gutek trzyłapek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A ja czuję, że będzie dobrze! Poczekajmy jeszcze trochę... Ale śliczny jest Nelson! Skuteczek przecież też! Joasiu, zgłoś go w Dzienniku Polskim, do pana Święsa. On umieści notkę, zawsze to robił na moją prośbę m. in. ( na cudze też), czasem nawet ze zdjęciem. I czasem przynosiło efekty... Quote
ULKA12 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Fakt, adopcje leżą i kwiczą, jak mawiała moja babcia:evil_lol: Quote
Florentynka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 gutek trzyłapek napisał(a):A ja czuję, że będzie dobrze! Poczekajmy jeszcze trochę... Ale śliczny jest Nelson! Skuteczek przecież też! Joasiu, zgłoś go w Dzienniku Polskim, do pana Święsa. On umieści notkę, zawsze to robił na moją prośbę m. in. ( na cudze też), czasem nawet ze zdjęciem. I czasem przynosiło efekty... Skutek do Dziennika już wysłany, obiecano mi publikację poza kolejką - czy już był nie wiem, bo jakoś ostatnio prasy nie czytuję. Quote
Florentynka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Andzike napisał(a):Straszny zastój z adopcjami... Powiew świąt? :( Ale już ludziom święta w głowie? Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Florentynka napisał(a):Ale już ludziom święta w głowie? A nie? Przecież to już druga połowa listopada - czas najwyższy na rozpoczęcie świątecznego zamieszania:shake::shake::shake: Quote
gutek trzyłapek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No to miejmy nadzieję, że jeszcze w Dzienniku nie był ogłaszany... Quote
Becia66 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Andzike napisał(a):Straszny zastój z adopcjami... Powiew świąt? :( zawsze jakaś przyczyna jest, a to święta, a to po świętach lub sylwester, potem wszyscy czekają na wiosnę tylko że po drodze kolejne święta, potem wyjazd na wakacje, potem powrót do pracy i szkoły i tak w kółko. Nie wiadomo tak naprawdę kiedy dobry czas na adopcje. Quote
majuska Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Andzike narzeka bo jej tymczasy schodziły jak świeże bułki - po dniu , dwóch pies miał nowy dom, a teraz Nelson jest jakiś tydzień to , że niby zastój jest:eviltong::evil_lol: Skutek chłopie znajdź se już własny dom bo blokujesz pewne sprawy:siara::mdrmed: Quote
Andzike Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 majuska napisał(a):Andzike narzeka bo jej tymczasy schodziły jak świeże bułki - po dniu , dwóch pies miał nowy dom, a teraz Nelson jest jakiś tydzień to , że niby zastój jest:eviltong::evil_lol: Skutek chłopie znajdź se już własny dom bo blokujesz pewne sprawy:siara::mdrmed: Ja narzekam???? ;) Nelson niech siedzi (a siedzi już DWA tygodnie!!!;) ), wcale mi się nie śpieszy, żeby go oddawać;) Ja tylko bym chciala, żeby Skutek trafił do swoich ludzi, a co za tym idzie Balbinka trafila do swoich ... Quote
mamanabank Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wy to jesteście :-) Skutek będzie miał depresję jak to przeczyta :-) Quote
Andzike Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mamanabank napisał(a):Wy to jesteście :-) Skutek będzie miał depresję jak to przeczyta :-) No przecież dobrze mu życzymy ;) Quote
Florentynka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Na razie ja jestem bliska depresji - w ogrodzie znaleziono zdechłą mysz... Dwie suki śmierdziały potępieńczo i musiałam wyprać. Skutek na szczęście nie zdążył się wytarzać, a Kangur tylko pobieżnie. Nie odważyłam się jeszcze obwąchać Jego Wysokości... Quote
Becia66 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Andzike napisał(a):Ja narzekam???? ;) Ja tylko bym chciala, żeby Skutek trafił do swoich ludzi, a co za tym idzie Balbinka trafila do swoich ... no to wiem o co chodzi.... Quote
kopciuszek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy dla Pszczyniaków i mojego tymczaska Tobisia http://www.dogomania.pl/threads/196795 Quote
Florentynka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Takiego ślicznego psa nikt nie chce!!! No zobaczcie: http://picasaweb.google.com/florentynka.psy/SkutekJesienny# Quote
Becia66 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Florentynka napisał(a):Takiego ślicznego psa nikt nie chce!!! No zobaczcie: http://picasaweb.google.com/florentynka.psy/SkutekJesienny# sama się dziwię że nikt nie chce ale pamiętasz jak z Puckiem było...Zdjęcia jak zwykle piękne, oby i pięknie historia Skutka się zakończyła. Quote
Florentynka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Mam nadzieję, że to nie potrwa tyle co z Puckiem :shake: Skutek dziś zjadł ostatni posiłek jako pełnowartościowy samiec - od popołudnia dziś ma być na diecie, jutro w samo południe idziemy ucinać jajka. Quote
majuska Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Piekne te foty, Skutek ma takie jedno cudne:loveu: niebawem się ogłoszenia pewnie pokończa to wrzucimy nowe fotki, a Gjalpo jaki boski:-o:loveu:..i tradycyjnie pełen luzik :) Quote
olalolaa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Skuteczek takie soczyste barwy ma na sobie, jesienne :) Kurcze, no oryginalny facet z niego, dlaczego nikt nie dzwoni.. Quote
ULKA12 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Chciałabym mieć taki kolor włosów jak ma Skutek :-) Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zapraszamy na Balbiniasty bazarek gdzie można kupić super zabezpieczenie lodówki ;-) http://www.dogomania.pl/threads/196839-Magnetyczny-bazar-zam%C3%B3w-portret-swojego-psa!-Na-Balbin%C4%99-do-3.-XII-godz-22-00?p=15780097#post15780097 Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Skutek już po kastracji Jest jeszcze zmulony nieco i raczej pełza niż chodzi, ale poza tym wszystko ok. Wiecie ile zapłaciłam za kastrację? 65 zł :-o- zaczynam mieć wrażenie, że nasz wet mnie oszukuje ;). A przed kastracją po podaniu narkozy Skutek w poczekalni leżał krzyżem - aż żałuję, że nie miałam aparatu... Quote
Becia66 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To dobrze, że już po wszystkim. A cena faktycznie bombowa, jakś promocja czy ludzkie oblicze weta ? Quote
Andzike Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Coś Cię chyba wet oszukuje... za szczepienie Nelsona zapłaciłam więcej... ;) Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Chyba mamy zniżkę za hurt, po prostu... Skutek już usiłował wleźć na schody - nie najlepszy pomysł, biorąc pod uwagę że mu się łapy trzęsą i rozjeżdżają. Quote
Recommended Posts