Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beciu, będzie dobrze. Musi być. Ja myślę, że on by już siedział w domu, gdyby go pewna ciućma nie wystawiła na allegro z troszkę zmienionym numerem telefonu ( cóż, literówki ludzka rzecz). Intensywnie reklamujemy gada, a przecież urodę ma taką, że powinien komuś wpaść w oko, nie?

Posted

[quote name='florentynka']beciu, będzie dobrze. Musi być. Ja myślę, że on by już siedział w domu, gdyby go pewna ciućma nie wystawiła na allegro z troszkę zmienionym numerem telefonu ( cóż, literówki ludzka rzecz). Intensywnie reklamujemy gada, a przecież urodę ma taką, że powinien komuś wpaść w oko, nie?[/quote]

"ciućma"???:evil_lol: DAWNO TEGO OKREŚLENIA NIE SŁYSZAŁAM

Posted

Ciućma... też coś... :roll:
Kazałam Ci całe obejrzeć i sprawdzić - nie zgłaszałaś poprawek.
Oprócz telefonu był tam też email.
Jakby komuś naprawdę zależało, to by do Ciebie dotarł.

Posted

Jakby komuś naprawdę zależało to i numer telefonu by zgadł ;)

A tak serio to Skutek jest pięknym psem...myślę, że znajdzie domek! Ale święta to też taki okres...

Posted

Skutku, szukaj domu, szukaj...

A zajrzycie do Spinki, co u mnie siedzi od wczoraj?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196534-Spinka-g%C5%82adkow%C5%82osa-pi%C4%99kno%C5%9Bc-w-schronisku/page2[/url]

Posted

[quote name='Florentynka']Nikt nie chce Skuuuutka, buuuuu!!!!
Niech ktoś napisze, zadzwoni albo co![/QUOTE]
Ja mogę do Ciebie zadzwonić, a i napisać też mogę, tylko chyba nie o to Ci do końca chodzi:diabloti:

Posted

[quote name='ULKA12']Ja mogę do Ciebie zadzwonić, a i napisać też mogę, tylko chyba nie o to Ci do końca chodzi:diabloti:[/QUOTE]
Będzie mi miło, owszem, ale Skutka pewnie nie chcesz?
P.S. Cytat z mojej mamy, a' propos takich psów jak Twój " no, te Red Bulle to pewnie marzną"

Posted

a takie ogłoszenie będzie miał jutro gad w krakowskim dodatku wyborczej: Oczywiście malutkie - jakies 3 cm na 2 czy coś koło tego
[IMG]http://img507.imageshack.us/img507/1089/1073177.jpg[/IMG]