rozi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='teapot']Jesteś pewna? Ja edytuję bez problemu. Pisałam do admina, który wydaje mi się być online: http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=5 I choć nie dostałam żadnej odp. nagle się wszystko ułożyło jak chciałam... Ps. tego posta też edytowałam, doprecyzowując o którego admina chodzi. Ten Admin był na Forum ostatnio 7 lipca o 17:34 :megagrin: Quote
teapot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 roz2 napisał(a):Ten Admin był na Forum ostatnio 7 lipca o 17:34 :megagrin: Wiesz, to że ktoś jest ukryty nie znaczy, że go nie ma. Pisałam widząc włączony komunikator gg. Szybka reakcja pozwala mi domniemywać, że coś się jednak dobrego zadziało. Więc być może dzięki temu Adminowi. Jeśli tak- bardzo jej dziękuję, jeśli nie - i tak fajnie się skończyło. ;) Quote
Pianka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To, że Margo była na gg nie znaczy, że była na forum. A to, że ma opcje ukrytą nie znaczy, że nie będzie wyświetlało kiedy była ostatnio:razz: Np. Ktoś wchodzi dzisiaj na dogo czyli 9.07.2008 o 16.00 to o np. 16.05 nie widać, że jest jeszcze obecny ale pisze "ostatnio aktywny 9.07.2008 o 16.00". Wiec wiesz kiedy logował się ostatnio, ale nie wiesz czy w chwili obecnej jeszcze jest na forum czy nie. Zaraz poprosze admina, żeby przywrócił edycje w całych Akcjach. Quote
rozi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bardzo dziękuję. Już odchodziłam od, za przeproszeniem, zmysłów. Quote
Zmysł Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 roz2 napisał(a):Bardzo dziękuję. Już odchodziłam od, za przeproszeniem, zmysłów. dlaczego za przeproszeniem? to jakieś brzydkie słowo jest? Quote
rozi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :roflt: Nie nie, bardzo ładne słowo, chodziło mi o to, że może nadużyłam... Quote
lavinia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 bardzo proszę bazarek z kalendarzem buldożkowym o odezwanie się do mnie .... nie mam czasu przelatywać przez strony i go szukać, a wygrałam chyba kalendarz... albo jeśli ktoś wie o czym mówię, to poproszę o link do tego bazarku dzięki Quote
Kara. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='lavinia']bardzo proszę bazarek z kalendarzem buldożkowym o odezwanie się do mnie .... nie mam czasu przelatywać przez strony i go szukać, a wygrałam chyba kalendarz... albo jeśli ktoś wie o czym mówię, to poproszę o link do tego bazarku dzięki Jakoś zawsze trafia na mnie;) Zażądam opłaty za sekretarzowanie:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114849 Quote
Iv_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Kara.']Jakoś zawsze trafia na mnie;) Zażądam opłaty za sekretarzowanie:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114849 :crazyeye::crazyeye: czy Ty masz jakiś monopol na wiedzę o bazarkach :cool3: Oj, Ciotka jesteś bardzo operatywna :evil_lol: Jak coś zapomnę to wiem już, pod jaki adres się udać ;):loveu: :diabloti: Quote
Kara. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye::crazyeye: czy Ty masz jakiś monopol na wiedzę o bazarkach :cool3: Oj, Ciotka jesteś bardzo operatywna :evil_lol: Jak coś zapomnę to wiem już, pod jaki adres się udać ;):loveu: :diabloti: Nie mam:placz: ale to akurat kolejny bazarek którego założyciela nasłałam na lavinię:evil_lol: Quote
lavinia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Kara - dzięki :loveu::loveu: nasyłaj, nasyłaj, fajne rzeczy to są Quote
Zmysł Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kara. napisał(a):Jakoś zawsze trafia na mnie;) Zażądam opłaty za sekretarzowanie:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114849 lepiej nie;) spłukałem się na wakacjach sorry za offa Quote
Kara. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zmysł napisał(a):lepiej nie;) spłukałem się na wakacjach sorry za offa Na Ciebie też kogoś nasłałam:crazyeye: Czy sklerozę się leczy:roll: Quote
Zmysł Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kara. napisał(a):Na Ciebie też kogoś nasłałam:crazyeye: Czy sklerozę się leczy:roll: no nie, ale prowadziłaś tyle moich bazarków. Pamiętasz? Quote
Kara. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zmysł napisał(a):no nie, ale prowadziłaś tyle moich bazarków. Pamiętasz? A to to nie. Prowizje płaci kupujący;) Ufff Nie mam sklerozy:sweetCyb: Quote
Margo05 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć dlaczego nie ma edycji postów? W niektórych miejscach np. tu? Trochę byłam nieobecna, a wątek, do którego był podany link, jest zamknięty :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Z tego, co wiem edycja została przywrócona, ale nie na wszystkich działach. Na szczęście wciąż działa na bazarkach i PwP. Quote
halbina Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Mam pytanie, czy mogę wystawić bazarek na zwierzęta znajdujące sie pod opieką fundacji "Szara Przystań" w Zabrzu? chodzi o psiaki i kociaki znajdujące sie pod opieką wolontariuszy na dt... chcemy wystawić w opcji "kup teraz" torby ekologiczne z logo fundacji: z tekstem takim jak na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=378746319 Quote
Pianka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Halbina możesz. Opcja "edytuj" powinna działać wszędzie, bo admin ją przywrócił. Quote
Margo05 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jeśli powinna, to mnie się cosik popsuło, bo choćby na tym wątku edytowac nie mogę :cool3: Quote
Kolia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Bazarek zaczął osiągać niesamoiwte rozmiary, watki sięgają daty 3 czerwca - może warto by zrobić porządek. Byłoby świetnie, gdyby forumowicze przejrzeli swoje wątki, a te zakończone opatrzyli w tytule zdaniem : " DO USUNIĘCIA". Moderator pousuwałby te wątki i mielibyśmy w tym dziale porządek. Zachęcam do posprzątania swoich wątków!!! Quote
joaaa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Adoptowałam bokserkę 11-letnią ze sparaliżowanym tyłem. Nie było wyjścia, ponieważ właściciel, BwP, w osobie obecnej pani prezes podjął decyzję o uśpieniu, pomimo pozytywnej diagnozy do rechabilitacji (jest w wypisie ze szpitala,rechabilitacja i ewewntualnie wózek). Bunia przeszła serię laserów, 2 razy po 5 dni. Dr Lenarcik, neurolog, który konsultował ja na sggw, a potem prowadzi ją w przychodni na ul. Rózanej daje jeszcze szanse na powrót do sprawności. Staramy się rehabilitować Bunię, która bardzo chce chodzić i zyć. Teraz nie chodzi, chociaż bardzo chce. Myslimy na przyszłość, jeżeli trzeba będzie zawmówić wózek, kwota nie jest mała, Bunia już nie jest psem niczyjim, jet terz psem moim. Mamy kilka fantów na bazerek, ale Bunia nie jest już psem bezdomnym. Czy będziemy mogli wystawić bazarek? Linka do Buni u mnie, dokumentacja medyczna do wglądu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22073&page=171 Quote
Pianka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 joaaa nie można, innym nie pozwalamy to Tobie też nie możemy pozwolić. Quote
Recommended Posts