Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aagataa a dzwonił do Ciebie ten Pan? Rozładował mi się tel w pracy a po powrocie do domu zajęłam się Willym. Jutro do Ciebie zadzwonie,przez tego Twojego linka to już wogóle mi się żyć odechciało.Do czego jeszcze jest zdolny człowiek?
Trochę przeciążenie tych smutnych wiadomości jak dla mnie ostatnio.
Ten psiak co czuwa nad zwłokami kolegi ma wątek
http://www.dogomania.pl/threads/200561-Piękny-ONek-porzucony!
(nie wiem czy ktoś już to pisał).
Jaaga Andrzej nam wszystko wczoraj wytłumaczył, tylko jak wytłumaczyć to Panu? On taki prosty chłop, na wszystko odpowiedz gotowa ale widać, że człowiek dobry i koniecznie trzeba mu wepchnąć jakiegoś psiaka, żeby się dom nie zmarnował.

Posted

Najlepiej by było tego Onka, tylko chyba sie dziewczyna nie odezwała..Ewab z kims zgarnęła całkiem niedawno suczynke onkowatą z ulicy, nie wiem gdzie ona jest ale może na schroniskowy wejdziecie i popytacie jeśli domek aktualny...:razz:
http://img710.imageshack.us/img710/115/tolaimiko275.jpg
Tylko ona cos ze skóra miała, ale nużeńca nie stwierdzono,pisano,że może efekt niedożywienia...?
Teraz byc może jest już ok.
No a może któregoś psa ze schronu.Wprawdzie tam maja teraz super, ale domków szukają pilnie
http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-
Na pewno by się Panu któryś spodobał, no albo szczeniaka Pan nie chce...O, nawet U Jagi są ....
Kuniec moich propozycji;)

Posted

Dziewczyny, może szybko ogłosić Agata i Sonię, bo teraz adopcje ruszyły? Sonia ma u mnie Szerloka, co 2 dni jej odnawiam, wejśc duzo, ale zero telefonów. może spróbujcie co tydzień cafe animal? Szczeniak od Erki dzięki temu trafił do Metra. Nie dość, że znalazła sam dom, to jeszcze dzięki niemu inne szczeniaczki znalazły, bo odzew był ogromny.

Posted

[quote name='Jaaga']Dziewczyny, może szybko ogłosić Agata i Sonię, bo teraz adopcje ruszyły? Sonia ma u mnie Szerloka, co 2 dni jej odnawiam, wejśc duzo, ale zero telefonów. może spróbujcie co tydzień cafe animal? Szczeniak od Erki dzięki temu trafił do Metra. Nie dość, że znalazła sam dom, to jeszcze dzięki niemu inne szczeniaczki znalazły, bo odzew był ogromny.
Już ogłaszam zaraz na cafe animal:)
Tutaj Sonia:
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sonia,31579
A tu Agat:
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Agat,31580
Do Agata miałam tylko taki tekst ogłoszenia, więc go wkleiłam

Posted

Dziewczyny, a nie możecie zrobić psiakom całego pakieciku (ok.40 serwisó).:razz:
Fakt, troche czasu zajmuje, ale z jednego serwisu ...mozna sobie trochę czekać na upragnionego właściciela:roll:. Jak chcecie wykaz bezpłatnyc,h to jest na kieleckim wątku(mój banerek), albo na "Psy kieleckie do adopcji";)

Posted

Tak sobie tu weszlam w przerwie między ogłoszeniami MUSZKI od Jagi.;)
Natknęłam się na świeżutkie ogłoszenie Soni na "Adopcja psa" z tym cudnym, rozbrajającym zdjęciem.:loveu:
Znaczy się ktos robi pakiecik?:p

Posted

savahna napisał(a):
Tak sobie tu weszlam w przerwie między ogłoszeniami MUSZKI od Jagi.;)
Natknęłam się na świeżutkie ogłoszenie Soni na "Adopcja psa" z tym cudnym, rozbrajającym zdjęciem.:loveu:
Znaczy się ktos robi pakiecik?:p

Ogłoszenie na adopcja psa robiła chyba Ania102:)

Posted

Do domu Tola pojechała, szczeniorek jamnisiowy pojechał, Lunka bedzie miała dom we Wrocławiu, Muszki dom czeka na sprawdzenie, to teraz juz kolej na Agata i Sonię. Czy Agat tez ma Allegro, czy tylko Sonia?

Posted

Jaaga napisał(a):
Do domu Tola pojechała, szczeniorek jamnisiowy pojechał, Lunka bedzie miała dom we Wrocławiu, Muszki dom czeka na sprawdzenie, to teraz juz kolej na Agata i Sonię. Czy Agat tez ma Allegro, czy tylko Sonia?

Na razie tylko Sonia. Zrobić też na Agata?

Posted
Posted

Wyślijcie mi proszę dane do przelewu dla psiaków muszę wpłacić deklarację. I tu mam problem bo w ogóle nie mogę znaleźć rozliczenia, z tego co pamietam ostatnio się pytałam i chyba nie mam zaległości żadnych?

Posted

Nikt nie dzwonił.
Aniu, jesli chcecie koniecznie dac Agata do tego domu, to oczywiście dajcie. Tylko boję sie, zeby nie zabiło go auto, bo sama wiesz, że takie ogrodzenie to dla niego pestka. Gdyby był pod kontrolą na spacerach, a reszte czasu w domu czy kojcu, to mógłby tam zamieszkać. Gorzej, gdyby go zostawiali samego luzem w ogrodzie.

Posted

Atomowka napisał(a):
Wyślijcie mi proszę dane do przelewu dla psiaków muszę wpłacić deklarację. I tu mam problem bo w ogóle nie mogę znaleźć rozliczenia, z tego co pamietam ostatnio się pytałam i chyba nie mam zaległości żadnych?

Wpłacałaś w listopadzie za 2 miesiące. A na PW przesyłam Ci dane do przelewu:)

Posted

Jaaga napisał(a):

Nikt nie dzwonił.
Aniu, jesli chcecie koniecznie dac Agata do tego domu, to oczywiście dajcie. Tylko boję sie, zeby nie zabiło go auto, bo sama wiesz, że takie ogrodzenie to dla niego pestka. Gdyby był pod kontrolą na spacerach, a reszte czasu w domu czy kojcu, to mógłby tam zamieszkać. Gorzej, gdyby go zostawiali samego luzem w ogrodzie

Nie Jaaga, nam się dom spodobał ale Andrzej rozwiał nasze wątpliwości i absolutnie nie jest to dom dla Agata. Ale dziwne, że ten Pan nie dzwoni,bo gdyby zadzwonił to mogłybyśmy podrzucić mu jakiegoś innego psiaka. Może się rozmyslili, chociaż dla mnie byli a przynajmniej on był zdecydowany.
Agatowi znajdziemy dom z takim ogrodzeniem, którego nie pokona:)

Posted

Noto może najpierw zadzwoń do Pana, powiedz,że Agat odpada kategorycznie a czy jesy zainteresowany innym psiakiem podobnym do Agata? Wtedy jakieś bidy wybierzecie, pojedziecie, pokażecie, facet się zakocha i psiak znajdzie dom :)

Posted

No tak tylko musimy mieć psa zapasowego a my mu pokazywałysmy Prado i kieleckie ale on wypatrzył Agata i się uparł. A problem jest tez taki, że Panu maila się nie wysle tylko trzeba jechać z laptopem i mu zdjecia pokazać, oczywiście pojedziemy ale ten pies potrzebny spełniający warunki.