Kara. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A ja 10 minut temu edytowałam swojego posta:crazyeye: Quote
Zmysł Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Argat napisał(a):Zmysł- przeczytaj to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115424 no to ładnie Quote
Zmysł Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 tomcug napisał(a):Kliknij w link, który podała Maciaszek to się dowiesz, jak to niedyspozycja. Chciałam tam dopisać jedno zdanie to wywaliło mnie z forum, chociaż wątek nie jest zamknięty. ja też nie mogę nic tam napisać:shake: Quote
Kara. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ooo a teraz już nie mogę:evil_lol: Fajny będzie bazarek bez edycji:mad: Boże chroń królową i nas przed zmianami Quote
Argat Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mnie też wywala, jak chce odpowiedzieć na ten temat :-o Quote
Zmysł Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Czy ktoś pomyśla o tym głębiej? Jak można prowadzić bazarek bez edycji, bez ciągłego uaktualniania. A wątki PWP? Żeby dowiedzieć się, jaki psiak jest do adopcji, a jaki adoptowany trzeba będzie czytać cały wątek? Quote
Kara. Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Bo na administracji wszystkie posty są "cenzurowane". Przynajmniej kiedyś już tak było. Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Fajne jest wprowadzanie zasad na forum sprzecznych z istniejącymi przepisami -patrz "Nowy regulamin bazarku" podpunkt dotyczący umieszczania lidera aukcji przy każdym przedmiocie. Napisałam swoją uwagę, zostanie zamieszczona w temacie po akceptacji admina. Robi się tutaj naprawdę bardzo przyjemnie :angryy: Quote
Argat Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Odpowiedzieć nie można, ale umieścić temat można: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10459757#post10459757 Nie mam zamiaru siedzieć cicho i czekać aż zaakceptują, lub nie mój post. Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Argat napisał(a):Odpowiedzieć nie można, ale umieścić temat można: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10459757#post10459757 Nie mam zamiaru siedzieć cicho i czekać aż zaakceptują, lub nie mój post. Niestety poprzeć Cię dopisując sie do Twojego tematu także nie można :shake: Quote
Argat Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Argat napisał(a):Mnie też wywala, jak chce odpowiedzieć na ten temat :-o teapot napisał(a):Niestety poprzeć Cię dopisując sie do Twojego tematu także nie można :shake: A to dziwne, bo ja odpowiedzieć mogę :shake: Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Odpowiedzieć możesz, ale odpowiedź pojawi się dopiero po akceptacji. :angryy: Quote
Argat Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 teapot napisał(a):Odpowiedzieć możesz, ale odpowiedź pojawi się dopiero po akceptacji. :angryy: Teraz widzę, odpowiedź pojawia się, ale po odświeżeniu już jej nie ma. Jeszcze co innego niż w tamtym wątku. Coraz mniej mi sie dogomania podoba. Dla mnie jest to forum służące głównie pomocy. Szkoda że ostatnio tą pomoc utrudniają na wszelkie sposoby. :shake: Quote
eliza_sk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kochani funkcyjni: 1. Jak zatem mamy prowadzić bazarki ? W NOWYM REGULAMINIE bazarków jest wyraźnie napisane: "Sprzedający przy sprzedawanym przedmiocie uzupełnia aktualne ceny przedmiotów, dane aktualnego lidera w licytacji. Bazarek ma być prowadzony tak by w pierwszych postach były wszystkie ważne informacje. Nie każdy ma czas przekopywać się przez ileś stron wątku aby wiedzieć jaką sumę ma podać gdy chce licytować." W tym wypadku dostosowanie się do pewnych przepisów jest zabronione drugimi przepisami. Przecież to logiczne, że nikt nie będzie przekopywał 10 stron bazarku, żeby znaleźć cenę interesującego go przedmiotu. 