Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ktos napewno pokocha ,bo piesek jest przeslodki i przesliczny . Typtus bardzo pasuje do niego. Mialam podopiecznego o tym imieniu. Tez byl malutki i rudy :) :) :)

No tak, ale tez byl dosyc klopotliwy ;);) nie dal sobie w kasze dmuchac :):)

Posted

danielka92 napisał(a):
Czekamy na powrót z pracy i wieści o Lisku :D

O tak, dziś niestety trzeba było się poświęcić pracy...chociaż raz w tygodniu ;) jutro napisze co u Liska bo dziś padam, dobranoc Wam i dzięki że jesteście ;)

Posted

Hej Hej :)
Tuptuś ma się dobrze, tylko nie ładnie zaczepia Dżoka a ten nie ładnie mu oddaje, wciąż ustalają hierarchię między sobą albo są zazdrośni jeden o drugiego. Nie pozwala mi się pobawić z Dżokiem bo ciągle go podgryza i obszczekuje a on już nie jest taki tolerancyjny. Trochę się boję zostawiać ich samych. Pozatym to uśmiałam się wczoraj trochę z tego małego potworka bo... zobaczył siebie w lustrze, wstraszył się chłopak nieziemsko:evil_lol: Jeszcze nie widziałam u niego takich wielkich oczu:crazyeye: był bardzo zdziwiony tym co widzi. Tłumaczyłam mu że przecież nie jest tak źle, że wygląda całkiem dobrze:diabloti: nie chciał słuchać, wyrwał się i skoczył mi przez plecy na ziemię:evil_lol: Pocieszne zwierze naprawdę, i ten jego ryjek, obojętnie jak by nie spojrzał jego pysio zawsze wyraża znak zapytania ;) jakby ciągle pytał: a co to jest? a dlaczego tak? a do czego to ? :loveu::loveu: Gdzie ten jego domek się podziewa bo kolejka psich bid mi się wydłuża:placz:
Wczoraj wracając z pracy zobaczyłam psiaka, często go widuję ale teraz jakoś bardziej to we mnie uderzyło. Malutka kruszynka, taki podobny do pinczerka, trochę większy, łapeczki jak zapałki, sierść króciuteńka bardziej niż u jamnika i w dodatku...łysy na grzbiecie a w niektórych miejscach wygryziony aż do krwi. bezradność jest najgorsza, pozostało mi kupienie puszki w sklepie ale jak wyszłam to go już nie było. wysypałam jedzienie w trzech miejscach, może sobie zje a jak nie to koty. Piesio napewno tam gdzieś mieszka, chodzi po tym mrozie cały dzień. Chciałabym mu pomuc ale co robić ? gdzie ja go dam ? :shake::shake::-(

Posted

Wiadomo, że chciałabyś mu pomóc. Nie masz serca z kamienia. Możesz jedynie dowiedzieć się w jakiś sposób gdzie mieszka i porozmawiać z właścicielami lub po prostu schron.

Co do Liska... To widzę, że się nieźle rozpanoszył :diabloti: Jak na razie możemy tylko czekać na jakiś odzew... :shake:

Posted

danielka92 napisał(a):
Wiadomo, że chciałabyś mu pomóc. Nie masz serca z kamienia. Możesz jedynie dowiedzieć się w jakiś sposób gdzie mieszka i porozmawiać z właścicielami lub po prostu schron.

Co do Liska... To widzę, że się nieźle rozpanoszył :diabloti: Jak na razie możemy tylko czekać na jakiś odzew... :shake:

Mniej więcej wiem gdzie mieszkają i napewno ich nawiedzę ;/

Posted

Chester znów dziś pogonił kury, trzch brakuje, ktoś musiał ni zamknąć furtki, w sumie to siedze tak i czekam aż tata wróci i będzie wrzeszczeć...

Posted

marra napisał(a):
Chester znów dziś pogonił kury, trzch brakuje, ktoś musiał ni zamknąć furtki, w sumie to siedze tak i czekam aż tata wróci i będzie wrzeszczeć...

Ups... Trzymamy za Ciebie kciuki.