Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]To ostatnie zdjęcie jest w stylu „ale wrócimy do domku prawda ?” no i weź nie ukochaj :D:D:D[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Moja sunia uwielbia śnieg, szaleństwa i spacery a serce mi pęka jak muszę ją zabrać do domu kiedy ona chce jeszcze biegać i nie rozumie dlaczego już koniec, nie rozumie że na drugi dzień łapki odmówią posłuszeństwa. Phase u nas na szczęście mrozy tylko do -10 i niech już się nie zwiększa ale Wy to macie ekstremalnie [/FONT]

Posted

To ja może z rana zapytam czy ktoś ma jakieś rady co by Lisek tak nie obszczekiwał mojego taty ? Od kilku dni wychdzi nawet z nim na podwórko rano :) ale w domu to szczeka na niego. Wydaje mi się że to jest spowodowane faktem bycia w pomieszczeniu, ograniczone pole ucieczki ?

Posted

Gosiara napisał(a):
Może kup czekoladki psie lub inne smakolyki i niech tata przekupia:)

zapomnij !! Mój tata nie z tych.

Słuchajcie wykupiłam pakiecik ogłoszeniowy dla Liska ale coś się dziewczyna strasznie ociąga z tym...nie tylko w moim przypadku, nawet zaczyna się mała dyskusja na ten temat na wątku bazarkowym. Mam nadzieje że dziewczyna wyjaśni co i jak ;/

Posted

phase napisał(a):
niech lepiej tamta dziewczyna da znać, bo nie będzie dobrze, no i Chesterek ciągle czeka....

Właśnie, bez ogloszeń nic nie zdziałamy, poczekam jeszcze ze dwa dni, może się z tym upora, zdecydowanie za dużo pakietów na siebie wzięła i to na 52 stronach. Ma co robić...kurde naprawdę ciężko z tym domkiem ;/ tracę nadzieję...

Posted

Marra a opłaciłaś już ten pakiet? Bo może lepiej na jakimś innym bazarku kupic?
Tak na przyszłość przestrzegam,żeby u Borówki nie wykupować nigdy pakietów ogłoszeniowych bo to już trzeci jej taki bazarek gdzie jest pełno skarg, bo trzeba czekac na ogłoszenia po 2-3 tygodnie

Lisku kochany maluszku pewnie już spisz sobie słodko?

Posted

[quote name='Gosiara']Ty tracisz nadzieję,a Lisek Ją ma ze zostanie...:D

Nie zostanie :( nie może, to byłoby złe dla niego a tego mu nie zrobię. Co będzie jak przyjdzie piękne lato, moja suka praktycznie tylko na noc przychodzi do domu bo całymi dniami przesiaduje na dworze, nie chce przyjść a co byłoby z Liskiem Chytruskiem ? serce by mi pękło gdybym musiała go zamykać w domu :( z drugiej strony gdyby znów go zostawiać na dworze to Dżok nie dałby mu spokoju, wiecznie by go gwałcił :D sama widziałś Gosiara że ciągle ma jakieś wąty do niego.

[quote name='Atomowka']Marra a opłaciłaś już ten pakiet? Bo może lepiej na jakimś innym bazarku kupic?
Tak na przyszłość przestrzegam,żeby u Borówki nie wykupować nigdy pakietów ogłoszeniowych bo to już trzeci jej taki bazarek gdzie jest pełno skarg, bo trzeba czekac na ogłoszenia po 2-3 tygodnie

Lisku kochany maluszku pewnie już spisz sobie słodko?

O kurcze, nie wiedziałam ;/ niestety już zapłaciłam dosyć dawno nawet :( gdybym wiedziała wcześniej...no nic przestroga dla innych i nauka na przyszłość:)

Cioteczki chyba jakieś fatum zawisło nad moją rdziną...kilka dni temu zmarła moja bratowa, wczoraj tata miał zawał myślałam że oszaleje i przy tym wszystkim też dostanę zawału...co jeszcze nas czeka :(

Zajrzyjcie proszę na bazarek dla SZP http://www.dogomania.pl/threads/202915-gt-gt-Różności-dla-Psiarzy-i-Kociarzy..-na-Szara-Przystań-do-06.02
czasem podniście;)