Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Księżniczka to chiba urosła? Bo jakoś mniej jej w tej klateczce było :)
Wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!

Baaardzo urosła :shake: klatka, to już taka ledwo, ledwo. Dziś jej wzięłam miękkie posłanie, żeby ze mną siedziała w różnych miejscach i się przyzwyczajała.

Posted

Dziękujemy za miłe słowa, jakbyście jej tak komplementy prawili na żywo, to pewnie mało by nie odleciała na ogonku :)
rośnie Mała bardzo, tylko do zacałowania jest :)

Posted

Soema napisał(a):
Dziękujemy za miłe słowa, jakbyście jej tak komplementy prawili na żywo, to pewnie mało by nie odleciała na ogonku :)
rośnie Mała bardzo, tylko do zacałowania jest :)

Strasznie lubię tu do Was zaglądać, "psisko" jest cudne i całuśne bardzo:kiss_2:

Posted

milka74 napisał(a):
Strasznie lubię tu do Was zaglądać, "psisko" jest cudne i całuśne bardzo:kiss_2:

Bardzo się cieszę :)
Toto :loveu: łazi od wczoraj bardzo, kuśtyka sobie na 3 łapkach i coraz lepiej jej idzie, wychodzi z klatki, żeby załatwić potrzeby.
Jak myje łazienki albo robię coś w kuchni to biorę Małą do łóżeczka i mnie obserwuje. Czasem mi coś podkradnie, ale zawsze musi mieć mnie na oku.
Wczoraj biegałam od łazienki do pokoju, to biedna się non stop kręciła, żeby być przodem do mnie :)

Posted

Ja tylko żeby się poskarżyć.
Toto nadgryzło mi dywanik :obrazic: bo Toto sobie śmiga po pokoju, wychodzi z klatki na siusiu (wszystko nadal pod nadzorem) no ale dywanika, nie upilnowałam :shake:

Poza tym Molly łazi sobie na 3 łapkach i pakuje się na kolana :)
a mnie umarł akumulatorek od aparatu :(

Posted

diana79 napisał(a):
z małą widać coraz lepiej :multi:

p.s. doszła moja druga wpłata z bazarku bo muszę go zamknąć i rozliczyć;)

Sprawdzę jak się odkopię, bo nas zasypało.
To chyba bez tytułu było, że na Molly?

Posted

[quote name='Soema']Ja tylko żeby się poskarżyć.
Toto nadgryzło mi dywanik :obrazic: bo Toto sobie śmiga po pokoju, wychodzi z klatki na siusiu (wszystko nadal pod nadzorem) no ale dywanika, nie upilnowałam :sha
ke:

Poza tym Molly łazi sobie na 3 łapkach i pakuje się na kolana :)
a mnie umarł akumulatorek od aparatu :(

A fuj !!! jaka skarżypyta. Ładnie to tak kablować ? :nono:

Posted

diana79 napisał(a):
był tytuł dla Molly :-) przelew poszedł 23.11.

51zł jest :Rose:
ale gdzieś był chyba jeszcze przelew bez tytułu od Ciebie. Albo mi się chrzani..
wisela1 napisał(a):
A fuj !!! jaka skarżypyta. Ładnie to tak kablować ? :nono:

Oj no...:obrazic: ja się dzielę tylko informacjami..

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jak tam nasza młoda dama dzisiaj?

Ekhm.. śpi obok mnie.

Dzisiaj dwa razy obszczekała moją mamę jak szła po schodach, robi się z niej pies obronny.:diabloti:
Dopiero jak zobaczyła, że to mama zaczęła się cieszyć.
Żałuję, że mi padł aparat, bo bym Wam nagrała, jak bidusia dzielnie śmiga jak się ją woła.
Wyłazi z klatki i pakuje się na kolana.

Posted

Soema napisał(a):
51zł jest :Rose:
ale gdzieś był chyba jeszcze przelew bez tytułu od Ciebie. Albo mi się chrzani..

dzieki :-) nic Ci się nie chrzani bo zrobiłam też przelew 69zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/196321-klawiatury-myszki-firmowe-oraz-zas%C5%82onki-do-okna-na-psy-sandomierskie-do-24.11
poprzedni mi zamknęli bo był na budy dla psów więc następny dałam na ogólny cel, może on być doliczony do sterylek do projektu Psu buda na zimę? bo nie wiem gdzie mogę potwierdzić że wpłata doszła, a teraz są takie wymogi z bazarkami...

Posted

weszka napisał(a):
No toś wyhodowała zbója na własnej niemal piersi hiihihi

I Ty też tak twierdzisz :placz:
łooobuz się robi. Ale kochany :loveu:
diana79 napisał(a):
dzieki :-) nic Ci się nie chrzani bo zrobiłam też przelew 69zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/196321-klawiatury-myszki-firmowe-oraz-zas%C5%82onki-do-okna-na-psy-sandomierskie-do-24.11
poprzedni mi zamknęli bo był na budy dla psów więc następny dałam na ogólny cel, może on być doliczony do sterylek do projektu Psu buda na zimę? bo nie wiem gdzie mogę potwierdzić że wpłata doszła, a teraz są takie wymogi z bazarkami...

Tak, tam go podepniemy, bo tam miał być. Zaraz dodam na wątku.
Dziękuję!