emilia2280 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Souuema, jak dzis scenie? Obie sié dzis chiba zakneblowalyscie ;pppp Jabluszkiem czy ziemnieczkiem?? ;p Quote
chita Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 soema to chyba dzis w kielcach byla...czekam na relacje:razz: Quote
diana79 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 przelałam 153zł dla suni z bazarku :-) Quote
weszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dzielne scenie! Podoba mi się pomysł z kneblowaniem ;) Pozdrowienia od zagrypionej ciotki ;) Quote
diana79 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jo37 zakupiła na moim bazarku witaminy i przeznacza je dla suni :loveu: Witaminy 500g Dodatek witaminowy dla psów i kotów - polecany przez hodowców. Produkt zawiera niezbędne składniki zapewniające zdrowie, doskonałą kondycję i witalność. Zawiera składniki mineralne, drożdże, cukier i witaminy. Dawkowanie: podawać codziennie 1 pełną łyżeczkę na każde 10 kg masy ciała. Podawać z pokarmem. dajcie proszę znać czy takie witaminy mogą się przydać suni bo nie wiem czy macie jakieś specjalne dla szczeniaków itd? jeżeli tak to poproszę o adres do wysyłki :lol: jeżeli nie to zostaną one przeznaczone na inną bidę ;) Quote
Soema Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Byłam wczoraj w Kielcach od 8 do 15.30 mnie nie było, potem mizianko Molly i po ciemku poleciałam do przytuliska sprzątać. Padłam wieczorem w migreną i nei byłam w stanie się tu pojawić i coś sensownego napisać. Co do kneblowania - chyba uskutecznię. Ewidentnie Gamoniowi się nudzić zaczyna :) ale jest przy tym rozkoszna. :loveu: Dziamotek mały :) wstawię potem kilka fot. Weszka, szkoda że Cię nie było. Doszły wpłaty na Molly: - 50zł - Stanisław M. Chełmek - 50zł - Jostel5 - 30zł - Marzenkap - 50zł - Viola005 - 153zł - bazarek Diana79 Bardzo, bardzo Wam dziękuję! Te operacje i teraz leczenie parwo, nadszarpnęły nam budżet. Dziękuję!! Diana79, dziękuję za bazarki!:Rose: BARDZO! Jo37 tez bardzo dziękuję, przydadzą się innej bidzie - Molly też ma z Beapharu, ale Juniodcal na dowód zrobię potem fotkę ;) Dzięki, że jesteście :)! Quote
malawaszka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Soema napisał(a): Ręcznik, jak i inne wyrwałam z przytula.. Albo z holenderskich darów to albo skądś z PL :) chyba z Pl bo ja też taki miałam :lol: Quote
diana79 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 malawaszka napisał(a):chyba z Pl bo ja też taki miałam :lol: ja nadal taki mam ;) to witaminy pójdą dla innej bidy :lol: Quote
Soema Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Zostawiłam Małą w otwartej klatce i wyszłam do drugiego pokoju.. Coś się tłucze.. mówię co jest grane. A Toto sobie wyszło z klatki :mdleje: i zrobiło kooopę na środku pokoju :grins: A myślałam, że mnie niczym nie zaskoczy.. Quote
Asior Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 głosujcie na Sandomierz!!!!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&p=92597 Quote
Soema Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Patrzcie co ona wczoraj zrobiła!! Ja odkurzałam, a ona........... Quote
Soema Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 No i Wariatuńcio :) Tu widać gojącą się łapinkę :) aa przyszedł KONG od Chity :Rose:!! Dzięki Kochana! Quote
chita Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ciesze sie;) mam nadzieje ze Molly przypadnie do gustu Quote
weszka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jak humorek dopisuje i na psikusy się zbiera to chyba oznaka powracającej formy :) Nic tylko skakać z radości! I cieszyć się z kupy na środku pokoju ;) Quote
Soema Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 weszka napisał(a):Jak humorek dopisuje i na psikusy się zbiera to chyba oznaka powracającej formy :) Nic tylko skakać z radości! I cieszyć się z kupy na środku pokoju ;) Cieszem siem :grins: Dlaczego nikt nie jest w szoku, że Molly SIEDZI!?:obrazic: Quote
chita Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jestem w szoku ze Molly siedzi:shock: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Soema Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 chita napisał(a):jestem w szoku ze Molly siedzi:shock: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: :splat:.............. Quote
zerduszko Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Soema napisał(a):Dlaczego nikt nie jest w szoku, że Molly SIEDZI!?:obrazic: Gdyż je uroda przyćmiewa wszytko ;) Quote
Soema Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 zerduszko napisał(a):Gdyż je uroda przyćmiewa wszytko ;) Jesteś usprawiedliwiona :loveu: Quote
zerduszko Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ale serio - mnie małe słodkie nie urzeka. Ale ona ma urok, takie miny robi. Cudna jest :) Quote
jostel5 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Oczka ma prześliczne,a to jej spojrzenie-ZNIEWALA! :) Quote
Soema Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Z niedzieli na poniedziałek mieliśmy ciężką noc... :( Przed pierwszą w noc, podejrzewam, że Molly chciała się przekręcić i uderzyła w klatkę. Zaczęła płakać, wyć.. to było straszne :( Nie mogła się ruszyć, cała się trzęsła, każdy ruch sprawiał jej ból. Lament okropny :( Leżałam na podłodze przy niej 2 godziny i ją miziałam. Z tych nerwów, nie chciałam jej zostawiać i tabletkę przegryzłam, bo nie miałam noża pod ręką. Później, przy każdym jej ruchu, aż mnie ściskało. Koło 3 położyła się i usnęła, też wróciłam do łóżka. Ale kazdy ruch mnie o ściśnięcie serca doprowadzał :shake: Rano Gamoń wstał na drugiej łapce i przełożył się w drugi koniec. Niestety, od tamtej pory ta złamana łapka wygląda gorzej, a wczoraj zaczął się zbierać płyn :( mam nadzieję, że zdążę z nią jechać dziś do weta, to 30km, musi mi ktoś pomóc, nie chcę wieźć jej w klatce. Na tamtej staje swobodnie, ta jej ewidentnie ciąży. Ubeczałam się wtedy w nocy strasznie, nie wiedziałam, czy dzwonić do swoich wetów, czy do tamtego co operował. Uderzyła się, a ja już myślałam o najgorszym. Muszę powtórzyć jej RTG. Proszę, trzymajcie kciuki. Cholernie się boję :( Quote
diana79 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 biedactwo :-( trzymajcie się mocno musi być dobrze :thumbs: Quote
ageralion Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Osz kurcze, nieciekawe wiesci. Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts