weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Księżniczka to chiba urosła? Bo jakoś mniej jej w tej klateczce było :) Wierzę, że wszystko będzie dobrze!!! Quote
Soema Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 weszka napisał(a):Księżniczka to chiba urosła? Bo jakoś mniej jej w tej klateczce było :) Wierzę, że wszystko będzie dobrze!!! Baaardzo urosła :shake: klatka, to już taka ledwo, ledwo. Dziś jej wzięłam miękkie posłanie, żeby ze mną siedziała w różnych miejscach i się przyzwyczajała. Quote
Soema Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Lali bardzo się podoba łóżeczko :) nie bardzo chce do klatki wracać. to reakcja na aparat:p modelka :loveu: Quote
savahna Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ha, juz mialam komputer wyłączyc, ale patrze jakis nowy pościk na watku, pomyślałam-zajrzę...:razz: Ale zdjecia ...super!!!:loveu: Quote
chita Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 z takiego łoża tez bym nie wychodzila:evil_lol: jaka z niej juz pannica:loveu::razz: http://lh6.ggpht.com/_IWPSfgJ1xzk/TPQOAtQ3huI/AAAAAAAAEHE/hSzDS7QSaKM/Molly%20201.jpg Quote
Dzika_Figa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jej, robi się z niej mała kobietka powoli! Quote
weszka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Bardzo elegancko się prezentuje w tym łożu :) Quote
Soema Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Dziękujemy za miłe słowa, jakbyście jej tak komplementy prawili na żywo, to pewnie mało by nie odleciała na ogonku :) rośnie Mała bardzo, tylko do zacałowania jest :) Quote
wisela1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Uwielbiam duże mokre nochalki i dropiate łapki..... Fakt, tylko zacałować...... Quote
milka74 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Soema napisał(a):Dziękujemy za miłe słowa, jakbyście jej tak komplementy prawili na żywo, to pewnie mało by nie odleciała na ogonku :) rośnie Mała bardzo, tylko do zacałowania jest :) Strasznie lubię tu do Was zaglądać, "psisko" jest cudne i całuśne bardzo:kiss_2: Quote
Soema Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 milka74 napisał(a):Strasznie lubię tu do Was zaglądać, "psisko" jest cudne i całuśne bardzo:kiss_2: Bardzo się cieszę :) Toto :loveu: łazi od wczoraj bardzo, kuśtyka sobie na 3 łapkach i coraz lepiej jej idzie, wychodzi z klatki, żeby załatwić potrzeby. Jak myje łazienki albo robię coś w kuchni to biorę Małą do łóżeczka i mnie obserwuje. Czasem mi coś podkradnie, ale zawsze musi mieć mnie na oku. Wczoraj biegałam od łazienki do pokoju, to biedna się non stop kręciła, żeby być przodem do mnie :) Quote
Soema Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Ja tylko żeby się poskarżyć. Toto nadgryzło mi dywanik :obrazic: bo Toto sobie śmiga po pokoju, wychodzi z klatki na siusiu (wszystko nadal pod nadzorem) no ale dywanika, nie upilnowałam :shake: Poza tym Molly łazi sobie na 3 łapkach i pakuje się na kolana :) a mnie umarł akumulatorek od aparatu :( Quote
jostel5 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://lh3.ggpht.com/_IWPSfgJ1xzk/TPQN-chpIxI/AAAAAAAAEG8/Rfcu1n6ygwI/Molly%20191.jpg Takiej ślicznocie można wybaczyć i dziesięć dywaników...;) Quote
diana79 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 z małą widać coraz lepiej :multi: p.s. doszła moja druga wpłata z bazarku bo muszę go zamknąć i rozliczyć;) Quote
Soema Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 diana79 napisał(a):z małą widać coraz lepiej :multi: p.s. doszła moja druga wpłata z bazarku bo muszę go zamknąć i rozliczyć;) Sprawdzę jak się odkopię, bo nas zasypało. To chyba bez tytułu było, że na Molly? Quote
diana79 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Soema napisał(a):Sprawdzę jak się odkopię, bo nas zasypało. To chyba bez tytułu było, że na Molly? był tytuł dla Molly :-) przelew poszedł 23.11. Quote
wisela1 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Soema']Ja tylko żeby się poskarżyć. Toto nadgryzło mi dywanik :obrazic: bo Toto sobie śmiga po pokoju, wychodzi z klatki na siusiu (wszystko nadal pod nadzorem) no ale dywanika, nie upilnowałam :shake: Poza tym Molly łazi sobie na 3 łapkach i pakuje się na kolana :) a mnie umarł akumulatorek od aparatu :( A fuj !!! jaka skarżypyta. Ładnie to tak kablować ? :nono: Quote
Soema Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 diana79 napisał(a):był tytuł dla Molly :-) przelew poszedł 23.11. 51zł jest :Rose: ale gdzieś był chyba jeszcze przelew bez tytułu od Ciebie. Albo mi się chrzani.. wisela1 napisał(a):A fuj !!! jaka skarżypyta. Ładnie to tak kablować ? :nono: Oj no...:obrazic: ja się dzielę tylko informacjami.. Quote
Soema Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Jak tam nasza młoda dama dzisiaj? Ekhm.. śpi obok mnie. Dzisiaj dwa razy obszczekała moją mamę jak szła po schodach, robi się z niej pies obronny.:diabloti: Dopiero jak zobaczyła, że to mama zaczęła się cieszyć. Żałuję, że mi padł aparat, bo bym Wam nagrała, jak bidusia dzielnie śmiga jak się ją woła. Wyłazi z klatki i pakuje się na kolana. Quote
weszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No toś wyhodowała zbója na własnej niemal piersi hiihihi Quote
diana79 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Soema napisał(a):51zł jest :Rose: ale gdzieś był chyba jeszcze przelew bez tytułu od Ciebie. Albo mi się chrzani.. dzieki :-) nic Ci się nie chrzani bo zrobiłam też przelew 69zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/196321-klawiatury-myszki-firmowe-oraz-zas%C5%82onki-do-okna-na-psy-sandomierskie-do-24.11 poprzedni mi zamknęli bo był na budy dla psów więc następny dałam na ogólny cel, może on być doliczony do sterylek do projektu Psu buda na zimę? bo nie wiem gdzie mogę potwierdzić że wpłata doszła, a teraz są takie wymogi z bazarkami... Quote
Soema Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 weszka napisał(a):No toś wyhodowała zbója na własnej niemal piersi hiihihi I Ty też tak twierdzisz :placz: łooobuz się robi. Ale kochany :loveu: diana79 napisał(a):dzieki :-) nic Ci się nie chrzani bo zrobiłam też przelew 69zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/threads/196321-klawiatury-myszki-firmowe-oraz-zas%C5%82onki-do-okna-na-psy-sandomierskie-do-24.11 poprzedni mi zamknęli bo był na budy dla psów więc następny dałam na ogólny cel, może on być doliczony do sterylek do projektu Psu buda na zimę? bo nie wiem gdzie mogę potwierdzić że wpłata doszła, a teraz są takie wymogi z bazarkami... Tak, tam go podepniemy, bo tam miał być. Zaraz dodam na wątku. Dziękuję! Quote
Recommended Posts