Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo . ;) Gdyby ludzie zobaczyli jak Lisio biega z piłką to od razu , by go pokochali...
Niektórym wystarczą jego oczka i sam Lisio , a już sie można w nim zakochać!. On jest przesłodki (mogłabym ciągle to powtarzać...)

Posted

phase napisał(a):
Bardzo . ;) Gdyby ludzie zobaczyli jak Lisio biega z piłką to od razu , by go pokochali...
Niektórym wystarczą jego oczka i sam Lisio , a już sie można w nim zakochać!. On jest przesłodki (mogłabym ciągle to powtarzać...)

[FONT=Times New Roman]To prawda, jest wyjątkowym słodziakiem :D [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zapomniałam Wam wczoraj napisać że nasza interwencja w sprawie tego łańcuchowego psa przyniosła skutek, niewielki ale zawsze to coś, pies ma dłuższy łańcuch i może swobodnie wejść do budy a nawet jeszcze zostanie mu zapas ;)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zaraz wyruszamy na akcję.[/FONT]

Posted

marra - Ciągle wiedziałam, że coś jeszcze miałam napisać i zrobiłaś to za mnie. :):)
Cieszę się , że chociaż trochę Pani nie zostawiła tego obojętnie. ;)

Posted

[FONT=Times New Roman]Niestety akcja się nie odbyła :([/FONT][FONT=Times New Roman] z przyczyn od nas niezależnych, poprostu kierowniczka sklepu zawaliła. Formica mówiła że może na jutro uda się coś zorganizować.[/FONT]

Posted

Gosiara napisał(a):
O kurcze ale kicha;/A ja mam bolącą rekę i bark;/Głupie konisko nie mające szacunku do człowieka;/

To niebzpieczne zajęcie niesety, trzeba uważać.

Posted

Biedny Lisek jeszcze nie wie ze ciotka Gosiara będzie na akcji,zapakowała do torebki psie przysmaki,kosteczki,ciasteczka i będzie Go"molestować"żeby dał się wybuziakować:D

Posted

Przypominam, że w ten łikend 20.02 po raz kolejny organizujemy akcję adopcyjną w CH Platan w Zabrzu. Zapraszamy pomiędzy 15-19. Będzie można pooglądać naszych podopiecznych, zapoznać się z działalnością, a zapoznać z obywatelskim projektem ustawy o ochronie zwierząt i pod nim podpisać.

Posted

Wiecie co przekupiłam Liska smakołykami i buziakowałam,dziewczyny mi powiedziały że pasujemy do siebie:Dże mnie wzięło na Niego i to jakiś znak;P Siadłam na podłodze Liska mi Marta dała na kolana siedział i jadł:)Marta dodasz tą fotkę?:)

Posted

Rzeczywiście Gosiara przekupiła Liska smaczkami a on wcale nie protestował, rzeczywiście do siebie pasują i myślę że do Kapsa też by się przypasował ;) a właśnie jak tam Kaps ? cały i zdrowy czekał pod bramą ?
Lis na akcji wylękniony ale potem posadziliśmy go na krzesełko na środeczku i pięknie się prezentował choć zainteresowanie miał …średnie [FONT=Verdana][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] każdy tylko się nad nim rozczuli, odwróci się i idzie dalej [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] to przykre. Do dopu zapylał sprintem, jak przyszliśmy to przywitał wszystkich, obleciał pokoje i szybko do koszyczka, po chwili mu się przypomniało że przecież nie jadł :D wrócił do kuchni, upomniał się o jedzono, zjadł i poleciał do koszyczka. Chyba to w nim czuje się najbezpieczniej najbezpieczniej poszedł się odstresować ;) śpi aż do teraz, ale zaraz będę go „szarpać” bo czas na wieczorny spacerek ;) [/FONT]
Phase co do mężczyzn to nie ma aż tak źle, nie licząc reakcji na mojego tatę…obszczekuje go na prawie każdym kroku i to zaczyna coraz bardziej agresywnie. Nie wiem dlaczego. Na dworze to i czasami podejdzie do niego, a jak ma coś dobrego to leci za nim aż dostanie. Przy stole też czasami coś dostanie a jak tata od stołu wstaje to zaczyna wariować,jak zrobi jakiś gwałtowniejszy ruch to też cyrkuje ;/. Już zaczynam go porządnie karcić za takie zachowanie (słownie) bo mi najbardziej ufa i wiem że nawet jak krzykne to się nie „zablokuje”, trochę się już boję że przerodzi się to w jeszcze większą agresję. Namawiałam tatę żeby z nim popracował „po mojemu” żeby nie było takich akcji ale on nie chce, no to trudno.
A co do pogodny no to zima wróciła pełną parą !! teraz już jest -8 stopni.

żabka :D

Akcja:D

Posted

Tak:)Cwaniak znalazł dziurę w siatce i czekał grzecznie pod drzwiami:)Mądry psiak:) A Ty przestań kusić:evil_lol: A w ogóle możecie wpaść jak się ociepli może chłopaki pobawią się w ogródku;):oops: no i musisz koniecznie ze mną do stajni pojechać i możesz pojezdzic na Kometce;D

Posted

Gosiara napisał(a):
Tak:)Cwaniak znalazł dziurę w siatce i czekał grzecznie pod drzwiami:)Mądry psiak:) A Ty przestań kusić:evil_lol: A w ogóle możecie wpaść jak się ociepli może chłopaki pobawią się w ogródku;):oops: no i musisz koniecznie ze mną do stajni pojechać i możesz pojezdzic na Kometce;D

Ooo super, bardzo się cieszę i chętnie wpadnę do stajenki ;) a co do zabawy w ogródku to hmmm...liczę że ktoś pokocha Liska do czasu aż się ociepli :(...a Kaps, dzielny psiak ! :)

Posted

Jak on wyszedł na ostatnim zdjęciu, buhahha. Jakie małe niewiniątko !!. :loveu::loveu::loveu:
Jak mnie to aż w środku boli, jak ludzie zachwycają się a i tak sobie idą dalej... Niech nie robią żadnych nadziei czy złudzeń.
U mnie z rana było -18 ... :shake: A mój pies to dziki dzikus, nie patrzy na mróz tylko widzi śnieg i już ma radochę, patrząc jak lata po zaspach to aż na sam widok jeszcze zimniej. :shake::evil_lol: