wykrywka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Cudna, boksereczka moich marzeń, taka filigranowa, żółta ... musiałam odejść na chwilę od komputera bo już chciałam pisać, że ... jednak nie będę kończyła :x. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek najlepszy z najlepszych. Będę zaglądać i żałować, że ... :placz:. Quote
eliza_sk Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 wykrywka napisał(a):Cudna, boksereczka moich marzeń, taka filigranowa, żółta ... musiałam odejść na chwilę od komputera bo już chciałam pisać, że ... jednak nie będę kończyła :x. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek najlepszy z najlepszych. Będę zaglądać i żałować, że ... :placz:. Hej Wykrywka - co chciałaś napisać :) ? Quote
wykrywka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Eliza_sk nie podpuszczaj mnie :nono:, doskonale wiesz co chciałam napisać. Ale doskonale wiemy, że nie ma nic gorszego niż pochopne, nieprzemyślane decyzje. Serce nie może dogadać się z rozumem. Na razie jestem spokojna, bo widzę, że Alfa jest bezpieczna. Quote
haniabor Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wyjątkowej urody sunia. Oby szybko znalazł ją właściwy ludź. Quote
Diuna B. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Boksia jak marzenie;skacz na pierwszą i znajdź ten wymarzony domek. Quote
Kapsel Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wykryweczko Kochana, pamiętaj, że nie ma jak to dwa boksiołki. Jest to idealna strategia :smile::smile::smile: Quote
wykrywka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kapsel napisał(a):Wykryweczko Kochana, pamiętaj, że nie ma jak to dwa boksiołki. Jest to idealna strategia :smile::smile::smile: Wierzę, że masz rację, ale w takim razie to nie propozycja dla mnie :evil_lol:. Obecnie nie mam żadnego boksiołka, Negrusia z mojego avatarka odeszła ponad 3 lata temu, była z nami 12 lat :-(. Quote
eliza_sk Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 wykrywka napisał(a):Eliza_sk nie podpuszczaj mnie :nono:, doskonale wiesz co chciałam napisać. Ale doskonale wiemy, że nie ma nic gorszego niż pochopne, nieprzemyślane decyzje. Serce nie może dogadać się z rozumem. Na razie jestem spokojna, bo widzę, że Alfa jest bezpieczna. Oj chyba trzeba zagrozić końcem tymczasu Alfy i może serce dogada się z rozumem :) Quote
Agnezia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wykrywka napisał(a):Wierzę, że masz rację, ale w takim razie to nie propozycja dla mnie :evil_lol:. Obecnie nie mam żadnego boksiołka, Negrusia z mojego avatarka odeszła ponad 3 lata temu, była z nami 12 lat :-(. Tak bez żadnego boksera w domu??? Ciotka wstydź się ;) Quote
Atomowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kolejna piękna młoda boksia. Ehh co za sk....l niech go piekło pochłonie za życia Quote
wykrywka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Udam ... , że nie widziałam dwóch przedostatnich postów :eek3: Quote
andegawenka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 wykrywka napisał(a):Udam ... , że nie widziałam dwóch przedostatnich postów :eek3: Tu się nie trafia taki szczenior co chwilę.....gdybym tylko miała warunki....:shake::-( Quote
Handzia55 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Alfuniu, patrzę na ciebie i widzę mojego Lordusia ukochanego. On już 20 m-cy biega za TM ale ty laleczko będziesz jeszcze szczęśliwa ze swoim człowiekiem, na swojej kanapie, w ciepłym, kochającym domku. Kochana Ginny, wymiziaj laleczkę w imieniu moim i Filusia też. Quote
Ginn Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Handzia55 napisał(a):Alfuniu, patrzę na ciebie i widzę mojego Lordusia ukochanego. On już 20 m-cy biega za TM ale ty laleczko będziesz jeszcze szczęśliwa ze swoim człowiekiem, na swojej kanapie, w ciepłym, kochającym domku. Kochana Ginny, wymiziaj laleczkę w imieniu moim i Filusia też. Masz załatwione. Quote
kika22 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Iv_']Popatrzcie, jest przecudna :loveu::loveu: Sunka jest cudna ;-) Quote
andegawenka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='kika22']Sunka jest cudna ;-) no cudna, normalnie piękności żółtek kochany:loveu: Quote
kika22 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Eliza jak cos mamy pod Kielcami tez takie cudo. Młoda, bardzo przyjacielska, ufna. Musiała już kilka razy rodzić, widać to po wyciągniętych sutkach. Ma chore ucho - cały czas je drapie, aż rozwaliła sobie małżowinę przez co szyja cała we krwi Sunia jest krótkowłosa, śpi na ziemi, a wkrótce mrozy... Jak cos kontakt do erki. Quote
andegawenka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Boże co to było rozmnażać, czy ci ludzie całkiem rozum po drodze pokoleń zgubili....Kika a to nie siwizna na pysiu, chociaż ząbki białe? Quote
eliza_sk Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Kika, widziałam Waszą sunię, ale przecież wiesz, że jeśli zostaną mi domki po tej, to ludzie będą chcieli boksia, a nie sunię, która jest w średnio typie :( Wykrywka i jak negocjacje, bo nie wiem czy mam czas na robienie małej allegro tracić :) Quote
eliza_sk Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 No dobra, odzewu brak, więc na razie wystawiłam Alfie allegro ... http://allegro.pl/alfa-cudna-8-mies-sunia-bokser-w-worku-pod-plot-i1302655363.html Quote
kika22 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 eliza_sk napisał(a):Kika, widziałam Waszą sunię, ale przecież wiesz, że jeśli zostaną mi domki po tej, to ludzie będą chcieli boksia, a nie sunię, która jest w średnio typie :( Wiem Eliza. Co watek to sa nowe bidy ;-( Quote
wykrywka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Napisałam do Ciebie PW z wyjaśnieniem, ale nie mogę wysłać :angryy:. Może podasz mi adres e-mailowy ? Quote
Kapsel Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jest domek zainteresowany adopcją boksi :smile: Quote
eliza_sk Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='wykrywka']Napisałam do Ciebie PW z wyjaśnieniem, ale nie mogę wysłać :angryy:. Może podasz mi adres e-mailowy ? Że kto, że ja ? Jak coś to proszę [email protected] Quote
Recommended Posts