Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj Lisek mnie zaskoczył niesamowicie:)haha kupiłam Arkowi prezencik z którego niesamowicie sie cieszył, mało mnie nie zgniótł z radości haha Liskowi sie to bardzo nie podobało krążył nam między nogami aż mnie nie puścił, kiedy zauważyliśmy że mały sie nakręca Arek pogłaskał mnie po głowie i mówił "moja emilka,moja"haha w tym momencie lisek zaczął na niego szczekać i szarpac za nogawkę za każdym razem przerwyał nam tą zabawe. w końcu nie chciał przesać szczekać a kiedy arek zapytał dlaczego to robi kiedy podszdl do niego mały połozył sie na grzbiet i może z 10 min nie przestali sie bawić:) codziennie Psiaczek funduje nam jakies czasem dziwne i wzruszające sytuacje:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitek super wiadomości ale nie pozwólcie mu by szarpał Arka za nogawkę !!!! Musisz mu tego zabraniać stanowczo, bo to nie wróży nic dobrego !! wiem jak było z moim tatą. Wem że potem kładzie się na grzbiet ale mimo wszytko takie zachowanie należy w nim stłumić jak najszybciej.

Posted

wiem, już tak nie robi. on naprawdę rozumie słowo "nie wolno". nie da mi nikogo przytulić,zaraz podbiega i sie denerwuje,tylko warczy na osobę tuloną i mnie liże i trąca noskiem tak jak by prosił żeby to jego głaskać.mam wrażenie że robi to jakby z zazdrości:) jest to zachowanie sporadyczne, bo np.tak sie dzieje na spacerze, spotkałam kolegę z którym sie nie widzialam wieki, uścisnelismy sie na przywitanie no i... mały zazdrośnik nie wie że jest przeze mnie baaaaaardzo kochany hahahahaha:)

Posted

hmmm ja Ci powiem ze to nie jest nawet zazdrość, to poprostu mężczyźni tak na niego działają bo u mnie relacja ja, mama i Lisek bezproblemowa. Ale takie zachowania trzeba tłumić od razu.

Posted

Lisek Chytrusek i Zazdrosnik. :) :) :)

Moze on poprostu chce byc wlaczony w kazde przytulanie. Moj piesio tak robi , jak tylko ktos mnie przytula to on tez chce i wciska sie pomiedzy. Nie jest to zazdrosc w tym przypadku ale ze to okropny pieszczoch to nikomu nie popusci i przytulanie musi byc.

Posted

Gosiara napisał(a):
Marta fajnie Cie było dziś zobaczyć,ja nie wiem ale Ty mnie nastawiasz optymistycznie...;)

To dzikie że ktoś tak bardzo pesymistycznie nastawiony do życia jak ja, może kogoś nastawiać optymistycznie...:D

Posted

U nas pięknie i słonecznie co nie zmienia faktu że wolę zimę :D a Lisek Chytrusek ma się tak:

tak...to mężczyzna:evil_lol:

to też mężczyza...:-o

to też mężczyzna...:evil_lol:
Dziś zapytałam Emi czy Lisek już coś ukradł ze stołu:cool3: odpowiedziała że oprócz ciastka w kuchni to nic…zrobiliśmy mały teścik, powiedziałam Emi żeby przyszykowała pyszną i kuszącą kanapkę:evil_lol:, zostawiła na stole i poszła np. do ubikacji…:razz:okazało się że kanapka była w stanie nienaruszonym. Jednak Emi zaproponowała ze jeszcze ją zostawi na tym stole….od tego momentu Lisek wyglądał tak :

dodam że stół z kanapką był z lewej :D
:diabloti:

Posted

trafiłam w moment kiedy on naprawdę nie spuszcza z kanapki oka:) a kiedy stół jest pusty z takiej perspektywy nas obserwuje :) wtedy jest przesłodki:) ma wiele takich pozycji ale nie zawsze zdąże je utrwalić :)

Posted

Tyle razy już byłam i widziałam fotki Chesterka z jego nowego domku, ale dopiero się wzruszyłam... Cieszę się, że zaglądałam na wątek Liska, że go "poznałam". On jest taki cudowny...
Sprawuj się dobrze Lisiek !! :*

Zimę?. Czemu marra wolisz zimę?. ;p