Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Tyle razy już byłam i widziałam fotki Chesterka z jego nowego domku, ale dopiero się wzruszyłam... Cieszę się, że zaglądałam na wątek Liska, że go "poznałam". On jest taki cudowny...
Sprawuj się dobrze Lisiek !! :*

Zimę?. Czemu marra wolisz zimę?. ;p

A ja widziałam Liska Chytruska przed wczoraj :) szedł na spacerek, ale był wystraszony jak zwykle :( no cóż...to niestety potrwa jeszcze bardzo bardzo długo.
Phase ja uwielbiam zimę, same plusy. Po pierwsze lepiej się czuje jak jest mróz, jest bielutko i pięknie w lasach i parkach, moje psiaki się cieszą, uwielbiam wtedy chodzić na spacery z psem bo nie ma wogóle ludzi, dzieci. Wszystko siedzi w domach:evil_lol: a pozatym jechać konno w ośnieżonym i zlodzonym lesie bezcenne ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Lisek spiacy na poduszeczce - CUDOWNE ! :)

Jaki śpiący Ingrid !!!! On gapi się perfidnie na kanapkę !!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hahaha, w końcu to łasuch jeden. :diabloti:
W końcu z przestraszonego kłębka będzie pełen energii, z brakiem strachu psiak. ;)
Ja nie mówię, że nie lubię zimy, ale dla mnie 2 mies. wystarczą, lubię siarczysty mróz i pełno śniegu, to jest zima. ;) A z ta pustością, masz rację. :evil_lol:

Posted

marra napisał(a):
Wszystko siedzi w domach:evil_lol: a pozatym jechać konno w ośnieżonym i zlodzonym lesie bezcenne ;)

Oj marra, marra moja zazdrość sięga zenitu. Zazdroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę

Posted

phase napisał(a):
Hahaha, w końcu to łasuch jeden. :diabloti:
QUOTE]

Łasuch to jedno...a chytrus to drugie:diabloti:

[quote name='Atomowka']Oj marra, marra moja zazdrość sięga zenitu. Zazdroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę

Nie ma co zazdrościć, nic straconego. Atomowka jak już dziś zaczniesz nauki jazdy konnej to już w zimę napewno wyjedziesz do lasu !!! także do dzieła :cool3:

Posted

A dzisiaj słonko, słonko, słonko. :evil_lol:
Jest cudownie i właśnie wróciłam ze schroniska od moich ulubieńców.
A jak u Chesterka, może uda się zrobić zdjęcia ładne ze spacerku.? :)

Posted

[FONT=Times New Roman]No pięknie i się rozłożyła nam dziewucha cakiem, zdrowiej tam bo pogoda piekna się robi ;)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Chciałam tą fotkę z avatara właśnie wstawić na wątek ale chyba już nie muszę ;)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A tu apropo kołderki, Emi wybacz za Twoją „twarz” no ale sama mówiłaś że się wstydzisz :P[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

A tu coś specjalnie dla Atomówki :D

Posted

Marra - na miejscu Kitki to bym CI kitkę przetrzepała... ale uśmialam się po pachy... no a ten kanapowiec to kto... na pewno nie Lisie nie-daj-mi-sie... hmmmm, pod kocykiem jak stara kanapowa wydmuszka ;-) Będzie dobry dzień, jeżeli się zaczyna od takich fotek...:)

Posted

delfy2000 napisał(a):

Marra - na miejscu Kitki to bym CI kitkę przetrzepała... ale uśmialam się po pachy... no a ten kanapowiec to kto... na pewno nie Lisie nie-daj-mi-sie... hmmmm, pod kocykiem jak stara kanapowa wydmuszka ;-) Będzie dobry dzień, jeżeli się zaczyna od takich fotek...:)

:jumpie::evil_lol: Kitek jeszcze nie widziała, pewnie mi łeb ukręci :diabloti: przynajmniej mogłam Ci dostrczyć odrobinę radości z rana:razz:

Zapomniałam Wam wspomnieć że kilka dni temu widziałam tego chłopaka który był pierwszy po Lisa pamiętacie ? oczywiście było go stać tylko na spuszczenie glowy i gapieniu się w chodnik...:shake:

Posted

marra napisał(a):
:jumpie::evil_lol: Kitek jeszcze nie widziała, pewnie mi łeb ukręci :diabloti: przynajmniej mogłam Ci dostrczyć odrobinę radości z rana:razz:

Zapomniałam Wam wspomnieć że kilka dni temu widziałam tego chłopaka który był pierwszy po Lisa pamiętacie ? oczywiście było go stać tylko na spuszczenie glowy i gapieniu się w chodnik...:shake:

Marra, zobaczysz jak Cię Kitka poszczuje Liskiem...hahahahahahhaha... ale to zdjęcie jest po prostu obłędne...oj dostanie Ci się...