chita Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Soema napisał(a):Wiedziałam, że na Ciebie można zawsze........:p:loveu: wyślę do Cioci z Francji na lekcję savoir vivre :eviltong: hahah wyślij, to wróci jako egzemplarz nie do naprawienia:evil_lol: Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='chita']hahah wyślij, to wróci jako egzemplarz nie do naprawienia:evil_lol: Ehhh.. z kim ja pracuje :splat: no to coś miłego.... ;) Tulimy królika... nie świeć mi po oczach! masz coś....:> takie nijakie, no ale :) Quote
chita Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 to nijakie najsłodsze:loveu: masz wiecej:grins: Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='chita']to nijakie najsłodsze:loveu: masz wiecej:grins: Masz ;) lekcja gryzienia - szkoła mojego taty :shake: już nie gryziemy? jak to? ehhh... to się poprzeciągaaaam Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Kjujik :) tuli, tuli kjujika :loveu: nie rób mi zdjęć!:shake: masz nijakie:eviltong: Quote
chita Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ile zdjec:loveu: za te oczy to sie mozna pokroic:loveu:http://lh6.ggpht.com/_IWPSfgJ1xzk/TPEufKHcZjI/AAAAAAAAEEY/1jBr2uz-JCw/Molly%20165.jpg Quote
jostel5 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mała jest cudna,uroku ma tyle ,że siedem diabłów by do siebie przekonała...!:):):) Pewnie zostanie u Ciebie na zawsze...?;) Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='jostel5']Mała jest cudna,uroku ma tyle ,że siedem diabłów by do siebie przekonała...!:):):) Pewnie zostanie u Ciebie na zawsze...?;) Nieee... :shake: nie zostanie :( nie ma takiej opcji niestety. Będziemy szukali domu do skutku. Moja suka nie akceptuje absolutnie żadnych psów, a że waży 40 kilo, nie 4kg to nie byłoby bezpieczne dla Molly. Poza tym mam nieustabilizowaną sytuację i sobie nie mogę pozwolić na psa na stałe, póki co. Tak Molly spała, jak jeszcze nie uderzyła wtedy w nocy w klatkę.. i co mnie tykasz? Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 To jest komenda - Molly zdjęcie :grins: ekhm, tu podobnie tu z nowym beznoskowym misiem ;) królik zginął w koopie :eviltong: to takie łóżkowe wylegiwanie koniec. ;) Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 gusia0106 napisał(a):Oooo, jest i Dziecko ;) ..................................... Fajnie, że jesteś:p :eviltong: Quote
savahna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jest cuuuuudna.:loveu: Nie zazdroszczę jednak dnia rozstania...:shake:, bo ja znam ją tylko z ekranu a itak ja uwielbiam(no i te komentarze do zdjęć-rozkoszne) i mysle, że zostanie w Twoim sercu na zawsze.:lol: Quote
gusia0106 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Soema napisał(a):..................................... Fajnie, że jesteś:p :eviltong: Przecież ja Was od początku śledzę i kciuki ściskam ;) Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 savahna napisał(a):Jest cuuuuudna.:loveu: Nie zazdroszczę jednak dnia rozstania...:shake:, bo ja znam ją tylko z ekranu a itak ja uwielbiam(no i te komentarze do zdjęć-rozkoszne) i mysle, że zostanie w Twoim sercu na zawsze.:lol: Ehhh.. ciiiicho. :shake: nie myślę o tym, ja już miałam tymczasy po 4 miesiące, zawsze jest ciężko. Prawda Gusiu? gusia0106 napisał(a):Przecież ja Was od początku śledzę i kciuki ściskam ;) Wiem...:loveu: a Twe komentarze - przemilczę:mad: Quote
gusia0106 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Soema napisał(a):Ehhh.. ciiiicho. :shake: nie myślę o tym, ja już miałam tymczasy po 4 miesiące, zawsze jest ciężko. Prawda Gusiu? Wiem...:loveu: a Twe komentarze - przemilczę:mad: :buzi: No prawda, ale dobra wiadomość jest taka, że jak w końcu taki zasiedzialec idzie do domu to się robi miejsce dla następnego ;) Quote
puniaiwika Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Witam i trzymam kciuki za to psie cudowne dziecko :):) Quote
kkanarekk Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dzięki Soema, wielkie dzięki ja też Cię tak zlekceważę następnym razem!!! :P Dobrze, że malutka Cię gryzie należy Ci się :P :) Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 kkanarekk napisał(a):Dzięki Soema, wielkie dzięki ja też Cię tak zlekceważę następnym razem!!! :P Dobrze, że malutka Cię gryzie należy Ci się :P :) Właśnie Ci wysłałam maila......:Rose: Wybacz... Quote
Soema Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 puniaiwika napisał(a):Witam i trzymam kciuki za to psie cudowne dziecko :):) Witamy i bardzo dziękujemy! Kciuki będą bardzo potrzebne, nawet jak teraz patrzę na zdjęcia, gdzie ona lezy brzuchem do góry, to widać że tą drugą łapinkę prostowała trochę, po tym uderzeniu w nocy w poniedziałek, łapka jest zgięta... Quote
puniaiwika Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Z tak troskliwa opieka i pełną miłości sunia da rade bo widac po zdięciach że jest w coraz lepszej formie . A cudeńko z niej niesamowite :) Quote
savahna Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A kiedy jakas kontrolna wizyta, jeszcze ze dwa tygodnie czy cóś...:roll: Trzymam kciuki.:loveu: Quote
Soema Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 savahna napisał(a):A kiedy jakas kontrolna wizyta, jeszcze ze dwa tygodnie czy cóś...:roll: Trzymam kciuki.:loveu: Niee... w najbliższych dniach. We wtorek mija 4 tygodnie od operacji. Tyle, że na jutro zapowiadają jakieś straszne rzeczy, burze śniegowe czy coś. Zobaczymy w jakim stanie będą drogi, bo będziemy jechali jeszcze z dużym Misiem po operacji łapy i lepiej żeby drogi nie był śliskie, żeby się nie poobijał w tym bagażniku. Niestety, póki co nikt u nas w Sandomierzu nie ma RTG. :( Aaa Molly wczoraj robiła kupę jak pies, znaczy z jedną łapą w górze. Siku też tak starała się zrobić! Już nie chce sikać na leżąco. To chyba dobrze? Choć z drugiej strony jej dupinka bardzo chuda i ma problemy z równowagą, ale pomału, pomału... Wierzę, że da radę. Quote
Plicha Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Da radę na pewno :) Trzymam kciuki za wizytę u weta. Oby wszystko było dobrze :) Quote
emilia2280 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Królik zginál w koopie mówisz? Ales go odratowala chiba? ;p A scenie chce byc bardziej psem niz sam pies- pies tylko do sikania podnosi nogé, scenie-do wszystkiego ;p Quote
Recommended Posts