Ingrid44 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Te filmiki sa naprawde cudowne. Pokazuja jaki on jest slodki , dokladnie jak on wyglada wiec tak sobie mysle ze by pomogly w szukaniu domku. Zycze powodzenia na akcji :) :) :) Quote
marra Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Trzymajcie kciuki, może ktoś go wypatrzy :( Quote
phase Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Trzeba mieć odrobinę nadziei. Witaj Lisio. :* Quote
phase Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Bardzo . ;) Gdyby ludzie zobaczyli jak Lisio biega z piłką to od razu , by go pokochali... Niektórym wystarczą jego oczka i sam Lisio , a już sie można w nim zakochać!. On jest przesłodki (mogłabym ciągle to powtarzać...) Quote
marra Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 phase napisał(a):Bardzo . ;) Gdyby ludzie zobaczyli jak Lisio biega z piłką to od razu , by go pokochali... Niektórym wystarczą jego oczka i sam Lisio , a już sie można w nim zakochać!. On jest przesłodki (mogłabym ciągle to powtarzać...) [FONT=Times New Roman]To prawda, jest wyjątkowym słodziakiem :D [/FONT] [FONT=Times New Roman]Zapomniałam Wam wczoraj napisać że nasza interwencja w sprawie tego łańcuchowego psa przyniosła skutek, niewielki ale zawsze to coś, pies ma dłuższy łańcuch i może swobodnie wejść do budy a nawet jeszcze zostanie mu zapas ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zaraz wyruszamy na akcję.[/FONT] Quote
Atomowka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Lisku słodziaku kochany czemu nikt Cię nie chce? Ostatnio ludzie chyba oślepli, serio coraz więcej przepięknych psiaków czekana domy zdecydowanie za długo Quote
phase Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 marra - Ciągle wiedziałam, że coś jeszcze miałam napisać i zrobiłaś to za mnie. :):) Cieszę się , że chociaż trochę Pani nie zostawiła tego obojętnie. ;) Quote
marra Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [FONT=Times New Roman]Niestety akcja się nie odbyła :([/FONT][FONT=Times New Roman] z przyczyn od nas niezależnych, poprostu kierowniczka sklepu zawaliła. Formica mówiła że może na jutro uda się coś zorganizować.[/FONT] Quote
Gosiara Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 O kurcze ale kicha;/A ja mam bolącą rekę i bark;/Głupie konisko nie mające szacunku do człowieka;/ Quote
marra Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Gosiara napisał(a):O kurcze ale kicha;/A ja mam bolącą rekę i bark;/Głupie konisko nie mające szacunku do człowieka;/ To niebzpieczne zajęcie niesety, trzeba uważać. Quote
phase Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Czekam na zdjęcia. :) I wieści. :) Jaka pogoda?. Quote
Gosiara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Biedny Lisek jeszcze nie wie ze ciotka Gosiara będzie na akcji,zapakowała do torebki psie przysmaki,kosteczki,ciasteczka i będzie Go"molestować"żeby dał się wybuziakować:D Quote
Gosiara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Przypominam, że w ten łikend 20.02 po raz kolejny organizujemy akcję adopcyjną w CH Platan w Zabrzu. Zapraszamy pomiędzy 15-19. Będzie można pooglądać naszych podopiecznych, zapoznać się z działalnością, a zapoznać z obywatelskim projektem ustawy o ochronie zwierząt i pod nim podpisać. Quote
Ingrid44 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zycze powodzenia na akcji. Wieli Buziol dla slodkiego Liska :) :) :) Quote
Gosiara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Wiecie co przekupiłam Liska smakołykami i buziakowałam,dziewczyny mi powiedziały że pasujemy do siebie:Dże mnie wzięło na Niego i to jakiś znak;P Siadłam na podłodze Liska mi Marta dała na kolana siedział i jadł:)Marta dodasz tą fotkę?:) Quote
