Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Blok dla niego to fajna sprawa. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wątek już rozsyłałam, zaraz znowu roześlę dalej. Jedna dziewczyna mi przed chwilą odmówiła, czekam teraz na drugi tel.[/FONT]

Posted

Dziękuję za zaproszenie marra.

Wątek już w jakiś sposób sobie zaznaczyłem prędzej bo na pewno mam go w zakładłach na komputerze. Widocznie nie zdążyłem dotrzeć.

Posted

[quote name='Atomowka']Jestem u Chesterka. Czy chłopak ma ogłoszenia?

[FONT=Times New Roman]Dokładnie tak jak napisała Danielka, ale nie było ich wiele, jeżeli masz ochotę porobić będziemy wdzięczni. Dziękuję nowo przybytym. Wciąż czekam na ten tel. Mam nadzieje ale nie będę zapeszać.Serce mi się kraje że to wszystko tak się potoczyło :( Zostawiam Wam Chesta z dziś z serii „taki naprawdę jestem”:)[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]A jego oczy wciąż pytały: czy zostaniesz tu ze mną ?[/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]W razie czego podaję dane kontaktowe: [/FONT]
[FONT=Times New Roman]693 467 175 lub [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Już rozmawiałam z tą dziewczyną która chciała zaoferować DT ale niestety jej mama się nie zgodziła…no cóż szukamy dalej. Gdyby znalazł się dla niego DS. byłoby super !!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dziękuję za ogłoszenia[/FONT]

Posted

ataK napisał(a):
On wygląda na takiego bardziej w wersji mini, jeśli nie waży powyżej 6 kg to może go na mikrusy dać...

Hmm czy ja wiem czy to wersja mini ? on jest nie duży ale dosyć masywny, szczególnie te łapki przednie no i bardziej długi niż wysoki, jutro go wrzucę na wagę ;) a tymczasem podrzucam :) Lis...śpi :D

Posted

[FONT=Times New Roman]Pieski już pospacerowane, Ches bardzo grzeczny ale boi się obcych psów. Sam do psa nie podejdzie ale kiedy już do nas podchodzi jakiś to bardzo panikuje, wycofuje się i czeka aż sobie pójdzie albo omija go wieeeelkim łukiem żeby przyjść do mnie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozatym byłam dziś w końcu u mojego kochanego konia czyli…za płotem. Chester spisał się wzorowo, myślałam że będzie skomlał pod bramką ale nie, grzecznie na mnie czekał i mimo że mnie gdzieś tam widział jak się kręcę to nie chciał do mnie, położył się potem koło altanki i patrzył. O dziwo !! co się okazało? mój Onek z ADHD któremu dosyć często włącza się wyjec jak tam idę, też potrafi grzecznie leżeć !!! Nie mogłam wyjść z podziwu. Zaóważyłam że oni nawzajem się uczą jak postępować np. Dżok nauczył Liska że nie szczeka się pod bramą aż pani wróci tylko się po prostu czeka, nauczył go także…wyć:D Dżok robił to zawsze-wyje jak jedzie karetka albo policja, nie przepuści żadnej, z Chestem jadą teraz na dwa głosy. Dodam że Ches wyć nie umie :D Jak ich słyszę to zawsze poprawi mi się humor.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Poprobiłam dziś ogłoszenia i rozwiesiłam w okolicy ale nie dość że jest tylko jedno ksero niedaleko mnie to jeszcze takie beznadziejne że słabo widać zdjęcia. Jakby ktoś zechciał to chętnie wyślę na maila :D[/FONT]