Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy to czasem nie dzwoni Asiu jakiś taki młody gówniarz, bo do mnie wydzwania jakiś palant dziś w sprawie Terrego, wygadując jakies straszne bzdury...końcówka 431, lub drugi tel. 011

Posted

majuska napisał(a):
A czy to czasem nie dzwoni Asiu jakiś taki młody gówniarz, bo do mnie wydzwania jakiś palant dziś w sprawie Terrego, wygadując jakies straszne bzdury...końcówka 431, lub drugi tel. 011

nie, w żadnym przypadku nie był to gówniarz. Raz chyba starszy człowiek, raz facet dorosły niewątpliwie - ten miał wątpliwości co do wieku, bo psa chcą dzieci i "chcą go sobie same odchować", powiedział że się jeszcze zastanowią i da znać.

Posted

Becia66 napisał(a):
no ja wiem że to durne pytanie i myślalam że tak samo odpowiesz, a ty taka poważna jakaś...

Becia, ja po nocach piszę takie coś upiornie nudne i poważne jak grobowiec rodzinny, dla inwestora idioty, co mu trzeba łopatą wszystko wyjaśniać ( bez nadziei że dotrze) więc mi się na mózg rzuciło, skrzydła mi podcięło...

Posted

Florentynka napisał(a):
Becia, ja po nocach piszę takie coś upiornie nudne i poważne jak grobowiec rodzinny, dla inwestora idioty, co mu trzeba łopatą wszystko wyjaśniać ( bez nadziei że dotrze) więc mi się na mózg rzuciło, skrzydła mi podcięło...

Mam nadzieję, że to incydent, nie damy rady z Twoimi podcietymi skrzydłami:shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

W sumie póki co to nic takiego, ale może sie rozwinie:

Witam. Czy oferta odnośnia psa jest nadal aktualna? Bardzo chętnie przyjmę go do siebie. Mieszkam w domu na wsi. Pies ten bardzo przypomina mi mojego pieska z dzieciństwa i bardzo chętnie go przygarne. Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam, ...... ......

Posted

To dobrze, Asiu. Wiesz, a ja tak sobie myślę, że przecież nie wiem, co Ty robisz zawodowo - jako kobieta pracująca. Tak mi wychodzi, że może piszesz? I co ja wtedy pocznę z obietnicą? Wyrwałam się przecież, że podaruję Ci egzemplarz autorski mojej książki! A jeżeli to będzie straszliwa amatorszczyzna, to co? Zauważyłam przecież, że piszesz bardzo składnie. I teraz mam obiekcje. Oraz obawy. Ale najważniejsze, żeby Skuteczek dostał wspaniały domek. Reszta to mały Pikuś. Pan Pikuś. Pozdrawiamy z Gutkiem panią Florentynkę!Majuska, Mamanabank, jesteście wspaniałe, też Was pozdrawiamy!!!:)

Posted

Zawodowo to ja "robię w zabytkach". W związku z tym czasem wypada mi pisać - rzeczy nudne jak flaki z olejem na ogół i absolutnie nie pozwalające na własną inwencję. Książek nie pisywam, brak mi inwencji. Mam za to zacięcie parodystyczne i wyżywam się w krótkich formach - horrory z cyklu "co znów zrobiły moje psy" albo wierszyki na cześć weterynarzy. A z obiecanej książki już się cieszę - jestem nałogowym pożeraczem słowa pisanego!
A teraz wracam do pisania moich flaków z olejem. A Wy wszyscy kciuki trzymajcie - oby się Skutkowi jakiś dom "upiekł"!