Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dzika_Figa - ja nie podejmuję wyzwania, bo i tak nie dam rady, ale myślę, że mamanabank coś odpowie ;) Za to ja cicho odmawiam zaklęcia... ;) Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Wiedźmy wszystkie gdzieś wywiało Nikt już tutaj nie czaruje Gdzie jesteście? co się stało? Tak to to nie poSkutkuje! Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No czaruję, czaruję!!! W końcu poSkutkuje!!! Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Hokus pokus, czary mary, peleryna na ramiona Szczyptę pieprzu wsyp do czary siła magii jest ogromna! Smark ryjówki, igła jeża, brud z kopytek dwóch jeleni Florentynka nie dowierza Ludzie dzwonią jak szaleni! Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Trochę biszkoptów trochę golonki Słonina ze słonia i sól ze słonki Dżem z dżelady mak z makaka Krew krewetki pancerz raka Ryjek lelka kozodoja Wszystko razem wrzuć do słoja O północy na rozstajach zakop słoik i dwa jaja lecz koniecznie czarnej kury posyp czarną kawą z góry spluń przez ramię z półobrotem wytrzyj usta czarnym kotem stuknij w deskę siedem razy coś na pewno się wydarzy!!! Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Siostro... Twoja magia wymaga okaleczania zwierząt... moja jest humanitarna! Quote
majuska Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 mogę użyczyc czarnego kota do wycierania ust co najwyżej:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='majuska']mogę użyczyc czarnego kota do wycierania ust co najwyżej:evil_lol:[/QUOTE] a nie będzie się wiercił? Florentynka ma bliżej dwa u Matki ;-) Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dziś odprawię czary nad biszkoptową golonką i potrawką z osiołka... Quote
majuska Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Nie dośc że sie będzie wiercił, to jeszcze może rozorać twarz pazurem, ale jak taki kot z charakterem to może lepsze czary będa:) Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Kiedy zegar północ bije natrzyj ciało kozim potem Weź kociołek i dwa kije, idź na cmentarz, tam pod płotem usyp krąg z kwiatu lewkonii. W środku kręgu skrzyżuj kije, Gdy telefon się rozdzwoni, we wsi każdy pies zawyje! Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Rum od rumaka w kociołek nalej Z karego konia udój koniaku Pawiem pawiana dopraw i dalej Sików sikorki dodaj do smaku Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Florentynka']Rum od rumaka w kociołek nalej Z karego konia udój koniaku Pawiem pawiana dopraw i dalej Sików sikorki dodaj do smaku[/QUOTE] A do tego szczurza kupa i już jest wspaniała zupa! :diabloti: Quote
ULKA12 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 OOOO widać, że zrobił się wątek prawie kulinarny:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='ULKA12']OOOO widać, że zrobił się wątek prawie kulinarny:evil_lol:[/QUOTE] Ty się nie śmiej tylko czaruj! Quote
Sonia Kangur Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Żaden czar nie poSkutkuje,kiedy z magii się dworuje Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Sonia Kangur']Żaden czar nie poSkutkuje,kiedy z magii się dworuje[/QUOTE] dobrze mówi! Nie dworować, miotły w garście i czarować! Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Wystrojona w wielką czapę, różdzkę swoją biorę w łapę... Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Znaleźć dom dla psa rudego: O świtaniu, na paluszkach weź na sznurek rzeczonego natarłwszy mu masłem uszka. Drzewo stare znajdź w pobliżu Przywiąż psa od strony wschodniej, od zachodniej stań w negliżu trzymając w ręku pochodnię. Trzykroć krzyknij "won, sobaka!" trzykroć tupnij, spluń na płomień Gdy usłyszysz świergot ptaka weź psi ogon w obie dłonie. Szepcąc numer telefonu sfilcuj kłak na długość pięści Możesz wrócić z psem do domu teraz wszystko się poszczęści! Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Znaleźć dom dla psa rudego (...) [/QUOTE] No to już wiemy, jak Florentynka jutro zaczyna dzień ... Florentynka, dorzuć mi trochę sierści Skutka do magnesików, o ile do poniedziałku nie wyczarujemy mu domu ;) Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 sadystko! zimno jest, na mróz mnie chcesz w negliżu posyłać? Może jest jakaś inna metoda? Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Rozpal ogień w ciemnym pokoju Psa posmaruj wyciągiem z ruty Wrzuć w płomienie pęd powoju kiść winogron i dwa druty. Usyp krąg z gryczanej mąki, w środku postaw miskę jadła Spleć ze sobą dwa postronki Zwierzę zawiń w prześcieradła Wyjmij druty z paleniska połóż obok telefonu Pokaż psu, gdzie jego miska Wnet zadzwonią z nowego domu! Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 O, lepiej! Idę rąbać drewno do kominka. Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 I mąka gryczana Ci nie przeszkadza? Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 skoro nie muszę jej jeść... problem w tym, że zapewne nie mam mąki gryczanej w domu. Quote
Recommended Posts