Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne zdjęcia.:lol: Szczeniaczki wytrenują u Soni siłę woli i tolerancję.;) Na pierwszym zdjęciu Sonia+ jeden, na drugim Sonia +2, a na trzecim to chyba ze cztery jej sie na posłanie wpakowały...:evil_lol:, bo juz nie dała rady:lol:

Posted

Nie jest smutna, tylko w moim aparacie tak lampa daje po oczach, że ona ucieka ze wzrokiem i boi się :roll:. Normalnie wychodzi pierwsze zdjęcie, następne już wlasnie tak. Niestety, Sonia i tak nie tryska energia i radością. Ona oddanie patrzy w oczy i tyle. Daje tylko brzuchol do głaskania. To nie jest wylewny pies, ale samo to, że czeka na kontakt w jej przypadku jest sukcesem.

Musiałabym chyba poprosić aniołka o aparat pod choinkę :eviltong:.

Posted

Możecie śmiało ją reklamować jako domowego psa, bo zachowuje czystość i jest grzeczna. Nawet nie gubi włosów. Minia ją czesze i prawie nic nie zostaje na grzebieniu. Sonia teraz wychodzi z domu tylko na spacery. Agat już bardziej jest niezalezny. Dziś jak wracał z porannego spaceru to warczał, bo nie chciał wejść do domu. Tylko jak miałam go samego zostawić w budzie na taki mróz? A Soni szkoda tam dawać tylko dla jego towarzystwa.

Sonia całkiem nabiera zwyczajów moich yorków. Coraz częściej wyleguje się w łóżku i bardzo się z nimi zgrala. Małe skaczą po niej, a ona najwyżej burknie. Wczoraj widziałam, ze je wylizywala po sikaniu. Trochę im mamuśkuje.

Laro, sierść jej błyszczy, bo dodaję do jedzenia olej z pestek winogron. Podobno bardzo dobrze robi nie tylko na sierść, ale i wątrobę. Pierwsza Sonia miała paskudny łupież i w 3 tyg. zniknął, jak zaczęłam dodawać oleju.

Posted

Taki liczny zwierzyniec, to dobry trening dla Soni. Beda z niej jeszcze psy...;)
A przy okazji dowiedziałam sie co dobre na sierść...Trzebaby kupic:cool3:
Zapytam czy moja skromniutka deklaracja doszła?:roll:

Posted

Jaaga napisał(a):
Możecie śmiało ją reklamować jako domowego psa, bo zachowuje czystość i jest grzeczna. Nawet nie gubi włosów. Minia ją czesze i prawie nic nie zostaje na grzebieniu. Sonia teraz wychodzi z domu tylko na spacery. Agat już bardziej jest niezalezny. Dziś jak wracał z porannego spaceru to warczał, bo nie chciał wejść do domu. Tylko jak miałam go samego zostawić w budzie na taki mróz? A Soni szkoda tam dawać tylko dla jego towarzystwa.

Sonia całkiem nabiera zwyczajów moich yorków. Coraz częściej wyleguje się w łóżku i bardzo się z nimi zgrala. Małe skaczą po niej, a ona najwyżej burknie. Wczoraj widziałam, ze je wylizywala po sikaniu. Trochę im mamuśkuje.

Laro, sierść jej błyszczy, bo dodaję do jedzenia olej z pestek winogron. Podobno bardzo dobrze robi nie tylko na sierść, ale i wątrobę. Pierwsza Sonia miała paskudny łupież i w 3 tyg. zniknął, jak zaczęłam dodawać oleju.

Dobrze wiedzieć z tym olejem :) Na dniach postaram się o ogłoszenia :)

Posted

aagataa8 napisał(a):
Tak Savahna:) Doszła Twoja wpłata:) Dziękujemy bardzo:loveu:

Dziękowac to nie ma za co.;) A pytam tylko dlatego,ze jak Ci kiedys pisałam, ja z tymi cyferkami to miewam problemy i zawsze sie boje,ze poślę gdzies w kosmos...:evil_lol: No i nie chcialabym, zeby wyszło ,że sie zdeklarowalam i zapomnialam.:razz:

Posted

[quote name='savahna']Dziękowac to nie ma za co.;) A pytam tylko dlatego,ze jak Ci kiedys pisałam, ja z tymi cyferkami to miewam problemy i zawsze sie boje,ze poślę gdzies w kosmos...:evil_lol: No i nie chcialabym, zeby wyszło ,że sie zdeklarowalam i zapomnialam.:razz:
Nie masz się o co bać, wpłaty od Ciebie dochodzą:)
A co do zdjęć Jaaga, to rzeczywiście Sonia się rozochociła u Was:) U mnie na łóżko nie chciała włazić:) Ale to może przez to, że była jeszcze obolała po sterylce no i nie miała przy sobie swojego amanta;) A tak w ogóle to bardzo za nią tęsknię:(Chociaż wiem że ma u Was bardzo dobrze. Ucałuj ją ode mnie i uściskaj:) I Agata oczywiście też:)

Posted

Aniu, jakbym potrzebowała, to dam Ci znać, jeśli masz zapas.
Agato,Sonia tez nie jest z Agatem. Spotykają się na spacerach. On niestety nie nadaje sie do takiego stada, tylko Sonia jest przyjacielko nastawiona do wszystkich. Dzis dopiero są razem, bo jest odwilż i chciały zostac w ogrodzie.

Posted

Jaaga napisał(a):
Tak, już nie przypomina tego strachulca, no i świetnie sobie funkcjonuje bez Agata.

To cieszę się bardzo, że już sobie radzi bez niego:) Oby tylko udało im się znaleźć jakieś wspaniałe domki:(

Posted

Poszukujemy pilnie dt dla tej suczki, jest dzika, została wysterylizowana dzień przed wigilia a jej szczeniaki uśpione, było kilka osób chętnych na pomoc dla niej niestety nikt kiedy sunia została złapana nie chce jej wziąść...ma czas do jutra. Jutro wieczorem wraca na ulicę...
Nie ma watku póki co podaję nr tel 784-344-878 lub 663-840-407

Posted

Ania102 napisał(a):

Poszukujemy pilnie dt dla tej suczki, jest dzika, została wysterylizowana dzień przed wigilia a jej szczeniaki uśpione, było kilka osób chętnych na pomoc dla niej niestety nikt kiedy sunia została złapana nie chce jej wziąść...ma czas do jutra. Jutro wieczorem wraca na ulicę...
Nie ma watku póki co podaję nr tel 784-344-878 lub 663-840-407

Ania, to jest ta suczka którą miałaś łapać? Biedactwo:placz: