Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 zakupiła na moim bazarku witaminy i przeznacza je dla suni :loveu:

Witaminy 500g
Dodatek witaminowy dla psów i kotów - polecany przez hodowców.
Produkt zawiera niezbędne składniki zapewniające zdrowie, doskonałą kondycję i witalność. Zawiera składniki mineralne, drożdże, cukier i witaminy.
Dawkowanie: podawać codziennie 1 pełną łyżeczkę na każde 10 kg masy ciała. Podawać z pokarmem.

dajcie proszę znać czy takie witaminy mogą się przydać suni bo nie wiem czy macie jakieś specjalne dla szczeniaków itd?
jeżeli tak to poproszę o adres do wysyłki :lol:
jeżeli nie to zostaną one przeznaczone na inną bidę ;)

Posted

Byłam wczoraj w Kielcach od 8 do 15.30 mnie nie było, potem mizianko Molly i po ciemku poleciałam do przytuliska sprzątać. Padłam wieczorem w migreną i nei byłam w stanie się tu pojawić i coś sensownego napisać.
Co do kneblowania - chyba uskutecznię. Ewidentnie Gamoniowi się nudzić zaczyna :) ale jest przy tym rozkoszna. :loveu:
Dziamotek mały :) wstawię potem kilka fot.

Weszka, szkoda że Cię nie było.

Doszły wpłaty na Molly:
- 50zł - Stanisław M. Chełmek
- 50zł - Jostel5
- 30zł - Marzenkap
- 50zł - Viola005
- 153zł - bazarek Diana79

Bardzo, bardzo Wam dziękuję! Te operacje i teraz leczenie parwo, nadszarpnęły nam budżet.
Dziękuję!!

Diana79, dziękuję za bazarki!:Rose: BARDZO! Jo37 tez bardzo dziękuję, przydadzą się innej bidzie - Molly też ma z Beapharu, ale Juniodcal

na dowód zrobię potem fotkę ;)
Dzięki, że jesteście :)!

Posted

Zostawiłam Małą w otwartej klatce i wyszłam do drugiego pokoju..
Coś się tłucze.. mówię co jest grane.
A Toto sobie wyszło z klatki :mdleje: i zrobiło kooopę na środku pokoju :grins:
A myślałam, że mnie niczym nie zaskoczy..

Posted

weszka napisał(a):
Jak humorek dopisuje i na psikusy się zbiera to chyba oznaka powracającej formy :) Nic tylko skakać z radości! I cieszyć się z kupy na środku pokoju ;)

Cieszem siem :grins:

Dlaczego nikt nie jest w szoku, że Molly SIEDZI!?:obrazic:

Posted

Z niedzieli na poniedziałek mieliśmy ciężką noc... :(
Przed pierwszą w noc, podejrzewam, że Molly chciała się przekręcić i uderzyła w klatkę.
Zaczęła płakać, wyć.. to było straszne :(
Nie mogła się ruszyć, cała się trzęsła, każdy ruch sprawiał jej ból. Lament okropny :(
Leżałam na podłodze przy niej 2 godziny i ją miziałam. Z tych nerwów, nie chciałam jej zostawiać i tabletkę przegryzłam, bo nie miałam noża pod ręką. Później, przy każdym jej ruchu, aż mnie ściskało. Koło 3 położyła się i usnęła, też wróciłam do łóżka. Ale kazdy ruch mnie o ściśnięcie serca doprowadzał :shake:
Rano Gamoń wstał na drugiej łapce i przełożył się w drugi koniec.
Niestety, od tamtej pory ta złamana łapka wygląda gorzej, a wczoraj zaczął się zbierać płyn :( mam nadzieję, że zdążę z nią jechać dziś do weta, to 30km, musi mi ktoś pomóc, nie chcę wieźć jej w klatce. Na tamtej staje swobodnie, ta jej ewidentnie ciąży. Ubeczałam się wtedy w nocy strasznie, nie wiedziałam, czy dzwonić do swoich wetów, czy do tamtego co operował. Uderzyła się, a ja już myślałam o najgorszym.
Muszę powtórzyć jej RTG.
Proszę, trzymajcie kciuki. Cholernie się boję :(