Gosiara Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 On ma taki błagalny wzrok"wez mnie i pokochaj"że ja wymiękam...:oops: a ludzie to mają oczy w życi:roll: Quote
marra Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [FONT=Times New Roman]To ostatnie zdjęcie jest w stylu „ale wrócimy do domku prawda ?” no i weź nie ukochaj :D:D:D[/FONT] [FONT=Times New Roman]Moja sunia uwielbia śnieg, szaleństwa i spacery a serce mi pęka jak muszę ją zabrać do domu kiedy ona chce jeszcze biegać i nie rozumie dlaczego już koniec, nie rozumie że na drugi dzień łapki odmówią posłuszeństwa. Phase u nas na szczęście mrozy tylko do -10 i niech już się nie zwiększa ale Wy to macie ekstremalnie [/FONT] Quote
Gosiara Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j1NOe_et_Vw :evil_lol: Quote
marra Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Może mi ktos podrzucić link z wątku zbiorczego Fundacji ? wątku szczeniaczków Fundacyjnych i Karmelków ? Dogo szaleje nie ma co ;/ Quote
Gosiara Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/187574-Pomoc-%C5%BBywno%C5%9Bciowa-Dla-Psa-i-kot%C3%B3w!ZDJ%C4%98CIA-ZWIERZAK%C3%93W-STRONA-7-%29/page9 Quote
Gosiara Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/200718-W%C4%85tek-zbiorczy-Fundacji-Pomocy-Zwierz%C4%99tom-Bezdomnym-quot-Szara-Przysta%C5%84-quot-!!!/page4 Quote
Gosiara Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/199960-Tragedia-5-szczeniak%C3%B3w-ktore-chyba-nigdy-jeszcze-nic-nie-jad%C5%82y. Quote
Ingrid44 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Lisku wskakuj do gory . Niech cie wszyscy zobacza :) Quote
marra Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dzięki Gosiara za linki, jeszcze mi się skasował jeden wątek ;/ poszukam go jutro. Quote
marra Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 To ja może z rana zapytam czy ktoś ma jakieś rady co by Lisek tak nie obszczekiwał mojego taty ? Od kilku dni wychdzi nawet z nim na podwórko rano :) ale w domu to szczeka na niego. Wydaje mi się że to jest spowodowane faktem bycia w pomieszczeniu, ograniczone pole ucieczki ? Quote
__Lara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja myślę, że ignorować, to raz. Dwa, że jak nie szczeka to powinien dostać jakąś nagrodę żeby wzmacniać to zachowanie. Quote
Gosiara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Może kup czekoladki psie lub inne smakolyki i niech tata przekupia:) Quote
marra Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Gosiara napisał(a):Może kup czekoladki psie lub inne smakolyki i niech tata przekupia:) zapomnij !! Mój tata nie z tych. Słuchajcie wykupiłam pakiecik ogłoszeniowy dla Liska ale coś się dziewczyna strasznie ociąga z tym...nie tylko w moim przypadku, nawet zaczyna się mała dyskusja na ten temat na wątku bazarkowym. Mam nadzieje że dziewczyna wyjaśni co i jak ;/ Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja tez jestem za przekupianiem Liska przez tate. Napewno podziala. :) Moze tata jednak sie przekona . Quote
phase Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 niech lepiej tamta dziewczyna da znać, bo nie będzie dobrze, no i Chesterek ciągle czeka.... Quote
marra Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 phase napisał(a):niech lepiej tamta dziewczyna da znać, bo nie będzie dobrze, no i Chesterek ciągle czeka.... Właśnie, bez ogloszeń nic nie zdziałamy, poczekam jeszcze ze dwa dni, może się z tym upora, zdecydowanie za dużo pakietów na siebie wzięła i to na 52 stronach. Ma co robić...kurde naprawdę ciężko z tym domkiem ;/ tracę nadzieję... Quote
Gosiara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ty tracisz nadzieję,a Lisek Ją ma ze zostanie...:D Quote
phase Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A ja zaglądam do Chesterka jeszcze na wieczorek. ;) Quote
Atomowka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Marra a opłaciłaś już ten pakiet? Bo może lepiej na jakimś innym bazarku kupic? Tak na przyszłość przestrzegam,żeby u Borówki nie wykupować nigdy pakietów ogłoszeniowych bo to już trzeci jej taki bazarek gdzie jest pełno skarg, bo trzeba czekac na ogłoszenia po 2-3 tygodnie Lisku kochany maluszku pewnie już spisz sobie słodko? Quote
marra Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Gosiara']Ty tracisz nadzieję,a Lisek Ją ma ze zostanie...:D Nie zostanie :( nie może, to byłoby złe dla niego a tego mu nie zrobię. Co będzie jak przyjdzie piękne lato, moja suka praktycznie tylko na noc przychodzi do domu bo całymi dniami przesiaduje na dworze, nie chce przyjść a co byłoby z Liskiem Chytruskiem ? serce by mi pękło gdybym musiała go zamykać w domu :( z drugiej strony gdyby znów go zostawiać na dworze to Dżok nie dałby mu spokoju, wiecznie by go gwałcił :D sama widziałś Gosiara że ciągle ma jakieś wąty do niego. [quote name='Atomowka']Marra a opłaciłaś już ten pakiet? Bo może lepiej na jakimś innym bazarku kupic? Tak na przyszłość przestrzegam,żeby u Borówki nie wykupować nigdy pakietów ogłoszeniowych bo to już trzeci jej taki bazarek gdzie jest pełno skarg, bo trzeba czekac na ogłoszenia po 2-3 tygodnie Lisku kochany maluszku pewnie już spisz sobie słodko? O kurcze, nie wiedziałam ;/ niestety już zapłaciłam dosyć dawno nawet :( gdybym wiedziała wcześniej...no nic przestroga dla innych i nauka na przyszłość:) Cioteczki chyba jakieś fatum zawisło nad moją rdziną...kilka dni temu zmarła moja bratowa, wczoraj tata miał zawał myślałam że oszaleje i przy tym wszystkim też dostanę zawału...co jeszcze nas czeka :( Zajrzyjcie proszę na bazarek dla SZP http://www.dogomania.pl/threads/202915-gt-gt-Różności-dla-Psiarzy-i-Kociarzy..-na-Szara-Przystań-do-06.02 czasem podniście;) Quote
Gosiara Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jejku przykro mi z powodu bratowej...;(no i niech tata się trzyma przy z zdrowiu...A Ty bądz silna,musisz!Buziaki dla Liska:* Quote
Ingrid44 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Bardzo mi przykro . Mam nadzieje ze tata bedzie OK. Zawal to powazna sprawa, moj tata zmarl na zawal (dawno, dawno temu). Zycze zdrowka tacie . Quote
Recommended Posts