jostel5 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Aha,i jeszcze kopiuję wpisy Jamora dotyczące bestii,czyli Gnidy Dworskiej: "Wasz Bezio to pestka w porównaniu z Tuptusiem. Tuptus to mega gnida. Do dzis poluje na wszystko co sie rusza. I co , znalazł dom ? znalazł:) " "A bezio z dnia na dziej coraz bardziej sie rozkreca i chyba juz wcale sie na mnie za nic nie gniewa( pewnie do czasu kolejnego czesania , haha) Dzis po wypuszczeniu na podwórko zrobił szybko siku i w galopie z podniesionym ogonkiem i łebkiem przyleciał do mnie na przywitanie aby go pogłaskac. BYłem ładnie ogolony wiec moze pomysłal ze to Paja , choc daleko mi do kobiecej urody Po chwili w naszą strone na przywitanie smigał Tango. bezik nie pozwolił mu do mnie sie zblizyc, odgonił go a morde po tem miał taką uśmiechniętą z takim tekstem" widziałeś gnoja ? młody kilka dni jest i juz bez kolejki sie pcha". Dobrze się czyta takie posty,co? :) Quote
Iljova Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Żebyś wiedziała że fajnie się czyta :-) uśmiechałam się podczas czytania :-) jeszcze będzie pies z naszego Beziolka ;-) Quote
jostel5 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 "Porównując psy ktore trafiają do mnie na DT z psami które trafiają do mnie od prywatnych właścicieli na hotelowanie , to te prywatne wypadają znacznie gorzej. Duza cześć z nich to ksiażkowa wersja agresji lękowej. Ludzie izoluja psy od środowiska zewnetrznego a potem jak trzeba jechac gdzie na kilka dni to okazuje sie ze ich pies to jedna wielka galareta robiaca pod siebie ze strachu i kłapiąca zębiskami na lewo i prawo. Bezio to pikuś przy nich. Pytam kiedys Bezia " ty, Bezio, czemu tych nie lubisz obcych ludzi" - " Bo mnie wkurwiają ..."Kótko i na temat." :roflt::roflt::roflt: I Dialog Jamora z Beziem- mistrzostwo świata! Po męsku i konkretnie!:lol: Quote
Iljova Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Super rozmowa ;-) ale się uśmiałam kapitalne ;-) Quote
yunona Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Wklejam wiadomość od Jamora: Re: hotel jamor przez jamor » wczoraj, o 00:47 Wskazane załatwic wiztye u dr Garncarza dla Bezia. Jostel proszę skontaktuj się koniecznie z Jamorem w powyższej sprawie ! Link do dr Garncarza : http://www.garncarz.pl/kontakt.php Edited March 7, 2012 by yunona Quote
jostel5 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 (edited) Ależ mnie ,Yunono, przeraziłaś-normalnie przeżyłam atak serca! Prawie ;) Kurcgalopkiem i z wytrzeszczem oczu pognałam do Jamora...No i zaraz Wam pokażę ,na czym polega "ślepota" Bezia! Yunonko,błagam,nie chcę w przyszłości takich atrakcji!;) Ty zresztą też pewnie nie,bo wiem,że też mocno to przeżyłaś!;) Bezio "nie widzi"...:) Edited March 7, 2012 by jostel5 Quote
jostel5 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 A tu "w cudowny sposób odzyskał wzrok" :) Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nie zaglądałam jakiś czas i jak zaczęłam czytać po kolei to też najpierw się przeraziłam! By mnie coś zakłuło ..... Nigdy więcej takich numerów bo jak dorwę ;-) Quote
yunona Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jamor wstawił zdjęcia dopiero dzisiaj rano o 7 a ja zawsze kończąc sesję komputerową zaglądam do Jamora , żeby se trochę poprawić to i owo, czego tu nie uświadczysz.( było dobrze po 2 w nocy) A rano w nawale zajęć nie odpalałam kompa tylko biegiem do roboty. I telefon Jostel dopiero mnie uświadomił co się narobiło;). Za szybko zareagowałam :). Ale ważne , że jak miał być kawał , to się w pełni Jamorowi udał. :):):):) Quote
jostel5 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Patrzę sobie "na spokojnie" na zdjęcia Bezia i mam taką refleksję-piękny z niego kudłacz,no,piękny po prostu! Quote
yunona Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Wysłałam kaskę za marzec. :) Sprawuj się dobrze Beziolu i nie rób kawałów ciotkom ;) Quote
jostel5 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 A tu jeszcze Bezio (niewidzący;)) w zderzeniu z przeszkodą : :) Quote
jostel5 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Niunio dostał pieniądze na hotelik!:multi::multi::multi: Od kochanej i niezawodnej Bakusiowej-100 zł :crazyeye::loveu: i od Yunony-50 zł!:loveu::loveu: Super! Może jakoś zapłacę za marzec...:evil_lol: Quote
jostel5 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 W bólach i mękach wydziergałam pierwszy w życiu bazarek!!!:evil_lol: Gretowo-Beziowy! :-P Idźcie,popatrzcie,pochwalcie,pokrytykujcie- KUPUJCIE!:evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/224375-Wielkanoc-u-babci-czyli-bazarek-dla-Grety-i-Bezia!-Do-31marca!?p=18804168#post18804168 Normalnie jestem z siebie dumna!:oops: Quote
Andzike Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jostel5 napisał(a):W bólach i mękach wydziergałam pierwszy w życiu bazarek!!!:evil_lol: Piękny bazarek :) Quote
Iljova Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witam wszystkich serdecznie dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać. Beziolku jak się sprawujesz ? Quote
yunona Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Przeklejam z forum jamora: Re: hotel jamor przez jamor » wczoraj, o 17:13 yunona napisał(a):Zapytam nieśmiało jak tam nasz "ociemniały" Bezio :) ,bardziej karny i nie kłapie, czy dalej ma zapędy krokodyla ;) dalej ma problemy ze wzrokiem, raz widzi a raz nie jelsi chodzi o dyscypline , to nie ma tu zadnych zastrzezen. jest spoko. Krokodylem on nigdy nie bedzie. Troche mu sie przytyło. Sprawuje sie nienagannie wiec ostatnio dostaje do dzienniczka same piątki. Quote
Iljova Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wow ! Ale wieści :-) A wiadro to mu pasuje :-) tak jak Paja pisała :) Quote
Recommended Posts