Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marra napisał(a):
Widziałam dzisiaj Liska Chytruska na na na na na :bigcool::bigcool::bigcool:

przeszedł koło mnie i nawet się nie obejrzał :bigcool::bigcool::bigcool:

... a to wredota niewdzięczna ;-) ;) ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

[quote name='Ingrid44']

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

brak słów !

Posted

no brak brak.. jeśli nawet komuś uda sie zakończyć jego działanie to wkrótce i tak usłyszymy o kolejnych historiach z udziałem zwierząt. przemoc i unieszczęśliwianie zwierząt była i będzie. dopóki ludzie sie zmienią, a na to liczyć nie możemy.niestety.

Posted

kitek152 napisał(a):
no brak brak.. jeśli nawet komuś uda sie zakończyć jego działanie to wkrótce i tak usłyszymy o kolejnych historiach z udziałem zwierząt. przemoc i unieszczęśliwianie zwierząt była i będzie. dopóki ludzie sie zmienią, a na to liczyć nie możemy.niestety.

I prawo !!!

• 2 weeks later...
Posted

no tak, to psiak mojej bratowej, ale praktycznie można powiedzieć, że nasz ;) jest u nas codziennie czasem nawet na cały dzień zostaje. Lubią sie czasem pobawić razem :) piszę czasem bo Lisek nie zawsze rozumie zachowania szczeniaczka- jego podgryzania go za ogon, szarpania za ucho i innych szczeniackich :) zaproszeń do zabawy :razz:

Posted

kitek152 napisał(a):
no tak, to psiak mojej bratowej, ale praktycznie można powiedzieć, że nasz ;) jest u nas codziennie czasem nawet na cały dzień zostaje. Lubią sie czasem pobawić razem :) piszę czasem bo Lisek nie zawsze rozumie zachowania szczeniaczka- jego podgryzania go za ogon, szarpania za ucho i innych szczeniackich :) zaproszeń do zabawy :razz:

Biedaczysko pewnie nie zna tego wogóle, nie miał okazji poznać zabawy przez całe życie i wyrósł z niego sztywniak poprostu ;) Muszę do Was koniecznie wpaśc zobaczyć te dwa łobuziaki ;)

Posted

kitek152 napisał(a):

To prawie jak bracia wyglądają :D

Posted

Cioteczki wczoraj razem z moiim psem na wieczornym spacerze spotkaliśmy Liska Chytruska który też wyszedł na spacerek z Emi:) Śmiało do nas podeszli. Było to nasze pierwsze spotkanie z Liskiem od czasu rozstania. Cóż mogę powiedzieć hmmm pies miał mnie w nosie poprostu :) Jak to na spacerze był jeszcze wylękniony w związku z tym stresował się otaczajacym go światem i nie zwracał na mnie uwagi wogóle, kiedy chciałam go pogłaskać to poprostu uciekał i się chował tak samo jak chodził ze mną i chciał się do niego zbliżyć. Pogadlaiśmy i Emi z Liskiem nas odprowadzili pod bramę:) mało tego nawet weszliśmy do mnie na podwórko a i moja mama go wymiziała przez okno. Zachowanie mojego psa oczywiscie skandaliczne aż mi wstyd za niego :D zboczuch jeden wciąż ma chrapkę na małego ;) ale Lis wpatrzony w Emi tak samo jak kiedyś we mnie, mnie totalnie olewał. Kiedy ona ruszyła się do bramy od razu podniósł ogonek, "uśmiech" i za nią :) Podobno bardzo radosny wracał do domku ;) za to mój Dżok wył pod bramą pół nocy i zgodnie w rodzinie stwierdziliśmy że jest pedofilem :D Jedyne co mnie zaniepokoiło to to że Lisek wygląda jak parówa i jest poprostu tłusty ! Zaleciłam ograniczenie smaczków bo nie wygląda to dobrze no i spacery, spacery i jeszcze raz spacery. Emi pamiętaj on musi wrócić do porzedniej wagi, ja wiem że tylko 1 kg przytył ale straszliwie go wycisło.

Posted

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Posted

Ingrid44 napisał(a):

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!

Wysłane do Prezez Szarej Przystani ! :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Duzo osob juz skorzystalo z tej oferty bo wiadomo ze jak sie ma pod opieka wiele pieskow to ciagle pieniazkow brakuje.

No fakt, oferta jest rzeczywiście korzystna, może i my z tego skorzystamy:)