2. To samo tyczy się wątków na psach w potrzebie. Na zbiorczym wątku naszego Stowarzyszenia, w pierwszych, specjalnie zarezerwowanych do tego celu wątkach, prezentujemy psy będące pod naszą opieką - ich zdjęcia i opisy. Jak któryś znajdzie dom, usuwamy go i wstawiamy nowego psiaka. Jak w sytuacji braku możliwości edycji mamy to robić ? Zawsze myślałam, że wszelkie zmiany mają prowadzić do dobrego .... Uprzejmie proszę o wypowiedzenie się w ww. kwestiach, może jesteśmy jacyś mało rozgarnięci i jakiś złoty środek istnieje .... i trzeba go tylko wskazać ... Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Chciałam się zapytać i nie jest to ani złośliwość ani nic złego: Moje pytanie: w związku z brakiem funkcji edytuj czy teraz należy wystawiać osobne bazarki na otrzymane rzeczy?Bo tak ja wystawiałam dzisiaj ksiązki,a teraz przyniesiono mi kolejne rzeczy.I co kolejny bazarek? Naprawdę zależy mi na odpowiedzi,bo w związku z planowanym wykupem ON-ków musimy zbierać pieniądze i jestem w kropce.Tak bym dopisała w już istniejącym.. Elżbieta Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Napisałam, to o czym mówisz, m.in. odnosząc się do usunięcia opcji edycji w dziale administracja. Odpowiedź wisi ... Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 waldi481 napisał(a):Chciałam się zapytać i nie jest to ani złośliwość ani nic złego: Moje pytanie: w związku z brakiem funkcji edytuj czy teraz należy wystawiać osobne bazarki na otrzymane rzeczy?Bo tak ja wystawiałam dzisiaj ksiązki,a teraz przyniesiono mi kolejne rzeczy.I co kolejny bazarek? Naprawdę zależy mi na odpowiedzi,bo w związku z planowanym wykupem ON-ków musimy zbierać pieniądze i jestem w kropce.Tak bym dopisała w już istniejącym.. Elżbieta Jeśli chcesz działać na szybko - to chyba najlepsze rozwiązanie. Admin wspominał też że można się zwrócić do modów z prośbą o edycję, choć nie wiem czy w grę wchodzi edycja w tak dużym zakresie. :shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Rozumiem,że to do mnie.Juz idę czytać. Quote
Argat Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 teapot napisał(a):Napisałam, to o czym mówisz, m.in. odnosząc się do usunięcia opcji edycji w dziale administracja. Odpowiedź wisi ... Ja nie widzę... Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nie widzę i nie wiem.Poczekam może ktoś cos napisze w tej sprawie.. Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Argat napisał(a):Ja nie widzę... Bo "wisi" w znaczeniu czeka na akceptację. ;) Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Elżbieto (Waldi)- tutaj odpowiedziałam Tobie:teapot napisał(a): Jeśli chcesz działać na szybko - to chyba najlepsze rozwiązanie. Admin wspominał też że można się zwrócić do modów z prośbą o edycję, choć nie wiem czy w grę wchodzi edycja w tak dużym zakresie. :shake: Myślę, że minie kilka dni, zanim uda się do czegoś dojść z tą edycją postów. Więc jeśli ważny jest dla Ciebie czas, nowy bazarek będzie chyba najlepszym, a już na pewno najszybszym rozwiązaniem. Quote
Argat Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Na dłuższą metę takie rozwiązanie nie jest realne. Moderatorzy musieliby się rozmnożyć i być na forum 24h na dobę. Quote
mimiś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Zmysł napisał(a):Czy ktoś pomyśla o tym głębiej? Jak można prowadzić bazarek bez edycji, bez ciągłego uaktualniania. A wątki PWP? Żeby dowiedzieć się, jaki psiak jest do adopcji, a jaki adoptowany trzeba będzie czytać cały wątek? Zmysł, pytania są tendencyjne!:diabloti: Quote
agusiazet Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nie zauważyłam, żeby moderatorzy tutaj za wiele odpowiadali, więc pytania stają się czysto retoryczne!!! Quote
Recommended Posts