majuska Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ale bomba,ja bym takie chciała moim kundlom porobić, gdzie tak mozna? Quote
Dzika_Figa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zamówiłam Skutkowi pakiet ogłoszeń na bazarku Quote
Florentynka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Dzięki, ale on już ma, bo ja mu kupiłam na bazarku Kopciuszka! Może podeślij innego psa zamiast? Quote
Becia66 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 oj ty biedny Skutku, 5 grudnia dzisiaj, a miała to być magiczna data dla ciebie...:shake: Quote
Florentynka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Beciu, będzie dobrze. Musi być. Ja myślę, że on by już siedział w domu, gdyby go pewna ciućma nie wystawiła na allegro z troszkę zmienionym numerem telefonu ( cóż, literówki ludzka rzecz). Intensywnie reklamujemy gada, a przecież urodę ma taką, że powinien komuś wpaść w oko, nie? Quote
ULKA12 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='florentynka']beciu, będzie dobrze. Musi być. Ja myślę, że on by już siedział w domu, gdyby go pewna ciućma nie wystawiła na allegro z troszkę zmienionym numerem telefonu ( cóż, literówki ludzka rzecz). Intensywnie reklamujemy gada, a przecież urodę ma taką, że powinien komuś wpaść w oko, nie?[/quote] "ciućma"???:evil_lol: DAWNO TEGO OKREŚLENIA NIE SŁYSZAŁAM Quote
Dzika_Figa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ciućma... też coś... :roll: Kazałam Ci całe obejrzeć i sprawdzić - nie zgłaszałaś poprawek. Oprócz telefonu był tam też email. Jakby komuś naprawdę zależało, to by do Ciebie dotarł. Quote
Florentynka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 A najbardziej mi się podoba komentarz do edycji.... Wiesz, akurat sprawdzanie telefonu mi nie przyszło do łba. Pewnie, mail też był. Może tytuł tego allegro zmienimy? Masz pomysł? Quote
Florentynka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Oryginalny, niebanalny a do tego kulturalny... Quote
Becia66 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Florentynka'] Wiesz, akurat sprawdzanie telefonu mi nie przyszło do łba. Pewnie, mail też był.[/QUOTE] a mail był dobry ? :diabloti: Quote
dara9 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jakby komuś naprawdę zależało to i numer telefonu by zgadł ;) A tak serio to Skutek jest pięknym psem...myślę, że znajdzie domek! Ale święta to też taki okres... Quote
Florentynka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Święta!!!??? Wy mnie nie straszcie, że on tu będzie tkwił do świąt!!! Ma góra tydzień na znalezienie domu! Quote
Florentynka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Nikt nie chce Skuuuutka, buuuuu!!!! Niech ktoś napisze, zadzwoni albo co! Quote
mamanabank Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Skutku, szukaj domu, szukaj... A zajrzycie do Spinki, co u mnie siedzi od wczoraj? [url]http://www.dogomania.pl/threads/196534-Spinka-g%C5%82adkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9Bc-w-schronisku/page2[/url] Quote
ULKA12 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Florentynka']Nikt nie chce Skuuuutka, buuuuu!!!! Niech ktoś napisze, zadzwoni albo co![/QUOTE] Ja mogę do Ciebie zadzwonić, a i napisać też mogę, tylko chyba nie o to Ci do końca chodzi:diabloti: Quote
Florentynka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='ULKA12']Ja mogę do Ciebie zadzwonić, a i napisać też mogę, tylko chyba nie o to Ci do końca chodzi:diabloti:[/QUOTE] Będzie mi miło, owszem, ale Skutka pewnie nie chcesz? P.S. Cytat z mojej mamy, a' propos takich psów jak Twój " no, te Red Bulle to pewnie marzną" Quote
Florentynka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 a takie ogłoszenie będzie miał jutro gad w krakowskim dodatku wyborczej: Oczywiście malutkie - jakies 3 cm na 2 czy coś koło tego [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/1089/1073177.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 śliczne, prawda? Musi zadziałać! Quote
Andzike Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Florentynka']śliczne, prawda? Musi zadziałać![/QUOTE] Musi, bo się gad zasiedział jak nic ... A Balbina już w bloku startowym... Quote
Becia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 co wpis to zaglądam do Skutka z nadzieją że to już.... Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Świetnie ogłoszenie! I przepraszam...nie chciałam Cię straszyć ;) Quote
Paja Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Czy mozecie mi powiedziec do jakiej rasy on jest podobny mam problem w zlokalizowaniu,a chce wystawic ogłoszenia... Quote
Recommended Posts