marra Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 phase napisał(a):Tyle razy już byłam i widziałam fotki Chesterka z jego nowego domku, ale dopiero się wzruszyłam... Cieszę się, że zaglądałam na wątek Liska, że go "poznałam". On jest taki cudowny... Sprawuj się dobrze Lisiek !! :* Zimę?. Czemu marra wolisz zimę?. ;p A ja widziałam Liska Chytruska przed wczoraj :) szedł na spacerek, ale był wystraszony jak zwykle :( no cóż...to niestety potrwa jeszcze bardzo bardzo długo. Phase ja uwielbiam zimę, same plusy. Po pierwsze lepiej się czuje jak jest mróz, jest bielutko i pięknie w lasach i parkach, moje psiaki się cieszą, uwielbiam wtedy chodzić na spacery z psem bo nie ma wogóle ludzi, dzieci. Wszystko siedzi w domach:evil_lol: a pozatym jechać konno w ośnieżonym i zlodzonym lesie bezcenne ;) Quote
Ingrid44 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Lisek spiacy na poduszeczce - CUDOWNE ! :) Quote
marra Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Ingrid44 napisał(a):Lisek spiacy na poduszeczce - CUDOWNE ! :) Jaki śpiący Ingrid !!!! On gapi się perfidnie na kanapkę !!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
phase Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Hahaha, w końcu to łasuch jeden. :diabloti: W końcu z przestraszonego kłębka będzie pełen energii, z brakiem strachu psiak. ;) Ja nie mówię, że nie lubię zimy, ale dla mnie 2 mies. wystarczą, lubię siarczysty mróz i pełno śniegu, to jest zima. ;) A z ta pustością, masz rację. :evil_lol: Quote
Atomowka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 marra napisał(a): Wszystko siedzi w domach:evil_lol: a pozatym jechać konno w ośnieżonym i zlodzonym lesie bezcenne ;) Oj marra, marra moja zazdrość sięga zenitu. Zazdroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę Quote
marra Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 phase napisał(a):Hahaha, w końcu to łasuch jeden. :diabloti: QUOTE] Łasuch to jedno...a chytrus to drugie:diabloti: [quote name='Atomowka']Oj marra, marra moja zazdrość sięga zenitu. Zazdroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę Nie ma co zazdrościć, nic straconego. Atomowka jak już dziś zaczniesz nauki jazdy konnej to już w zimę napewno wyjedziesz do lasu !!! także do dzieła :cool3: Quote
Gosiara Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No tereny w zimie cudowne;)Szczególnie w lesie;) Quote
phase Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dzisiaj zawitał do Olsztyna śnieg !!. nie wierzę... Quote
phase Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A dzisiaj słonko, słonko, słonko. :evil_lol: Jest cudownie i właśnie wróciłam ze schroniska od moich ulubieńców. A jak u Chesterka, może uda się zrobić zdjęcia ładne ze spacerku.? :) Quote
kitek152 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 chora ;( ... na szczęście nie zarażam. o fotki sie postaramy, tylko stanę na nogi :( Quote
kitek152 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 pod kołderką czuje sie jeszcze gorzej- pozycja leżąca nie wskazana... już kilka dni. mam nadzieje ze to końcówka fiksowania organizmu :) Quote
marra Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [FONT=Times New Roman]No pięknie i się rozłożyła nam dziewucha cakiem, zdrowiej tam bo pogoda piekna się robi ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chciałam tą fotkę z avatara właśnie wstawić na wątek ale chyba już nie muszę ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]A tu apropo kołderki, Emi wybacz za Twoją „twarz” no ale sama mówiłaś że się wstydzisz :P[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] A tu coś specjalnie dla Atomówki :D Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Marra - na miejscu Kitki to bym CI kitkę przetrzepała... ale uśmialam się po pachy... no a ten kanapowiec to kto... na pewno nie Lisie nie-daj-mi-sie... hmmmm, pod kocykiem jak stara kanapowa wydmuszka ;-) Będzie dobry dzień, jeżeli się zaczyna od takich fotek...:) Quote
phase Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 O matko, zamarłam !!!!. PRZEPIĘKNY WIDOK !!!!!!!!!!! Quote
Atomowka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Lisiu cudownie Ci tam, co? Marra cudownie, cudownie ile ja bym dała za to Quote
marra Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 delfy2000 napisał(a): Marra - na miejscu Kitki to bym CI kitkę przetrzepała... ale uśmialam się po pachy... no a ten kanapowiec to kto... na pewno nie Lisie nie-daj-mi-sie... hmmmm, pod kocykiem jak stara kanapowa wydmuszka ;-) Będzie dobry dzień, jeżeli się zaczyna od takich fotek...:) :jumpie::evil_lol: Kitek jeszcze nie widziała, pewnie mi łeb ukręci :diabloti: przynajmniej mogłam Ci dostrczyć odrobinę radości z rana:razz: Zapomniałam Wam wspomnieć że kilka dni temu widziałam tego chłopaka który był pierwszy po Lisa pamiętacie ? oczywiście było go stać tylko na spuszczenie glowy i gapieniu się w chodnik...:shake: Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 marra napisał(a)::jumpie::evil_lol: Kitek jeszcze nie widziała, pewnie mi łeb ukręci :diabloti: przynajmniej mogłam Ci dostrczyć odrobinę radości z rana:razz: Zapomniałam Wam wspomnieć że kilka dni temu widziałam tego chłopaka który był pierwszy po Lisa pamiętacie ? oczywiście było go stać tylko na spuszczenie glowy i gapieniu się w chodnik...:shake: Marra, zobaczysz jak Cię Kitka poszczuje Liskiem...hahahahahahhaha... ale to zdjęcie jest po prostu obłędne...oj dostanie Ci się... Quote
danielka92 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Marra, piękniejszego widoku dawno nie widziałam. Jesteś naprawdę wspaniałym człowiekiem!!! Quote
wiga138 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Alllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeee wiiiiiiiiiiiiidddddddddddddooooooooooooookkkkkkkkk:):):):):):) Quote
Recommended Posts