Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Uwielbiam czytac o Lisku. Nie dosc ze samam slodycz to jeszcze taki madry psiulek.

jakoś mi się smutno zrobiło jak to przeczytałam :( że nie u mnie :( chyba jeszcze serducho mi się nie zaleczyło ;)

Posted

marra napisał(a):
jakoś mi się smutno zrobiło jak to przeczytałam :( że nie u mnie :( chyba jeszcze serducho mi się nie zaleczyło ;)

Ja tego nie rozumiem powinnaś się cieszyć,ze Lisek znalazł DOBRY I KOCHAJĄCY dom i rodzine na którą może polegać :multi::multi:
Lepiej trawic nie mógł ;)

Posted

Księżniczka112 napisał(a):
Ja tego nie rozumiem powinnaś się cieszyć,ze Lisek znalazł DOBRY I KOCHAJĄCY dom i rodzine na którą może polegać :multi::multi:
Lepiej trawic nie mógł ;)

Własnie chodzi o to że ja też tego nie rozumie hihihi, ale broń Boże nie marudzę. Ma najwspanialszy na świecie dom !!!!!!!!!!! w dodatku bliziutko, czasem go widuję ;) ok już nie narzekam :P

Posted

Sama bym wzieła takiego cudaka :) ale już mam moje psiaczki i więcej nie moge:( Cztery to już ta górna granica :P
Ale pozdrawiam wszystkich miłośników tych wspaniały czworonogów :*

I my Ciebie pozdrawiamy ;)

Posted

No pewnie żę nie mógł ;). Napewno w tamtym Domu Tymczasowym nie byłomu tak dobrze on trafił do Raju :D
Tu śpi pewnie z Mamusią i Tatusiem, w pierwszym domu w budzie bez podłogi,w DT nie wiem gdzie,ale moge się założyć ze niemiał tak dobrze jak tu no i rarytasy :D :D
Pozdrawiam wszystkia a w szczególniści Liska :*

Posted

WIATR WE WŁOSACH, MUCHY W ZĘBACH.... ;) udało nam się uchwycić moment sposobu podróżowania Liska ;) pękamy ze śmiechu kiedy przejeżdżamy przez tunel lub koło jakiegoś samochodu mały sie chowa jakby bał sie że utrze sobie pyszczek:) im wieksza prędkość tym bardziej nie chce wyjść z okna ;) czasem mamy wrażenie ze chce jeszcze szybciej jechać haha

Posted

No pewnie żę nie mógł ;). Napewno w tamtym Domu Tymczasowym nie byłomu tak dobrze on trafił do Raju :D
Tu śpi pewnie z Mamusią i Tatusiem, w pierwszym domu w budzie bez podłogi,w DT nie wiem gdzie,ale moge się założyć ze niemiał tak dobrze jak tu no i rarytasy :D :D
Pozdrawiam wszystkia a w szczególniści Liska :*

U mnie spał w wiklinowym koszyczku albo w legowisku suczki :D jest na wielu zdjęciach wstecz ;) no ale faktem jest że tak dobrze się nie miał bo podzielnośc uwagi była podzielona na 3 :D a teraz jest w centrum uwagi :D Zdjęć nie widzę ale zaraz będę je mieć na poczcie :D

Posted

Ja bym uważała z ta jazdą przy otwartym oknie,duzo wypadków było że psiak się nagle czegoś przestraszył wypadł kolejny samochód przejechał psa na placek;/

Posted

Gosiara napisał(a):
Ja bym uważała z ta jazdą przy otwartym oknie,duzo wypadków było że psiak się nagle czegoś przestraszył wypadł kolejny samochód przejechał psa na placek;/

o matko jaka wizja. Ja myślę że oni wiedzą co robia ;) wszystko z rozsądkiem.

Posted

powiem to tak.najczesciej w oknie podróżuje u mnie na kolanach, wtedy mam nad nim pełną kontrolę.mogę wtedy "porcjować" mu te wychylanie.a jesli zostaje na tylnim siedzeniu to wtedy zapinamy go w zabezpieczenie:) nie ma takiej opcji żeby wyleciał.pozatym w taki sposób jeżdzi na krótkich odcinkach i mniejszych prędkościach.nie bedziemy przecież psiakowi fundować niepotrzebnych wizyt u weterynarza...

Posted

Widziałam dzisiaj Liska Chytruska na na na na na :bigcool::bigcool::bigcool:

przeszedł koło mnie i nawet się nie obejrzał :bigcool::bigcool::bigcool: