Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cavani']Też bym chciała taką chusteczkę!
Możesz mi zdradzić skąd masz swoją?[/QUOTE]

Pożyczyłam kiedyś od Madalleny .... ;) Ale ciiii... bo będzie mi chciała zabrać ;)
Neska średnio się lansowała - na wszelki wypadek trzymała się w bezpiecznej odległości od gości ;) Zainteresowała się nią jedna para, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Bardzo przyjemne popołudnie, pieski tradycyjnie padniete, tylko ta pogoda, ehhh :(
Jak jutro tak będzie na Polach Mokotowskich na Dniu Ziemi, to nie spodziewam się tłumów chętnych na adopcje psów ... :(
Z tego co widzę po wątkach to więcej będzie psów do adopcji niż ludzi ;)

Posted

[quote name='Akrum']I jak się Neska prezentowała wczoraj na Dniu Ziemi??

Tak sobie - za dużo ludzi, za głośno. Neska nie przepada za takim tłumem (ja też nie), ale kiełbaska, kaszanka i chleb ze smalcem bardzo jej smakowały;)

Giselle - wiadomo, kiedy będą ogłoszenia?

Posted

[quote name='Andzike']Tak sobie - za dużo ludzi, za głośno. Neska nie przepada za takim tłumem (ja też nie), ale kiełbaska, kaszanka i chleb ze smalcem bardzo jej smakowały;)

Giselle - wiadomo, kiedy będą ogłoszenia?
Hehe, może popędź ogłoszeniowy bazarek po znajomości - w końcu masz wtyki w Łowiczu ;)

Posted

[quote name='Florentynka']Hehe, może popędź ogłoszeniowy bazarek po znajomości - w końcu masz wtyki w Łowiczu ;)[/QUOTE]

Nie będę wykorzystywać swoich znajomości ;)
A zresztę nie wiem gdzie giselle zamówiła ogłoszenia ...

Robi się trochę wąsko z czasem - za 2 tyg. wyjezdzam, a nie chce po raz kolejny szukać tymczasowego tymczasu w ramach tymczasu :(
Chciałam ją podrzucić aikowo, ale dopóki jest tam królowa Sabina, to się nie uda ;) Więc tak się dopytuje i u jednej i u drugiej jak z ogłoszeniami ;)

Posted

[quote name='Andzike']Nie będę wykorzystywać swoich znajomości ;)
A zresztę nie wiem gdzie giselle zamówiła ogłoszenia ...

Robi się trochę wąsko z czasem - za 2 tyg. wyjezdzam, a nie chce po raz kolejny szukać tymczasowego tymczasu w ramach tymczasu :(
Chciałam ją podrzucić aikowo, ale dopóki jest tam królowa Sabina, to się nie uda ;) Więc tak się dopytuje i u jednej i u drugiej jak z ogłoszeniami ;)[/QUOTE]
zapłacilam i czekam
moze jutro ?
zaraz napisze pv ...do dziewczyny robiącej ogłoszenia

Posted

[quote name='mamanabank']Andzike, zdaje się, że te ogłoszenia są (zamówione znaczy) w moim podpisie...[/QUOTE]

A mogę użyć znajomości i poprosić o przyśpieszenie realizacji? :cool3:

Posted

[quote name='Andzike']A mogę użyć znajomości i poprosić o przyśpieszenie realizacji? :cool3:[/QUOTE]
Jak już będziesz używać, to wstaw się i za Sabą ( co też poniekąd w Twoim interesie) ;)

Posted

[quote name='Jasza']Cafe zrobię, za chwileczkę, a tymczasem przyszłam prosić o grosik na szczepienie Śmetniczki-Twiggy-Liski...:oops::oops::oops:
Wątek w moim podpisie...

Edit:
Proszę Nesia:
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Neska,39435

Jasza, bardzo dziękujemy za cafe :loveu:

To chyba dobry moment, żeby zrobić rozliczenie...
Z kastracji Marcela zostało mi 150zł, na Sarę i Zorkę nic z tego nie ruszyłam, na Neskę póki co też jeszcze nie.
Nie chcę, żeby kasa tak leżała mi na koncie i się marnowała, więc się podzielę.
50zł - sterylizacja Saby - tymczasowiczki aikowo
20zł - na szczepienia dla Liski, która jest pod opieką Jaszy.

W "funduszu tymczasów Andzike" zostaje 80zł, które będę trzymać jako rezerwę na nieprzewidziane okoliczności.
Czy wszyscy są za ?

Posted

Skoro nikt nie jest przeciw to znaczy, że wszyscy są za - 20zł poleciało na konto Liski :)

czy ktoś ma do oddania fioletowego balerinka rozmiar 34? Został mi tylko prawy...:cool3:

Posted

[quote name='Akrum']hahaha, czyżby Neska zaczynała coraz bardziej pokazywać drugie oblicze - psa psotnika??[/QUOTE]

Hmm... czy zjedzona książka, podrapane drzwi, zjedzone dwie pary kapci i jeden balerinek upoważniają psa do zostania szkodnikiem? ;)

Posted

[quote name='Jasza']Mam czarnego balerinka, ale nie wiem na którą nogę, Miśka piętę obgryzła, reflektujesz? ;-)[/QUOTE]

Neska pogryzła przód... ;) więc w sumie czemu nie ;)