie-serdecznie dziękuję!:) Quote
yunona Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Jostel jamor zrobił wpis o Beziu 3 dni temu :). Obśmiałam się jak norka, ale lecę spatuchny to pozostawiam Tobie ewentualne wklejenie ....hehe. ;) Quote
jostel5 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A,proszę bardzo: "W sprawie Bezika - zajrzałem na jego wątek i piszecie ciotki ze pies sie zmienił. Zmienic to on sie moze w wygladzie, w fryzurze lub w wadze, ale pamietajcie że ja mu czaszki nie otwierałem i prania mózgu nie robilem. To że teraz zachowuje sie nienagnanie, to nie jest zadna moja zasługa. On poprostu tylko nabrał do mnie zaufania , że nic mu złego nie zrobie , że jestem spoko koleś. Bezik czuje sie bezpiecznie wiec jest wesoły i zrelaksowany. Jednakze dam sobie łape obciac, że w tygodniu na bank sie na mnie pogniewa i bedzie to trwało dwa lub trzy dni- bo bedzie czesanie. Dzis np. rozłozył sie na drodze dojazdowej do garazu i w słoncu drzemał smacznie. aby go nie przejechac zmusiłem go do powrótu do boksu, palcem prowadzac za obroże. Po nosem narudził " ***** , no *****, taka laska mi się śniła , no kur......." Do dzienniczka uwagi nie wstawie, bo w naszym poprawczaku to słowo na codzien przez psy uzywane " Quote
wiosenka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To prawda, chciałoby się więcej takich wieści...;). Quote
jostel5 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 (edited) Muszę zrobić przelew za hotel Bezia,wikt i opierunek ;) za marzec! Wygląda to tak:15X31 dni=465 zł A stan Beziowych finansów wygląda tak: Pozostało 143 zł Marzec-wpłaty: jostel5-50 zł Yunona-50 zł Bakusiowa-100 zł Olena-10 zł Co daje kwotę łączną:353 zł Brakuje do opłaty za marzec:112 zł Z bazarku wielkanocnego,który niedawno się skończył (tego,który prowadziłam z fantów podarowanych przez Sylę :)) Bezio dostał 84 zł Tych pieniędzy jeszcze nie mam,bo bazarek niedawno się zakończył,ale je założę...No i wciąż brakuje 28 zł...Zrobię więc Beziowi prezent wielkanocny i...nie wiem co dalej,bo wychodzimy na równe,okrągłe ZERO!:( Boję się,że nie damy rady!!! Błagam Was o pomoc w opłaceniu Beziowej socjalizacji-wpłaty,bazarki i ...co tam jeszcze kto wymysli! Haniabor-RATUJ!;) Edited April 2, 2012 by jostel5 Quote
yunona Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Damy radę, Jostel, tylko spokój może nas uratować. :p Pomyślę. :thinkerg::grins: Quote
Olena84 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kurcze dawno mnie nie bylo a wcielo posty po 3.04, czy cos sie zmienilo w finansach, czy jakos wspomoc? Quote
katja9991 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Co nowego u Bezia? Jostel- paczka dotarła? Quote
jostel5 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 katja9991 napisał(a):Co nowego u Bezia? Jostel- paczka dotarła? Katju,jasne ,że dotarła!:) Dziękuje w imieniu Bezia,bo przysłałaś mi na bazarek same śliczności!:) Wysłałam Ci pw,pisałam o tym na wątku,ale-wszystko poszło w kosmos z powodu tej nieszczęsnej awarii...! Dzisiaj późnym wieczorem jeszcze raz wkleję fotki i zrobię rozliczenie...A u Bezia-nadspodziewanie dobrze!:) Quote
yunona Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Robicie jakieś ogłoszenia czy jeszcze za wcześnie? Rozmawiałaś o tym z jamorem? :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 jak kiedyś obiecałam , wpłacę coś jednorazowo, ale dopiero w maju... myslę, że Bezia trzeba ogłaszać, miesiące biegną a pieniędzy brak, może ktoś go jednak wypatrzy Quote
jostel5 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Ania+Milva i Ulver- dziękujemy w imieniu Bezia!:) Yunono- dzisiaj zadzwonię do Jamora... A teraz fotki-te,które miałam jeszcze raz wkleić wczoraj...;) Bezio na wiosennym spacerku: Quote
jostel5 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 No i jeszcze wypada mi odtworzyć stan finansów Bezia...:) 2 kwietnia przelałam Jamorowi 465 zł na utrzymanie psiuka. A na kwiecień są pieniądze od: Bakusiowa-100 zł :) Haniabor-80 zł :) Livka-50 zł :) Katja-50 zł :) Yunona-50 zł :) Olena-10 zł :) jostel5-50 zł Razem-390 zł Katja,przysłała mi też masę śliczności na bazarek,ale muszę fanty obfotografować i cały bazarek stworzyć.Niestety,cierpię na chroniczny brak czasu....Pewnych rzeczy przeskoczyć się nie da,bo pracować trzeba,a ja rzeźbię na 2,5 etatu... Ale w końcu -zrobię (bazarek),bo przecież nic tak nie mobilizuje do działania,jak finansowe dziury!!!;) Quote
jostel5 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Zmajstrowałam kolejny bazarek ...Dla Bezia i Fifiego!Tym razem jeszcze z moich fantów,bo rzeczy Katji czekają na lepszy sprzęt do obfocenia! Zapraszam i jednocześnie błagam o rozsyłanie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226512-R%C3%B3wnie%C5%BC-sk%C3%B3rzane-buty-oraz-srebrne-bi%C5%BCuty!Do-18-V-dla-Bezia-i-Fifiego!?p=19030171#post19030171 Quote
jostel5 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 (edited) Nikt tu nie zagląda ( to znaczy może zagląda,ale sie nie ujawnia...;)) ,szkooooda! Zrobiłam kolejny przelew dla Bezia -za kwiecień 450 zł Kwietniowe wpłaty wyglądały tak: Bakusiowa-100 zł :smile: Haniabor-80 zł :smile: Livka-50 zł :smile: Katja-50 zł :smile: Yunona-50 zł :smile: Olena-10 zł :smile: jostel5-50 zł Z bazarku wielkanocnego gratisik w postaci 32 zł Razem: 422 zł Brakujące 28 zł dorzucam ze swojego portfela. No i rozmawiałam dzisiaj z Jamorem!:) Bezia można już ogłaszać!!! Pies wyszedł z depresji,lubi spacerki,cieszy się na widok człowieka!!!:) A teraz gorsza wiadomosć-jutro pójdzie pewnie do weta.Cytuję: "bezik ma dzis kaszel, cos jakby fajki bez filtra palił. zapodam mu 2 cm duplocyliny pod skóre a jutro przejde sie z nim do veta" Edited May 6, 2012 by jostel5 Quote
Iljova Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Fajnie że się poprawił Beziolek a nie fajnie że ma ten kaszel Quote
yunona Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Miejmy nadzieję, że to jakaś chwilowa niedyspozycja. Kto będzie robił ogłoszenia ? Jakieś fajne zdjątka do ogłoszeń wybierzcie :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 podrzućcie mi na pw numer konta do wpłaty, pod koniec miesiąca, albo na początku czerwca prześlę z 30zł. Quote
Recommended Posts