delfy2000 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 marra napisał(a):Widziałam dzisiaj Liska Chytruska na na na na na :bigcool::bigcool::bigcool: przeszedł koło mnie i nawet się nie obejrzał :bigcool::bigcool::bigcool: ... a to wredota niewdzięczna ;-) ;) ;) Quote
marra Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 delfy2000 napisał(a):... a to wredota niewdzięczna ;-) ;) ;) No w sumie racja :D Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
marra Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Ingrid44']OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" brak słów ! Quote
kitek152 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no brak brak.. jeśli nawet komuś uda sie zakończyć jego działanie to wkrótce i tak usłyszymy o kolejnych historiach z udziałem zwierząt. przemoc i unieszczęśliwianie zwierząt była i będzie. dopóki ludzie sie zmienią, a na to liczyć nie możemy.niestety. Quote
marra Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 kitek152 napisał(a):no brak brak.. jeśli nawet komuś uda sie zakończyć jego działanie to wkrótce i tak usłyszymy o kolejnych historiach z udziałem zwierząt. przemoc i unieszczęśliwianie zwierząt była i będzie. dopóki ludzie sie zmienią, a na to liczyć nie możemy.niestety. I prawo !!! Quote
kitek152 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 jestem,jestem :-) chciałbym przedstawić swojego przyjaciela :) oto 3-miesięczny Misio. Quote
__Lara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 To Chester ma jeszcze inne psie towarzystwo?? :) Quote
Atomowka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 O kurde ale teraz Lisio będzie miał już 100% raj Dwa Liski hihihi Quote
marra Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Zdjęć nie widze jak zawsze w pracy ;/ ale podejrzewam że tym przyjacielem jest psiak przyszej bratowej Emi ;) Quote
kitek152 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 no tak, to psiak mojej bratowej, ale praktycznie można powiedzieć, że nasz ;) jest u nas codziennie czasem nawet na cały dzień zostaje. Lubią sie czasem pobawić razem :) piszę czasem bo Lisek nie zawsze rozumie zachowania szczeniaczka- jego podgryzania go za ogon, szarpania za ucho i innych szczeniackich :) zaproszeń do zabawy :razz: Quote
marra Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 kitek152 napisał(a):no tak, to psiak mojej bratowej, ale praktycznie można powiedzieć, że nasz ;) jest u nas codziennie czasem nawet na cały dzień zostaje. Lubią sie czasem pobawić razem :) piszę czasem bo Lisek nie zawsze rozumie zachowania szczeniaczka- jego podgryzania go za ogon, szarpania za ucho i innych szczeniackich :) zaproszeń do zabawy :razz: Biedaczysko pewnie nie zna tego wogóle, nie miał okazji poznać zabawy przez całe życie i wyrósł z niego sztywniak poprostu ;) Muszę do Was koniecznie wpaśc zobaczyć te dwa łobuziaki ;) Quote
__Lara Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 kitek152 napisał(a):no tak, to psiak mojej bratowej, ale praktycznie można powiedzieć, że nasz ;) jest u nas codziennie czasem nawet na cały dzień zostaje. Lubią sie czasem pobawić razem :) piszę czasem bo Lisek nie zawsze rozumie zachowania szczeniaczka- jego podgryzania go za ogon, szarpania za ucho i innych szczeniackich :) zaproszeń do zabawy :razz: To prawie jak bracia wyglądają :D Quote
Atomowka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wiem,że tego nikt nie lubi ale muszę Liczy się każda pomoc, ogłoszenia, dary ( koce, itp) pieniądze, allegro, bazarki http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebuj%C4%85-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-prze%C5%BCyj%C4%85! Quote
marra Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Cioteczki wczoraj razem z moiim psem na wieczornym spacerze spotkaliśmy Liska Chytruska który też wyszedł na spacerek z Emi:) Śmiało do nas podeszli. Było to nasze pierwsze spotkanie z Liskiem od czasu rozstania. Cóż mogę powiedzieć hmmm pies miał mnie w nosie poprostu :) Jak to na spacerze był jeszcze wylękniony w związku z tym stresował się otaczajacym go światem i nie zwracał na mnie uwagi wogóle, kiedy chciałam go pogłaskać to poprostu uciekał i się chował tak samo jak chodził ze mną i chciał się do niego zbliżyć. Pogadlaiśmy i Emi z Liskiem nas odprowadzili pod bramę:) mało tego nawet weszliśmy do mnie na podwórko a i moja mama go wymiziała przez okno. Zachowanie mojego psa oczywiscie skandaliczne aż mi wstyd za niego :D zboczuch jeden wciąż ma chrapkę na małego ;) ale Lis wpatrzony w Emi tak samo jak kiedyś we mnie, mnie totalnie olewał. Kiedy ona ruszyła się do bramy od razu podniósł ogonek, "uśmiech" i za nią :) Podobno bardzo radosny wracał do domku ;) za to mój Dżok wył pod bramą pół nocy i zgodnie w rodzinie stwierdziliśmy że jest pedofilem :D Jedyne co mnie zaniepokoiło to to że Lisek wygląda jak parówa i jest poprostu tłusty ! Zaleciłam ograniczenie smaczków bo nie wygląda to dobrze no i spacery, spacery i jeszcze raz spacery. Emi pamiętaj on musi wrócić do porzedniej wagi, ja wiem że tylko 1 kg przytył ale straszliwie go wycisło. Quote
Ingrid44 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA! http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis! Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł! Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)! Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER! Quote
marra Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Ingrid44 napisał(a): Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA! http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis! Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł! Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)! Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER! Wysłane do Prezez Szarej Przystani ! :) Quote
Ingrid44 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Duzo osob juz skorzystalo z tej oferty bo wiadomo ze jak sie ma pod opieka wiele pieskow to ciagle pieniazkow brakuje. Quote
marra Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Ingrid44 napisał(a):Duzo osob juz skorzystalo z tej oferty bo wiadomo ze jak sie ma pod opieka wiele pieskow to ciagle pieniazkow brakuje. No fakt, oferta jest rzeczywiście korzystna, może i my z tego skorzystamy:) Quote
phase Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 O Boziu jak ja uwielbiam zdjęcia łapek!! Ma w sobie to zdjęcie coś... Quote
Recommended Posts