phase Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Wow, super !. No to z Chesterka robi się super psiak !. marra - a jak z mężczyznami u Lisiaka?. Quote
marra Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Rzeczywiście Gosiara przekupiła Liska smaczkami a on wcale nie protestował, rzeczywiście do siebie pasują i myślę że do Kapsa też by się przypasował ;) a właśnie jak tam Kaps ? cały i zdrowy czekał pod bramą ? Lis na akcji wylękniony ale potem posadziliśmy go na krzesełko na środeczku i pięknie się prezentował choć zainteresowanie miał …średnie [FONT=Verdana][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] każdy tylko się nad nim rozczuli, odwróci się i idzie dalej [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] to przykre. Do dopu zapylał sprintem, jak przyszliśmy to przywitał wszystkich, obleciał pokoje i szybko do koszyczka, po chwili mu się przypomniało że przecież nie jadł :D wrócił do kuchni, upomniał się o jedzono, zjadł i poleciał do koszyczka. Chyba to w nim czuje się najbezpieczniej najbezpieczniej poszedł się odstresować ;) śpi aż do teraz, ale zaraz będę go „szarpać” bo czas na wieczorny spacerek ;) [/FONT] Phase co do mężczyzn to nie ma aż tak źle, nie licząc reakcji na mojego tatę…obszczekuje go na prawie każdym kroku i to zaczyna coraz bardziej agresywnie. Nie wiem dlaczego. Na dworze to i czasami podejdzie do niego, a jak ma coś dobrego to leci za nim aż dostanie. Przy stole też czasami coś dostanie a jak tata od stołu wstaje to zaczyna wariować,jak zrobi jakiś gwałtowniejszy ruch to też cyrkuje ;/. Już zaczynam go porządnie karcić za takie zachowanie (słownie) bo mi najbardziej ufa i wiem że nawet jak krzykne to się nie „zablokuje”, trochę się już boję że przerodzi się to w jeszcze większą agresję. Namawiałam tatę żeby z nim popracował „po mojemu” żeby nie było takich akcji ale on nie chce, no to trudno. A co do pogodny no to zima wróciła pełną parą !! teraz już jest -8 stopni. żabka :D Akcja:D Quote
Gosiara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tak:)Cwaniak znalazł dziurę w siatce i czekał grzecznie pod drzwiami:)Mądry psiak:) A Ty przestań kusić:evil_lol: A w ogóle możecie wpaść jak się ociepli może chłopaki pobawią się w ogródku;):oops: no i musisz koniecznie ze mną do stajni pojechać i możesz pojezdzic na Kometce;D Quote
marra Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Gosiara napisał(a):Tak:)Cwaniak znalazł dziurę w siatce i czekał grzecznie pod drzwiami:)Mądry psiak:) A Ty przestań kusić:evil_lol: A w ogóle możecie wpaść jak się ociepli może chłopaki pobawią się w ogródku;):oops: no i musisz koniecznie ze mną do stajni pojechać i możesz pojezdzic na Kometce;D Ooo super, bardzo się cieszę i chętnie wpadnę do stajenki ;) a co do zabawy w ogródku to hmmm...liczę że ktoś pokocha Liska do czasu aż się ociepli :(...a Kaps, dzielny psiak ! :) Quote
phase Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jak on wyszedł na ostatnim zdjęciu, buhahha. Jakie małe niewiniątko !!. :loveu::loveu::loveu: Jak mnie to aż w środku boli, jak ludzie zachwycają się a i tak sobie idą dalej... Niech nie robią żadnych nadziei czy złudzeń. U mnie z rana było -18 ... :shake: A mój pies to dziki dzikus, nie patrzy na mróz tylko widzi śnieg i już ma radochę, patrząc jak lata po zaspach to aż na sam widok jeszcze zimniej. :shake::evil_lol: Quote
Gosiara Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mój tez szaleje na śniegu,biega jak szalony:P Quote
Ingrid44 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jak mozna nie kochac takliego slodziaszka ? Wszystkie zdjecia super ale mnie najlepiej podoba sie Lisek na krzeselku. Fantastyczne :) :) :) :) Quote
Recommended Posts