nika28 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Kiedyś były bazarki na dogo, z takimi chusteczkami - ja kupiłam dwie, i są bardzo przydatne :) Teraz niestety chyba nie ma takich bazarków już :( przy okazji mały off - zapraszam na wątek suni, którą mam na DT, coś nie może znaleźć domku... http://www.dogomania.pl/threads/207412-Tina-w-typie-terriera-z-alergi%C4%85-na-jedzenie...-Czy-znajdzie-dom-%C5%81%C3%B3d%C5%BA Quote
Andzike Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='cavani']Też bym chciała taką chusteczkę! Możesz mi zdradzić skąd masz swoją?[/QUOTE] Pożyczyłam kiedyś od Madalleny .... ;) Ale ciiii... bo będzie mi chciała zabrać ;) Neska średnio się lansowała - na wszelki wypadek trzymała się w bezpiecznej odległości od gości ;) Zainteresowała się nią jedna para, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Bardzo przyjemne popołudnie, pieski tradycyjnie padniete, tylko ta pogoda, ehhh :( Jak jutro tak będzie na Polach Mokotowskich na Dniu Ziemi, to nie spodziewam się tłumów chętnych na adopcje psów ... :( Z tego co widzę po wątkach to więcej będzie psów do adopcji niż ludzi ;) Quote
Igam Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Spacerkowe zdjęcia świetne :) Ale to ostatnie troszkę straszne :evil_lol: Quote
Akrum Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 I jak się Neska prezentowała wczoraj na Dniu Ziemi?? Quote
Andzike Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Akrum']I jak się Neska prezentowała wczoraj na Dniu Ziemi?? Tak sobie - za dużo ludzi, za głośno. Neska nie przepada za takim tłumem (ja też nie), ale kiełbaska, kaszanka i chleb ze smalcem bardzo jej smakowały;) Giselle - wiadomo, kiedy będą ogłoszenia? Quote
Florentynka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Andzike']Tak sobie - za dużo ludzi, za głośno. Neska nie przepada za takim tłumem (ja też nie), ale kiełbaska, kaszanka i chleb ze smalcem bardzo jej smakowały;) Giselle - wiadomo, kiedy będą ogłoszenia? Hehe, może popędź ogłoszeniowy bazarek po znajomości - w końcu masz wtyki w Łowiczu ;) Quote
Andzike Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Florentynka']Hehe, może popędź ogłoszeniowy bazarek po znajomości - w końcu masz wtyki w Łowiczu ;)[/QUOTE] Nie będę wykorzystywać swoich znajomości ;) A zresztę nie wiem gdzie giselle zamówiła ogłoszenia ... Robi się trochę wąsko z czasem - za 2 tyg. wyjezdzam, a nie chce po raz kolejny szukać tymczasowego tymczasu w ramach tymczasu :( Chciałam ją podrzucić aikowo, ale dopóki jest tam królowa Sabina, to się nie uda ;) Więc tak się dopytuje i u jednej i u drugiej jak z ogłoszeniami ;) Quote
giselle4 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Andzike']Nie będę wykorzystywać swoich znajomości ;) A zresztę nie wiem gdzie giselle zamówiła ogłoszenia ... Robi się trochę wąsko z czasem - za 2 tyg. wyjezdzam, a nie chce po raz kolejny szukać tymczasowego tymczasu w ramach tymczasu :( Chciałam ją podrzucić aikowo, ale dopóki jest tam królowa Sabina, to się nie uda ;) Więc tak się dopytuje i u jednej i u drugiej jak z ogłoszeniami ;)[/QUOTE] zapłacilam i czekam moze jutro ? zaraz napisze pv ...do dziewczyny robiącej ogłoszenia Quote
mamanabank Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Andzike, zdaje się, że te ogłoszenia są (zamówione znaczy) w moim podpisie... Quote
Florentynka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='mamanabank']Andzike, zdaje się, że te ogłoszenia są (zamówione znaczy) w moim podpisie...[/QUOTE] Otóż to. I dlatego sugerowałam odwołanie się do kumoterstwa. Quote
Andzike Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='mamanabank']Andzike, zdaje się, że te ogłoszenia są (zamówione znaczy) w moim podpisie...[/QUOTE] A mogę użyć znajomości i poprosić o przyśpieszenie realizacji? :cool3: Quote
Florentynka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Andzike']A mogę użyć znajomości i poprosić o przyśpieszenie realizacji? :cool3:[/QUOTE] Jak już będziesz używać, to wstaw się i za Sabą ( co też poniekąd w Twoim interesie) ;) Quote
Dzika_Figa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nie wiem, czy jest tak zaje****** jak było, zanim mi kot wskoczył na klawiaturę i wszystko skasował, ale się starałam: http://allegro.pl/show_item.php?item=1607097038 Quote
Florentynka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Moim zdaniem jest, ale i tak weź Ty i obij tego kota! Quote
Andzike Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Piękne allegro :) Baaardzo dziękuję!!! Neskowy człowieku - masz swoją szansę !!!! :D Quote
Akrum Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 śliczne allegro ma Neska :) Trzymam więc kciuki, by człowiek Neskowy się znalazł :) Quote
Jasza Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Cafe zrobię, za chwileczkę, a tymczasem przyszłam prosić o grosik na szczepienie Śmetniczki-Twiggy-Liski...:oops::oops::oops: Wątek w moim podpisie... Edit: Proszę Nesia: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Neska,39435 Quote
Andzike Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Jasza']Cafe zrobię, za chwileczkę, a tymczasem przyszłam prosić o grosik na szczepienie Śmetniczki-Twiggy-Liski...:oops::oops::oops: Wątek w moim podpisie... Edit: Proszę Nesia: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Neska,39435 Jasza, bardzo dziękujemy za cafe :loveu: To chyba dobry moment, żeby zrobić rozliczenie... Z kastracji Marcela zostało mi 150zł, na Sarę i Zorkę nic z tego nie ruszyłam, na Neskę póki co też jeszcze nie. Nie chcę, żeby kasa tak leżała mi na koncie i się marnowała, więc się podzielę. 50zł - sterylizacja Saby - tymczasowiczki aikowo 20zł - na szczepienia dla Liski, która jest pod opieką Jaszy. W "funduszu tymczasów Andzike" zostaje 80zł, które będę trzymać jako rezerwę na nieprzewidziane okoliczności. Czy wszyscy są za ? Quote
Jasza Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ja tam bym była ZA....:cool3::oops: Dziękuję Andzike! Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Skoro nikt nie jest przeciw to znaczy, że wszyscy są za - 20zł poleciało na konto Liski :) czy ktoś ma do oddania fioletowego balerinka rozmiar 34? Został mi tylko prawy...:cool3: Quote
Akrum Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 hahaha, czyżby Neska zaczynała coraz bardziej pokazywać drugie oblicze - psa psotnika?? Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Akrum']hahaha, czyżby Neska zaczynała coraz bardziej pokazywać drugie oblicze - psa psotnika??[/QUOTE] Hmm... czy zjedzona książka, podrapane drzwi, zjedzone dwie pary kapci i jeden balerinek upoważniają psa do zostania szkodnikiem? ;) Quote
Jasza Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mam czarnego balerinka, ale nie wiem na którą nogę, Miśka piętę obgryzła, reflektujesz? ;-) Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Jasza']Mam czarnego balerinka, ale nie wiem na którą nogę, Miśka piętę obgryzła, reflektujesz? ;-)[/QUOTE] Neska pogryzła przód... ;) więc w sumie czemu nie ;) Quote
Recommended Posts