Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ślicznie te zdjęcie !. :)
Czemu tego malca nikt nie zauważa?. Tyle osób chce małego pieska, a teraz cisza... No ale trzeba wierzyć, że w końcu ktoś się odezwie. Mizianko dla Chesterka. :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Teraz pewnie wszyscy lataja po sklepach i lepia pierogi . Wszedzie zainteresowanie psiakami bardzo zmalalo .[/QUOTE]

oj nie straszcie :( Chwilę temu wróciliśmy ze spcerku, Lis się załatwił, zrobił co trzeba i śmigał śmiało do domku ;) Dziś spacerek był nieco wcześniej i się mały nudzi bo słyszę że tupta na półpiętrze, wylizuje miskę, szpera po wiadrach z węglem i drzewem ;) i ja lece spać bo może to dziś jest TA noc w którą się wyśpię ;) dobranoc.

Posted

[quote name='Gosiara']Taki śliczny piesek że tez nikogo serce nie ściska;([/QUOTE]

Mnie ściska i właśnie dlatego chyba u mnie się znalazł ;) hopciaj malutki

Posted

Kurcze od wczoraj nie mam wogóle czasu dla Liska ani dla swoich psów, moja babcia się połamała :( mama do niej pojechała a wszystko spadło na mnie ale kiedy gotowałam dziś obiad (o matko! nie potrafię nawet dobrze wody zagotować) wpuściłam Lisia do domku:evil_lol::evil_lol: a co tam, nikt nie widział:cool3:(sucz nie była zadowolona oj nie, pilnowała mnie dzielnie) przyglądał mi się cały czas, nawet główki ni połorzył na ziemię, każdy mój ruch był bacznie obserowany aczkolwiek pięknie sobie leżał:loveu::loveu: wstawał tylko jak przechodziłm albo czegoś ię przestraszył:crazyeye::loveu::loveu:
Domku dla Tuptusia gdzie się podziewasz ? on potrzebuje wiele miłosci :(

Posted

[quote name='marra']moja babcia się połamała :([/QUOTE]

Teraz jest tak ślisko, że ciężko się nie przewrócić. Współczuję...

A tak poza tematem to ciekawi mnie... Ile masz lat? :)

Posted

[quote name='danielka92']Teraz jest tak ślisko, że ciężko się nie przewrócić. Współczuję...

A tak poza tematem to ciekawi mnie... Ile masz lat? :)[/QUOTE]

Chodzi o to że ona się nie przewrócila, bo ona już nie wychodzi z domu, spadła ze schdów, ma złamane biodro, wstrząs mózgu. Przed chwilą od niej wróciliśmy, ehhh nie jest dobrze :( w dodatku służba zdrowia nadaje się na śmietnik, poprostu koszmar, a nie wspomnę już o babci psie z rakiem i wiszącymi cyckami,saruszka taka,bidulka. Oby dwie sobie teraz tak wegetują :(

Teraz napiszę ile mam lat i będzie siara że nie umię gotować...:):) 23 ;)

[quote name='Gosiara']No co Ty gadasz,gotować nie umiesz?Nie wierzę! Ja gotowałam jak miałam 13 lat!A może nikt się nie zgłasza bo jest Mu pisane być u Ciebie:evil_lol:[/QUOTE]

Wstyd mi, ale jestem niesamowicie "lewa" w tym temacie ;) ale uwaga uwaga mam coś na swoje usprawiedliwienie i bez zająknięcia zwalę wszystko na mamę która NIGDY nie dopuszczała mnie do garów. Wiecie zawodowa kucharka musi mieć wszystko na tip top, jeszcze coś jej zepsuję ;)
Lisiu jeszcze szczeka pod bramą, grzeczny chłopak przeleżał w swoim koszyczku cały wieczór jak nikogo nie było, zjadł wszyściutko a wczraj tak mnie rozczulił chłopak;). Wpuszczam go wieczorkiem i wołam i wołam, przybiega z dołu cały w skowronkach i widzę że coś niesie wielkiego, myślę sobie oho znaczy ugościł się gdzieś, bądź wykopał coś prehistorycznego, a Tuptuś tak tuptał z wielką piłką od Dżoka !! cięższą od jego głowy chyba ;) nawet nie zwrócił na mnie uwagi, tak jak zawsze merda tym ogoniastym tak wczoraj śmignął na górę, piłczka do koszyczka i spać ;) Słodki widok ;)

Posted

hehe to pocieszający fakt :)
Mam okropne problemy z dogo, od wczoraj nie mogę wejść normalnie ;/ Jutro napiszę co i jak może będzie lepiej ;) dobranoc

Posted

Dużo, dużo, dużo zdrowia dla twojej babci i jej psiny!!!

Jeśli chodzi o temat gotowania to nigdy nie jest za późno, żeby się nauczyć. Ja właściwie zaczęłam się uczyć od małego. Mam 18 lat i potrafię ugotować praktycznie wszystko. To nic trudnego, trzeba się przekonać do tego po prostu ;)

Gdzie twój domek, nasza mała pociecho?

Posted

[quote name='danielka92']Dużo, dużo, dużo zdrowia dla twojej babci i jej psiny!!!

Jeśli chodzi o temat gotowania to nigdy nie jest za późno, żeby się nauczyć. Ja właściwie zaczęłam się uczyć od małego. Mam 18 lat i potrafię ugotować praktycznie wszystko. To nic trudnego, trzeba się przekonać do tego po prostu ;)

Gdzie twój domek, nasza mała pociecho?

Dziękuję bardzo
Dogo dalej strasznie muli:angryy: Wam też ?
Chwilę temu wróciłam ze spaceru i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że po raz pierwszy spacer dla Chestera był prawdziwą radością !!:loveu: Biegał, skakał, cieszył się i całą drogę miał dumnie podniesiony ogonek. Już nie boi się tak psów, wręcz przeciwnie, staje się coraz bardziej pewny siebie i zaczyna powarkiwać !:evil_lol: Jednak jest bardzo usłuchliwy, od razu przestaje kiedy się go upomni. Do jednego psiaka nawet próbował podbiec ale chyba strach go obleciał i na zawołanie bez dyskusji wrócił:diabloti:. Dopiero teraz tak naprawdę ten mały Lisek zaczyna się otwierać. Wczoraj byłam w stajni skąd zabierałam Tuptusia, trzy razy patrzyłam czy na pewno nie ma przy jego budzie żadnego psa i …nie ma:lol::lol: Zaniosłam Pani kilka wywołanych zdjęć bo jej obiecałam ale nie widziałam się z nią bo „słynny” syn którego rzekomo był Chester je wziął bo Pani nie było i całe szczęście. :roll:
Pozatym to w czwartek o 17 jesteśmy umówieni już na kastrację więc Lisek z jajkiem stanie się Liskiem bez jajka. Mam też bardzo dobrą wiadomość ale nie chcę zapeszyć, trzymajcie kciuki.
Co do gotowania, to również myślę że zawsze można się nauczyć, wiem że kiedyś przyjdzie taki moment że życie zmusi mnie do tego, tak jak w tych ostatnich dniach i liczę że podołam:pIdę nakarmić teraz moją trójkę a Was pozdrawiam:cool3: