Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musisz mu wybaczyć, to był dla nigo chyba najgorszy w życiu spacer :( ale jeszcze nic straconego. Umówimy się na spacerek bez dodatkowych atrakcji ;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisek nauczył się dziś aportować !!!! :D:D:D:D robi to tylko na dworze i tylko z jedną ulubioną piłką która jest chyba cieższa od jego głowy ;) Robi to tak przesłodko że jutro Wam nagram filmik, tymi krótkimi łapkami podąża za piłeczką jak kotek :D

Posted

phase napisał(a):
Super Chesterek!. Zuch chłopak!! :)
A co z tamtym domkiem?.

Domek się nie odzywa, innych brak, nikt nie kocha liska chytruska :(

Posted

Hahahaha, pierwszy filmik mnie powalił !! :loveu::loveu: Moja Żaba tak robi łapkami jak dostanie kosteczkę. :evil_lol:
Cudny on jest, a na drugim filmiku to jak ładnie piłeczkę oddał. :)
No po prostu on jest cud, miód i orzeszki.!

Posted

Gosiara napisał(a):
Sprzedaj kurki na allegro i wiesz...:D

Razem z kurkami musiała bym sprzedać tatusia :D

Nie pomyślałam żeby filmik dać do ogloszeń ;/ może da się to jeszcze naprawić i podeślę link dziewczynie która robi ogłoszenia :)

Posted

phase napisał(a):
Też myślałam , żeby dać do ogłoszeń , ale ... Nie pomyślałam by to napisać. :evil_lol:
Jest urooooooooooooooooooooooooooczy. :loveu:

Z grzeczności nie zaprzeczę ;)

Posted

Gosiara napisał(a):
Marta informował Cię ktoś że będzie akcja w platanie teraz?Ja sie teraz dowiedziałam z wpisu Halbiny:cool3:

Ja tż się dowiedziałm z wątku ale napisałam Formicy na gg i rzeczywiście akcja jest. Jutro będę ale tylko na 2-3 godzinki z Liskiem.