Jump to content
Dogomania

W typie Leonbergera koczuje na kopalni.Jest DT, Lenka dalej niewidoczna...

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja jeszcze chwile jej damy, ale tylko się zrobi cieplej......:evil_lol:, taka szkolona bestia że chyba ja odrazu zatrudnie do jakichś prac jak juz do mnie trafi...:evil_lol:

Posted

[quote name='Jarekk']nawet nie chce takich wypowiedzi na forum widzieć:angryy:
No dobra samoukaraniu się poddam..:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jarekk napisał(a):
Kaja jeszcze chwile jej damy, ale tylko się zrobi cieplej......:evil_lol:, taka szkolona bestia że chyba ja odrazu zatrudnie do jakichś prac jak juz do mnie trafi...:evil_lol:

wykorzystaj ją :) ja jej najpierw chciałam nogi z tyłka wyrwać jak dopadnę, po obrażeniu się na klatkę to już chciałam ją zastrzelić, a teraz do wiosny mam ją w d...

tylko to jedzenie muszę małpie gotować, mogła by chociaż podziękować i się czasem pokazać

Posted

[quote name='kaja555']wykorzystaj ją :) ja jej najpierw chciałam nogi z tyłka wyrwać jak dopadnę, po obrażeniu się na klatkę to już chciałam ją zastrzelić, a teraz do wiosny mam ją w d...

tylko to jedzenie muszę małpie gotować, mogła by chociaż podziękować i się czasem pokazać
No właśnie, nic wdzięczności w Lence nie ma.;)

Posted

Jasza napisał(a):
Kurka na wacie, to jest aż niemożliwe, żeby tyle czasu psa nie można było złapać....
A jednak.
Złapia, złapia!Jeszcze trochę.Ja w to nie wątpię. Jeszcze na tym wątku będziemy pic szampana(bezalkoholowego;))

Posted

eee kazik, jak ją złapiemy to tylko alkoholowy! ale to już każdy w domu, ogłosimy Ogólnopolskie Święto Lenki i cała Polska pije z nami

:)
mam nadzieję, że finał będzie optymistyczny, bo wiadomo, wątków tragicznych na dogo cała masa

Posted

kaja555 napisał(a):
eee kazik, jak ją złapiemy to tylko alkoholowy! ale to już każdy w domu, ogłosimy Ogólnopolskie Święto Lenki i cała Polska pije z nami

:)
mam nadzieję, że finał będzie optymistyczny, bo wiadomo, wątków tragicznych na dogo cała masa

Tak, wiem, ale ponieważ na forum zdarzają się tez nieletni ludzie o wilekich serduchach, więc napisałam ze zmrużonym okiem,żeby nie było,że rozpijam towarzystwo:)
Już się nie mogę doczekać,kiedy nastąpi to święto Lenki!:)

Posted

kazik132 napisał(a):
Tak, wiem, ale ponieważ na forum zdarzają się tez nieletni ludzie o wilekich serduchach, więc napisałam ze zmrużonym okiem,żeby nie było,że rozpijam towarzystwo:)
Już się nie mogę doczekać,kiedy nastąpi to święto Lenki!:)

Wirtualnie można pić do upadłego, uzależnieniem nie grozi..kacem też nie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

savahna napisał(a):
No, nie chcę byc złym prorokiem, ale mnie szampan z Nowym Rokiem sie kojarzy...:cool3:

Aż takie długoterminowe prognozy..?:cool3::mdleje:
:megagrin::megagrin:

Posted

RenW napisał(a):
Wirtualnie można pić do upadłego, uzależnieniem nie grozi..kacem też nie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak Luka da się złapać,nie zamierzam wirtualnie się upić,ale realnie;)To będzie naprawdę swiętowanie!
savahna napisał(a):
No, nie chcę byc złym prorokiem, ale mnie szampan z Nowym Rokiem sie kojarzy...:cool3:
E tam!Luka będzie wyjątkiem,bo wyjątek podobno potwierdza regułę;)I właśnie na tym bedzie polegało,że od tego dnia, szampan nie będzie się kojarzył z Nowym Rokiem a ze Świętem Luki:)

Posted

klatkę wczoraj przekazaliśmy do Katowic, z tamtą sunią powinno łatwiej pójść, a chyba ma cieczkę

a Lenka wczoraj nie przyszła zjeść, słabo je i nie wiem czy to dlatego że w innym miejscu zostawiłam jej worek suchego, czy coś sie stało

Posted

Chyle czoła przed sprytem Lenki... Obejrzałam dzisiaj dokładnie klatkę... trzeba być naprawdę wybitnie sprytnym psem,żeby uruchomić ta klatkę nie będąc w niej... Mam nadziej ,że Dinka będzie mniej ... utalentowana.

Posted

właśnie się martwię, ostatnie dwa dni nic u mnie nie zjadła, ale poszłam wczoraj do kotów po drugiej stronie kopalni i tam jest wszystko wyjedzone, moze teraz tam głównie je

widziano ją pod koniec zeszłego tygodnia, ludzie jak ja widzą rzucają kanapki, ale mam nadzieję, że będzie znowu u mnie jadła regularnie, takie kilka dni nie pojawiania się już jej się zdarzało, a jak dostaje też sporadycznie gdzie indziej jeść to nic jej nie będzie

zima się powoli kończy i jedzenie nie będzie już zamarzać

dzisiaj pracownicy jej dadzą jeść, a suchego to ma duzo w 3 miejscach

Posted

wszystko w weekend wyjadła i nowe i stare które odmrażałam na kaloryferze plus puszka Pedigree i kiełbasy z soboty (0,5 kg podwawelskiej)

zostawiła tylko suche, więc pies jest

Posted

No to ulga. Wynieść to sie raczej nie wyniesie, tylko o bezpieczeństwo chodzi,zeby jej sie cosik nie przytrafiło. Dobrze,ze jest w takim (chyba )odludnym miejscu, no w sensie,ze nie zamieszkałym, bo,ze ludzie do pracy przychodzą to wiem...;)

Posted

kaja555 napisał(a):
wszystko w weekend wyjadła i nowe i stare które odmrażałam na kaloryferze plus puszka Pedigree i kiełbasy z soboty (0,5 kg podwawelskiej)

zostawiła tylko suche, więc pies jest

No to super, czyli wszystko po staremu..:):)