Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skończył się urlop, skończyły się relacje na bierząco ;) teraz siedze w robocie a psiury w domu nie wiem co robią ;) Śnieg sypie non stop więc moja sucz pewnie szaleje byc może Ches też :D

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marra napisał(a):
Skończył się urlop, skończyły się relacje na bierząco ;) teraz siedze w robocie a psiury w domu nie wiem co robią ;) Śnieg sypie non stop więc moja sucz pewnie szaleje byc może Ches też :D

Jaka szkoda ze urlop sie skonczyl :(

Posted

Ingrid44 napisał(a):
O rany ile u was sniegu ! Lisek Polarny jest przeslodki i widac jaki szczesliwy :) :) :)

Dzisiaj w nocy napadało drugie tyle więc Lisek polarny chodzi tylko tam gdzie odgarnięte bo niestety trochę mu się zapomniało urosnąć ;) ładny numer mi wczoraj wywinął, zostawiłam sobie garnek z resztkami dla kur i położyłam go na taki dosyć wysoki murek przy schodach, wróciłam na chwilę do domu ale później to za bardzo nie miałam z czym już iśc do tych kur :D Nie wiem jak tam ta mała gadzina wskoczyła, wyjadł wszystko i posprzątane :D

Posted

Shetanka napisał(a):
Śliczny lisek <3 Szkoda że nie mogę pomóc :( ale zaznaczam sobie wątek, będę wpadać i podnosić temat co jakiś czas...

Dziękuję :)

Czes dostał wczoraj nowe przezwisko od mojej mamy "tuptuś" i rzeczywiście pasuje do niego idelanie, bo on naprawdę ciąglę tupta :D czasami tak powolutku podkulony przychodzi że prawie się nie posówa a jednak tupta tymi krótkimi łapkami :D kto pokocha ?

Posted

Gosiara napisał(a):
Dobranoc Tuptusiu,może ze zmiana ksywki nie będziesz polował na kurki?

Chester wita wszystkich kolejnego ranka :) Kurki narazie poszły w odstawkę bo nie wychodzą za swoje ogrodzenie bo nie mają po co, do trawy się nie dokopią a i tak grzeją te małe dupska w swoich domkach :)

Posted

ataK napisał(a):
Poszukaj może w swoim profilu "znajdź wszystkie posty", jeśli brałaś udział, to powinnaś znaleźć.

Dokładnie, wejdź na "Twój profil" i "znajdź wszystkie posty". Jak nie będzie to chyba tylko poszukać forum, albo możesz też spróbować wejśc na "co nowego". Może tam będzie :)