Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja cioteczki u ślicznego Liska
Byłam trochę wypocząć w górach ale dopadł mnie jakiś megaa wirus i dwa dni leżalam w wyrze z 39 stopniami zamiast jeździc na nartach:angryy:
Jeżeli chodzi o ogłoszenia to te co miał ode mnie już wygasły więc trzeba odnowić
Co do domu w Wawie to może się nie odzywają bo przecież Pani jeszcze z rodziną na ten temat nie rozmawiała, więc pewnie rozważają teraz opcje adopcji Lisa
Trzymam megaaa mocno kciuki i w razie co też piszę się na przewodnika po Wawie :)
Lisiu śliczny jest, nie wiem czemu nikt go nie widzi. Widać mało w Polsce wielbicieli lisków

Posted

Za to ja się nie potrafię wyleczyć, chyba będę musiała jutro nawiedzić lekarza, a co do ogłoszeń to wykupiłam Liskowi pakiecik 52 ogłoszeń, tzn. jeszcze nie wykupiłam, wieczorkiem zrobię przelew :)

Posted

A ja jeszcze mam parę godzinek do szkoły, więc sobie jem "kinder chocolate", która rozpływa się ustach. :diabloti: :evil_lol:
A tak serio to zaglądam oczywiście do pięknego, cudnego, rudego Lisiaka , Chesterka. I przesyłam troszkę ciepełka do kurowania się. :)

Posted

Ciepełko się przyda tym bardziej że w pokoju trzeba ograniczać bo lisiastemu jest za gorąco a ja jestem ciepłolubna ;)
W normalnych okolicznociach za tą czekoladę bym Cię cioteczko solidnie zbeształa:mad: ale z racji chorby nie mam na nic ochoty i absolutnie nie narobiłaś mi smaka:eviltong: Jutro do lekarza, liczę na jakieś solidne L4:evil_lol:

dobranoc ;)

Posted

phase napisał(a):
Zawitałam na chwilkę , by przywitać Chesterka i Cioteczki. ;)

Witaj Phase :) Lisek i reszta bandy właśnie zjedli kolacyjkę i udali się na spoczynek ;);)

Lisek pozdrawia walentynkowo:loveu::loveu::loveu: