marra Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Skończył się urlop, skończyły się relacje na bierząco ;) teraz siedze w robocie a psiury w domu nie wiem co robią ;) Śnieg sypie non stop więc moja sucz pewnie szaleje byc może Ches też :D Quote
Ingrid44 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 marra napisał(a):Skończył się urlop, skończyły się relacje na bierząco ;) teraz siedze w robocie a psiury w domu nie wiem co robią ;) Śnieg sypie non stop więc moja sucz pewnie szaleje byc może Ches też :D Jaka szkoda ze urlop sie skonczyl :( Quote
danielka92 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No niestety. Wszystko co dobre szybko się kończy :shake: Quote
marra Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 No jak ja wiedziałam że zawsze mogę liczyć na Wasze pocieszenie;) prawie pierwszy śnieg ;) Quote
danielka92 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ale on jest teraz szczęśliwy. Aż miło popatrzeć :) Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 O rany ile u was sniegu ! Lisek Polarny jest przeslodki i widac jaki szczesliwy :) :) :) Quote
marra Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Ingrid44 napisał(a):O rany ile u was sniegu ! Lisek Polarny jest przeslodki i widac jaki szczesliwy :) :) :) Dzisiaj w nocy napadało drugie tyle więc Lisek polarny chodzi tylko tam gdzie odgarnięte bo niestety trochę mu się zapomniało urosnąć ;) ładny numer mi wczoraj wywinął, zostawiłam sobie garnek z resztkami dla kur i położyłam go na taki dosyć wysoki murek przy schodach, wróciłam na chwilę do domu ale później to za bardzo nie miałam z czym już iśc do tych kur :D Nie wiem jak tam ta mała gadzina wskoczyła, wyjadł wszystko i posprzątane :D Quote
monika55 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 To wybredny on nie jest...:evil_lol: Quote
danielka92 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Hahaha, cwaniak z niego! Wie jak sobie samemu poradzić! :D Quote
Shetanka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Śliczny lisek <3 Szkoda że nie mogę pomóc :( ale zaznaczam sobie wątek, będę wpadać i podnosić temat co jakiś czas... Quote
marra Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Shetanka napisał(a):Śliczny lisek <3 Szkoda że nie mogę pomóc :( ale zaznaczam sobie wątek, będę wpadać i podnosić temat co jakiś czas... Dziękuję :) Czes dostał wczoraj nowe przezwisko od mojej mamy "tuptuś" i rzeczywiście pasuje do niego idelanie, bo on naprawdę ciąglę tupta :D czasami tak powolutku podkulony przychodzi że prawie się nie posówa a jednak tupta tymi krótkimi łapkami :D kto pokocha ? Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ktos napewno pokocha ,bo piesek jest przeslodki i przesliczny . Typtus bardzo pasuje do niego. Mialam podopiecznego o tym imieniu. Tez byl malutki i rudy :) :) :) Quote
danielka92 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ja go już pokochałam :loveu: Niestety, domu dać mu nie mogę. Tuptuś, hehe. Bardzo fajnie :cool3: Quote
marra Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Lisek już w swoim posłanku :) dobranoc Chester vel Lisek vel Tuptuś :D Quote
Gosiara Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dobranoc Tuptusiu,może ze zmiana ksywki nie będziesz polował na kurki? Quote
marra Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Gosiara napisał(a):Dobranoc Tuptusiu,może ze zmiana ksywki nie będziesz polował na kurki? Chester wita wszystkich kolejnego ranka :) Kurki narazie poszły w odstawkę bo nie wychodzą za swoje ogrodzenie bo nie mają po co, do trawy się nie dokopią a i tak grzeją te małe dupska w swoich domkach :) Quote
danielka92 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pomóżcie mi w czymś. Brałam udział w bazarku i nie mam go w subskrypcjach!!! Nie potrafię go znaleźć. Co teraz? Quote
ataK Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Poszukaj może w swoim profilu "znajdź wszystkie posty", jeśli brałaś udział, to powinnaś znaleźć. Quote
marra Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 ataK napisał(a):Poszukaj może w swoim profilu "znajdź wszystkie posty", jeśli brałaś udział, to powinnaś znaleźć. Dokładnie, wejdź na "Twój profil" i "znajdź wszystkie posty". Jak nie będzie to chyba tylko poszukać forum, albo możesz też spróbować wejśc na "co nowego". Może tam będzie :) Quote
wiga138 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Lisku - Tuptusiu, a ja się bardzo cieszę, że masz cieplutko i okropna buda - to już tylko historia :) Quote
Recommended Posts