Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiara napisał(a):
Macie ogłoszenia ja dawałam do neta i co jakis czas odświeżam,nawet nie pamiętam nazw:cool3::oops:

Oo dziękujemy :* nawet nie wiedziałam :) dziś porobię zdjęcia Chytruskowi :D

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pier.. Po prostu na samą myśl i ochotę zbiera się na danie mu takiego samego kopa jak on dał tej sówce... Aż mnie nosi !! Wielki gwiazdor. ;/;/;/;/;/

No to wieczorkiem robię przerwę w nauce i zaglądam by zobaczyć Chesterka. :)

Posted

Ta sówka się tak rozgldała na tej ziemi jakby wołała pomocy a tu takie coś ją spotkało :( co za pajac !

Patrzcie na uszka:D

[FONT=Times New Roman]Czesałam dziś Liska :D trudno określić jego zachowanie, chyba miał mieszane uczucia, trochę się bał, trochę mu się podobało a trochę chciał się pobawić ze szczotką :D[/FONT]

Posted

[quote name='phase']Hahahaha, uszka ma świetne. :)
On jest wgl cudowny !!

Edit: Jutro kolejny odcinek "Zwierzęta są jak ludzie - czują" będą także kuniki... :(

Widziałam zwiastun :( już sie boję :(

A nikt nie zauważył Liska Chytruska na stronie Nykiego TOZu ? :( http://ntoz.nysa.pl/

Posted

Atomowka napisał(a):
Kurde serio dziewczyny ja nie wiem czemu nikt o tego Liska chytruska się nie pyta, przecież to niskopodwoziowe cudo

Ja też :(:(:(

Gosiara napisał(a):
A gdzie i kiedy ma byc ten program?

Dziś w Uwadze 19:50

Posted

Uwagi nie obejrzałam a to dlatego że miałam gościa…właściwie Lisek Chytrusek miał gościa:lol:…moja znajoma zobaczyła filmik z Chesterkiem i się zakochała;). Chciałaby go adoptować, ale wiecie mój wrodzony pesymizm nie pozwala mi się przedwcześnie cieszyć bo sami pamiętacie jak było. W każdym razie domek bardzo obiecujący, zwierzolubny i w dodatku niedaleko mnie. Koleżanka mieszka z rodzicami ale często przebywa w mieszkaniu swojego znajomego …naprzeciwko mojego domu. Zresztą poproszę Emi żeby się zalogowała i napisała parę słów na ten temat :p

Posted

No i chyba jedno z najważniejszych - mieszka blisko Ciebie. Super.! :)
O niech wpada na dogo, pyta i może coś z tego wyjdzie. :)
W końcu chociaż jakieś dobre wieści.
Swoją drogą też nie oglądałam , bo miałam angielski.

Posted

Ja nie oglądałam bo w pracy siedziałam
Kurde faktycznie przy pechu Liska nie ma się jeszcze co cieszyc, ale skoro to Twojka znajoma to cos z tego będzie?
Oby oby bo już mam dośc tego Lisa na dogo:eviltong:

Posted

Atomowka napisał(a):
Ja nie oglądałam bo w pracy siedziałam
Kurde faktycznie przy pechu Liska nie ma się jeszcze co cieszyc, ale skoro to Twojka znajoma to cos z tego będzie?
Oby oby bo już mam dośc tego Lisa na dogo:eviltong:

Mam nadzieję ale wiecie i tak jestem przekonana że nigdzie nie będzie mu tak dobrze jak...u mnie :P