phase Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Oj, zazdraszczam ogródka. Oj zazdraszczam. :):) A Lisio ... No cóż ... :loveu::loveu: I widzę pogoda dopisała. :) Quote
Gosiara Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Buziaki dla Liska,ciocia Gosiara z Kapsem jada do stajni bawić się z Bloomem:) Quote
phase Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Przed południowe witanie się z Chesterkiem. :buzi: A swoją drogą dopiero zobaczyłam zmieniłam tytuł. :) Quote
Atomowka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jestem i ja cioteczki u ślicznego Liska Byłam trochę wypocząć w górach ale dopadł mnie jakiś megaa wirus i dwa dni leżalam w wyrze z 39 stopniami zamiast jeździc na nartach:angryy: Jeżeli chodzi o ogłoszenia to te co miał ode mnie już wygasły więc trzeba odnowić Co do domu w Wawie to może się nie odzywają bo przecież Pani jeszcze z rodziną na ten temat nie rozmawiała, więc pewnie rozważają teraz opcje adopcji Lisa Trzymam megaaa mocno kciuki i w razie co też piszę się na przewodnika po Wawie :) Lisiu śliczny jest, nie wiem czemu nikt go nie widzi. Widać mało w Polsce wielbicieli lisków Quote
marra Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Za to ja się nie potrafię wyleczyć, chyba będę musiała jutro nawiedzić lekarza, a co do ogłoszeń to wykupiłam Liskowi pakiecik 52 ogłoszeń, tzn. jeszcze nie wykupiłam, wieczorkiem zrobię przelew :) Quote
Gosiara Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja odnowiłam Liskowi dziś ogłoszenie... Kaps z Bloomem:) Quote
marra Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Bloom wygląda jakby miał przyszywane łapy :P Quote
Ingrid44 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Lisek tak pieknie sie usmiecha na zdjeciach :) Przeslodki maluch . Quote
phase Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A ja jeszcze mam parę godzinek do szkoły, więc sobie jem "kinder chocolate", która rozpływa się ustach. :diabloti: :evil_lol: A tak serio to zaglądam oczywiście do pięknego, cudnego, rudego Lisiaka , Chesterka. I przesyłam troszkę ciepełka do kurowania się. :) Quote
marra Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Ciepełko się przyda tym bardziej że w pokoju trzeba ograniczać bo lisiastemu jest za gorąco a ja jestem ciepłolubna ;) W normalnych okolicznociach za tą czekoladę bym Cię cioteczko solidnie zbeształa:mad: ale z racji chorby nie mam na nic ochoty i absolutnie nie narobiłaś mi smaka:eviltong: Jutro do lekarza, liczę na jakieś solidne L4:evil_lol: dobranoc ;) Quote
Szarotka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jogolcia@pdx napisał(a): Czy to braciszek Cesterka :):) Quote
marra Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Szarotka napisał(a):Czy to braciszek Cesterka :):) Nie, to sam Chesterek :D Pozdrawia cioteczki i podaje swoją krótką łapkę ;) Quote
Ingrid44 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zycze zdrowka i buziole dla Liska :) :) :) Quote
phase Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zawitałam na chwilkę , by przywitać Chesterka i Cioteczki. ;) Quote
marra Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 phase napisał(a):Zawitałam na chwilkę , by przywitać Chesterka i Cioteczki. ;) Witaj Phase :) Lisek i reszta bandy właśnie zjedli kolacyjkę i udali się na spoczynek ;);) Lisek pozdrawia walentynkowo:loveu::loveu::loveu: Quote
marra Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Gosiara napisał(a):Buziakuje Liska mocno mocno! Lisek chytrusek lubi buziaczki ;) Quote
Szarotka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Gosiara napisał(a):Ale nie ode mnie:(Mnie się boi:( Naprawde ?? Quote
Gosiara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No na spacerze kilka razy do niego kucałam wołałam to chował się za Martę:( Quote
Recommended Posts