Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja czuję, że będzie dobrze! Poczekajmy jeszcze trochę... Ale śliczny jest Nelson! Skuteczek przecież też! Joasiu, zgłoś go w Dzienniku Polskim, do pana Święsa. On umieści notkę, zawsze to robił na moją prośbę m. in. ( na cudze też), czasem nawet ze zdjęciem. I czasem przynosiło efekty...

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gutek trzyłapek napisał(a):
A ja czuję, że będzie dobrze! Poczekajmy jeszcze trochę... Ale śliczny jest Nelson! Skuteczek przecież też! Joasiu, zgłoś go w Dzienniku Polskim, do pana Święsa. On umieści notkę, zawsze to robił na moją prośbę m. in. ( na cudze też), czasem nawet ze zdjęciem. I czasem przynosiło efekty...

Skutek do Dziennika już wysłany, obiecano mi publikację poza kolejką - czy już był nie wiem, bo jakoś ostatnio prasy nie czytuję.

Posted

Florentynka napisał(a):
Ale już ludziom święta w głowie?

A nie? Przecież to już druga połowa listopada - czas najwyższy na rozpoczęcie świątecznego zamieszania:shake::shake::shake:

Posted

Andzike napisał(a):
Straszny zastój z adopcjami... Powiew świąt? :(

zawsze jakaś przyczyna jest, a to święta, a to po świętach lub sylwester, potem wszyscy czekają na wiosnę tylko że po drodze kolejne święta, potem wyjazd na wakacje, potem powrót do pracy i szkoły i tak w kółko. Nie wiadomo tak naprawdę kiedy dobry czas na adopcje.

Posted

Andzike narzeka bo jej tymczasy schodziły jak świeże bułki - po dniu , dwóch pies miał nowy dom, a teraz Nelson jest jakiś tydzień to , że niby zastój jest:eviltong::evil_lol:
Skutek chłopie znajdź se już własny dom bo blokujesz pewne sprawy:siara::mdrmed:

Posted

majuska napisał(a):
Andzike narzeka bo jej tymczasy schodziły jak świeże bułki - po dniu , dwóch pies miał nowy dom, a teraz Nelson jest jakiś tydzień to , że niby zastój jest:eviltong::evil_lol:
Skutek chłopie znajdź se już własny dom bo blokujesz pewne sprawy:siara::mdrmed:

Ja narzekam???? ;) Nelson niech siedzi (a siedzi już DWA tygodnie!!!;) ), wcale mi się nie śpieszy, żeby go oddawać;)
Ja tylko bym chciala, żeby Skutek trafił do swoich ludzi, a co za tym idzie Balbinka trafila do swoich ...

Posted

Na razie ja jestem bliska depresji - w ogrodzie znaleziono zdechłą mysz... Dwie suki śmierdziały potępieńczo i musiałam wyprać. Skutek na szczęście nie zdążył się wytarzać, a Kangur tylko pobieżnie. Nie odważyłam się jeszcze obwąchać Jego Wysokości...

Posted

Mam nadzieję, że to nie potrwa tyle co z Puckiem :shake:
Skutek dziś zjadł ostatni posiłek jako pełnowartościowy samiec - od popołudnia dziś ma być na diecie, jutro w samo południe idziemy ucinać jajka.

Posted

Piekne te foty, Skutek ma takie jedno cudne:loveu: niebawem się ogłoszenia pewnie pokończa to wrzucimy nowe fotki, a Gjalpo jaki boski:-o:loveu:..i tradycyjnie pełen luzik :)

Posted

Skutek już po kastracji Jest jeszcze zmulony nieco i raczej pełza niż chodzi, ale poza tym wszystko ok.
Wiecie ile zapłaciłam za kastrację? 65 zł :-o- zaczynam mieć wrażenie, że nasz wet mnie oszukuje ;).
A przed kastracją po podaniu narkozy Skutek w poczekalni leżał krzyżem - aż żałuję, że nie miałam aparatu...