margaret Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a ja chciałam tylko powiedzieć że już wyczyściłam skrzynkę bo ktoś sie dobijał gdy była pełna Szacun dla Farmera i Farmerki :ylsuper: Quote
Asia_Rawicz Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kolejne ogłoszenia: 11) top-ogloszenia.net 12) kupsprzedaj.pl 13) [URL]http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=95841[/URL] 14) [URL]http://www.rozglos.net/ogloszenie-217558.html[/URL] 15) [URL="http://www.vetmozga.com"]www.vetmozga.com[/URL] 16) adoos.pl 17) ojej.pl 18 ) pajeczyna.pl 19) nasipupile.pl 20) petworld.pl 21) e-zwierzak.pl 22) animalia.pl 23) pineska.pl 24) adopcjapsa.pl 25) przygarnijzwierzaka.pl 26) adopcje.org 27) gumtree.pl 28 ) blyskawica.info 29) agoranet.pl 30) oglosze.pl 31) drobny.com.pl 32) alegratka.pl 33) darmoweogloszenia.pl 34) eoferty.com.pl 35) cret.pl 36) adopcjepsow.org 37) sellit.pl 38 ) cafeanimal.pl 39) darmobranie.pl 40) i-bazar.pl 41) ogloszenia.web-marketing.pl 42) adin.pl 43) azbazar.pl 44) ogloszenia.e-gratka.info 45) aukcjezwierzat.pl 46) offer.pl 47) portalogloszen.pl Quote
PaulinaT Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Bardzo fajne te ogłoszenia. Gdybym szukała psa - nie wahałabym się ani minuty. Quote
kinga Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Asia_Rawicz - jesteś torpeda! Pozostaję pełna podziwu dla pracowitości w niedzielę:) I kciuki za rezultat! Quote
farmerka63 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 I spieszę donieść, że są już pierwsze rezultaty - mail pana z Gniezna i telefon pani z Poznania :) Quote
kinga Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 a skąd my Ci teraz tyle szczeniaków znajdziemy, dla tych wszystkich chętnych????? Quote
farmerka63 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Życie brutalnie nas uczy, że nie należy wpadać przedwcześnie w zachwyt ... Pażiwiom - uwidim - jak mawiają sąsiedzi zza wschodniej granicy :cool3: Quote
laikinia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Zagladam sobie, bo mnie Natalka pogonila i widze, ze sa dobre nowiny... :multi: Trzymam kciuki, aby sie superdomek znalazl :) Quote
margaret Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 laikinia jaki ładny pies w twoim avatarze:)) będę trwac w napięciu, czekam na wieści z frontu Foxowej adopcji! Quote
Asia_Rawicz Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Oby ogłoszenia przyniosły spodziewane rezultaty. Trzymam kciuki żeby znalazły się odpowiednie domki:) Quote
kinga Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='margaret']laikinia jaki ładny pies w twoim avatarze:)) i![/QUOTE] bo laikinia jest Kinga :) a wszystkie Kingi, jak sama nazwa wskazuje :-P, muszą mieć bernardyny. Quote
laikinia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='kinga']bo laikinia jest Kinga :) a wszystkie Kingi, jak sama nazwa wskazuje :-P, muszą mieć bernardyny.[/QUOTE] dobrze mowisz Kinga :ylsuper: w moim avatarku, to Bary :loveu: poscielowiec na wakacjach ;) Foxik- uciekaj do domku maluszku :) Quote
PaulinaT Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kciuki są. I prawdę rzeczesz - nie popadajmy w przedwczesny zachwyt... to dopiero początek drogi, ale chociaż początek jest :) Quote
farmerka63 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jest tak - Pani z Poznania milczy..natomiast pisze do mnie już po raz trzeci Pan z Gniezna. Całkiem, całkiem prawdopodobne, że Foxik zamieszka w pierwszej stolicy Polski... Quote
Asia_Rawicz Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 farmerka63 mam jeszcze około 20 stron, na których mogę zrobić ogłoszenia. Robić je czy się wstrzymać?? Quote
