Dzika_Figa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ojj chyba faktycznie wet Cię oszukuje...:evil_lol: bardzo to miło z jego strony, swoją drogą :loveu: Skutku, wracaj do siebie po zabiegu i pomóz Florentynce szukać dla Ciebie domu! Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Dzika_Figo - Twoje robale dziś wylatują. Quote
Dzika_Figa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Florentynka napisał(a):Dzika_Figo - Twoje robale dziś wylatują. Ojej! Dziękuję bardzo!!! Bardzo bardzo! Będę mać robale, hurra!!! Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Ojej! Dziękuję bardzo!!! Bardzo bardzo! Proszę bardzo - są zaadresowane do Twojego męża, powiedz mu, żeby ich nie zjadł... Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Florentynka, PW masz przepełnione...:cool3: Kojarzycie kogoś z Nowej Huty Mistrzejowice, do zrobienia wizyty przed/a ? :) http://www.dogomania.pl/threads/196610-Ma%C5%82a-kud%C5%82ata-sunia-ju%C5%BC-w-DT-szuka-nowego-domu dzięki z góry za podpowiedz :) Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Jak trzeba to ja mogę poleźć na wizytę. Bywam w Hucie, nie jest to duży problem. A PW wyczyściłam, jakby co... Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Florentynka napisał(a):Jak trzeba to ja mogę poleźć na wizytę. Bywam w Hucie, nie jest to duży problem. Bosko :) wbijesz się na wątek i napiszesz ? :) wieeeeelkie dzięki !!!! Quote
Lidan Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Skutek już jest bezpłciowy :happy1: Kiedyś zaproponowałam starszej pani, żeby wykastrowała swojego uciekiniera to mi odpowiedziała "E, to bedzie taki ni pies ni suka" :p Poszłam sobie obejrzeć to cudo co to może do Mistrzejowic trafi. Prawie jak moja Gapunia :iloveyou: Quote
gutek trzyłapek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 O co chodzi z tymi Mistrzejowicami? Ja mieszkam na Złotego Wieku... Joasiu, pocałuj Skuteczka biednego w nosek - od nas. Skutku malutki, kochamy Cię! Quote
Lidan Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jak czegoś nie pomyliłam to Florentynka będzie robić wizytę przed adopcyjna w Mistrzejowicach. Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Lidan napisał(a):Jak czegoś nie pomyliłam to Florentynka będzie robić wizytę przed adopcyjna w Mistrzejowicach. Będzie będzie. A teraz proszę mi tu wszyscy kciuki zaciskać do białości - miałam zapytanie mailowe o Skutka ( i wcale nie z Krosna). Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Trzymaj, i wszyscy inni tez niech trzymają, bardzo!!! Rekonwalescent został ucałowany w nosek, leżą sobie teraz z Adamem i oglądają jakieś bzdury. Skutek czuje się całkiem dobrze, pomyka po schodach bez problemu, tylko co chwilkę siada i zagląda sobie w te jajeczka. Zrobili mu to jakoś chytrze, bez szycia. Pani weterynarz powiedziała, że jak chce sobie tam grzebać to może, byle bez przesady, więc nawet kołnierza nie musi mieć. W środę mamy się pokazać, bo Skutkowi trzeba podać antybiotyk i być może przy tej okazji wyczyścimy zęby z kamienia. Quote
gutek trzyłapek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 O matko, 3mamy kciuki mocno, bardzo!!!! Tylko zaraz daj znać! Quote
majuska Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 nie myję się, nie jem , nie piję...trzymam kciukasy!!!!! Quote
Lidan Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Florentynka napisał(a):Będzie będzie. A teraz proszę mi tu wszyscy kciuki zaciskać do białości - miałam zapytanie mailowe o Skutka ( i wcale nie z Krosna). :kciuki: Trzymam :kciuki: Mocno trzymam :kciuki: Skutek czuje się całkiem dobrze, pomyka po schodach bez problemu, tylko co chwilkę siada i zagląda sobie w te jajeczka. Zrobili mu to jakoś chytrze, bez szycia. Pani weterynarz powiedziała, że jak chce sobie tam grzebać to może, byle bez przesady, więc nawet kołnierza nie musi mieć. To chyba znaczy, że zostawili mu "puste worki" czy "otwarte worki". Nie widziałam nigdy tego i nie do końca wiem o co chodzi ale ktoś na dogo kiedyś o tym pisał i zapamiętałam tylko, że nie ma szwów i że może pies lizać ranę. Przynajmniej odpadnie mu stres związany z wyciąganiem szwów. Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Otóż to. Tłumaczono mi, że jakby go zaszyć to może spuchnąć a tak to z rany będzie wysięk i że to normalne i mam się nie przejmować. Od lizania się po jajkach Skutek ma całkiem srebrny nosek. A z panią która pytała mailowo o Skuteczka sobie korespondujemy...zobaczymy, co z tego będzie. Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Póki co mogę tyle powiedzieć, że z zainteresowaną panią wymieniłyśmy chyba naście maili. Zostałam odpytana ze Skutka bardzo dokładnie ( i dobrze), starałam się odpowiadać wyczerpująco... Jak dla mnie to to brzmi nieźle, więc nie puszczać mi tych kciuków ani na moment! Quote
dara9 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ja dopiero teraz zaczynam trzymać...ale trzymam z całych sił!!! Quote
gutek trzyłapek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ale dlaczego ona Cię odpytuje? Psa się bierze, albo nie nie, jak nie, to bez korespondencji, a jak tak to z całym dobrodziejstwem inwentarza, więc po co odpytywanie? Kocha się i już!!! Quote
kopciuszek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 gutek trzyłapek napisał(a):Ale dlaczego ona Cię odpytuje? Psa się bierze, albo nie nie, jak nie, to bez korespondencji, a jak tak to z całym dobrodziejstwem inwentarza, więc po co odpytywanie? Kocha się i już!!! Właśnie dobrze, ze pyta tzn. że chce wiedzieć wszystko o Skutku i że chce być w 100% pewna co do adopcji ... Najgorszy jest brak jakichkoliek pytań ze strony osób zainteresowanych adopcją ... Quote
gutek trzyłapek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Aha. W takim razie trzymamy dalej... Quote
Andzike Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Moim zdaniem również bardzo dobrze, że pyta :) Im więcej pyta, tym więcej się chce dowiedzieć o nowym, mam nadzieję, członku swojej rodziny... Quote
Recommended Posts