Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :-) Polly już u mnie, jej rzeczy osobiste rónież. Jak na razie wystraszona i zdezorientowana, naszczekała na mnie. Ale po chwili dała się pogłaskać, nic nie chciała jeść ani pić ale jej się nie dziwię po takiej podróży. To na razie tyle reszt obserwacji jutro.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biedna malucha - Pollinka, a pamietasz naszą piosenkę ... nazywają mnie Polleczka, umiem skakać jak piłeczka.... - mogę ci śpiewać,aż do utraty głosu, bidulko śliczna... rano będzie lepiej... nazywają mnie....

Posted

Polly bez zmian, wyszykowałam jej olbrzymia klatkę kenelową, która jest otwarta aby sunia miała tam taki swój azyl. Jak na razie leży i obserwuje, wychodzi wtedy gdy mnie nie ma w pobliżu, dalej odmawia jedzenia.

Posted

Jak się masz Polinka???:)Na pewno szybciej się przyzwyczai, bo od razu było widac, że jest śmielsza niż jej siostra czy przyjaciółka;) no i bardziej szczekliwa:evil_lol:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Czy możecie mi powiedzieć kiedy lub czy w ogóle Polly była zabezpieczona przeciwko pchłom i kleszczom?

Znalazlam informacje, że 8.11 u zadry, przy wyciąganiu ze schroniska. Potem pewnie nie, a na pewno już nie działa, bo Polly była kąpana.

Posted

funia napisał(a):
Wykapalam ja właśnie .Była bardzo spokojna i poddawała sie kolejno kazdej czynnosci bezproblemowo .TEraz schnie pod moimi nogami .Jest kochana i grzeczna .POscielone ma pod kaloryferem w kuchni ale woli chodzic koło mnie i zasypiać pod moimi nogami .

Czyli to była kapiel przed wyjazdem do ULKA12.:)
Hej, Polka, będzie dobrze:)

Pzdr.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Czy możecie mi powiedzieć kiedy lub czy w ogóle Polly była zabezpieczona przeciwko pchłom i kleszczom?

Została odpchlona w lecznicy jak miała do mnie prrzyjechać .Czyli w listopadzie .

Posted

Czyli przydała by sie kolejna dawka, ale na to jeszcze przyjdzie czas. Polly pomału zaprzyjaźnia się z moimi psami. Zjadła całą kolację z ręki i to by było na tyle przyjaźni, teraz mnie obserwuje ale podejść dalej do siebie nie da,ucieka jak może. Będzie dobrze :-)

Posted

Pewnie,że będzie dobrze. To fajna suczka, choć trochę nieufna na początku. Jak przychodziłam do Funi to bardzo na mnie szczekała i nawet za nogawkę mnie złapała:evil_lol:. Ale za Funią chodziła jak cień. Więc charakterna jest i nie od razu daje się obłaskawić:cool3:

Posted

qurcze komp mi w domu szwankuje:( tyle mego co przeczytam w pracy... nawet w sobotę...eh,

cieszę się że tak sprawnie idą odpowiedzi na pytania Ulki i proszę pomagajcie jak możecie -charakterna Pollka-sunia pewnie jednej Pańci- skradła wszystkim serca a zobaczyscie jak bedziemy skakac do góry z radosci jak kiedyś pójdzie do domku :)

Posted

Musze Was wszystkich przeprosić:oops:....
Źle zapisałam sobie moje zobowiązanie w/s Sisters i.... do tej pory nie wpłaciłam deklaracji za styczeń 2011:oops::shake:. Gdyby nie reakcja sonia71, to pewnie bym żyła w błogiej nieświadomości, że wsio jest OK.
Sonia71 - bardzo Ci dziękuję i jeszcze raz przepraszam.

Jak tylko dostanę nr konta, zaraz uzupełnię moje zobowiązania...

Pzdr.

Posted

Asiaczku -najważniejsze jest żeby rozmawiać ...każdy z nas ma na głowie jeszcze swoje życie...nie przepraszaj:) wiesz że miło cię widzieć u siorek a teraz praktycznie tylko u Polly bo Rozka za kilka dni idzie do domku stałego :)

Posted

Polly do psów się przekonała, ja niestety nadal jestem ta zła :-) Chociaż przymilam się jak mogę różne smakołyki podsówam. Polly i owszem chętnie korzysta z podtykanego jedzonka ale do kumplostwa jeszcze daleka droga.