farmerka63 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wstrzymaj się,kochana . Dzisiejszy list od Pana z Gniezna wiele obiecuje - zaczekajmy zatem do końca tygodnia. Wiem poniekąd, że masz wiele biedaków czekających na anonse.. Quote
margaret Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 i co ten pan chce Foxikowi zaoferować/? ciekawam bardzo, trzymam te kciuki aż bolą Quote
kinga Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='PaulinaT']A jest ktoś do sprawdzenia Pana?[/QUOTE] A znasz kogoś z gniezna? Pan miły, rzeczowy, wyczerpujący w mailach - które mam cytowane od farmerki. Po Foxa chce przyjechać osobiście. Z jednej strony wzbudza zaufanie, bez większych zastrzezeń. Z drugiej strony - w ramach chuchania na zimne - poprzedni dom, ten "charyzmatyczny", który miał dobrze ogrodzoną posesję, jak się okazało po fakcie - zapomniał dodać, ze bez frontu, a front działki przylegał do ruchliwej drogi.. Tylko trzeba w tym Gnieźnie kogoś mieć, zeby farmerka jak najszybciej złożyła panu tę niewygodną propozycję wizyty przedadopcyjnej. Quote
PaulinaT Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Mam szukać kogoś? to pewna sprawa? W ostateczności w weekend ja mogę pojechać - będę miała wolne popołudnia a Gniezno to raptem 50km. Quote
farmerka63 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja niestety w Gnieźnie nikogo nie znam - jestem Wielkopolanką dość młodą stażem i do prastarej stolicy Polski moje macki nie sięgają...ani rodzinne, ani biznesowe, ani towarzyskie . Dzisiaj rozmawiałam z Panem - zamierzali przygarnąć jeszcze szczeniora labradorka - ofiarę nieprzemyślanego "prezentu" dla dziecka któregoś ze znajomych. Ale ostatecznie labka przytuli siostra Pana Mirka, a Pan Mirek wraz z rodzina przytulą Foxa. Ale ponieważ jest to ciepła rodzina psiaki będa się "towarzysko" często spotykać ;) Nowi pańciostwo Foxa mają duże mieszkanie w Gnieźnie i dom w Wadowicach, skąd pochodzi żona Pana Mirka. Często tam jeżdżą, traktując ten drugi dom jako bazę wypadową w góry. Pies bezwarunkowo będzie im towarzyszył w eskapadach. Fox ma być pełnoprawnym członkiem rodziny :) Dzieci w rodzinie są , i owszem - najmłodszy dżentelmen ma lat 6, najstarszy 19. Będę z Panem Mirkiem w kontakcie mailowym . Zdjęcia Foxa będziemy na bieżąco śledzić na facebooku, bo Pan Mirek zawodowo ( bądź hobbistycznie - tego nie ustaliłam ) jest związany z fotografią . Na szczepienie jeździmy jutro , bo nasz wet szalał dzisiaj po oborach pobierając krew w ramach prób tuberkulinowych :) Paulinko - w tą niedzielę odpadajko, bo Fox dopiero wieczorem wyląduje w Gnieźnie :) Wiecie - cieszę się, że ten Świdwin odpadł w przedbiegach :) Quote
margaret Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 bo wiesz Beata to brzmi jak dom marzeń dla psa po przejściach, jak dla mnie:) Quote
farmerka63 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Foxik vel Kaziczek zaszczepiony !Dostał Biocan Puppy + książeczkę za jedne 35 zetów. Nasz kawaler waży 5 kilosów !!! W krytycznym momencie swojego życia - w pierwszym dniu intensywnego leczenia ( 17-go listopada) ważył 1,90 kg . Nadrabia , chłopina, ze szwungiem :D:D:D No to idę odkupić przedpokój... ;) Quote
kinga Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Masz rację, farmerka, będzie z niego kaukaz pełną gębą :-D Quote
Angelika8 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='kinga']Masz rację, farmerka, będzie z niego kaukaz pełną gębą :-D[/QUOTE] A Ty się koleżanko nie śmiej z naszych bernardynów:mad: W sobotę ważę swoją i zobaczysz :eviltong: [I]Próbuję sobie przypomniec... kto mi mówił,że [B]XL[/B] albo [B]więcej[/B][/I] Quote
Recommended Posts