Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

handzia napisał(a):
Tak myślałam, że o koszta chodzi... cóż takie życie...

Handzia pewnie się obrazisz ,bo chyba wszyscy zauważyliśmy że to takie ostatnio modne na dogo....ale jesteś mile widziana na wątku:)
tylko nie bardzo wierzę że nie widzisz rożnicy między domowym tymaczasem a boksem hotelikowym.

Funia była ,jest i będzie bardzo ważną osobą w życiu siorek ,bo to właśnie ona pozwoliła im te2,5 miesiąca temu spojrzeć na życie z innego miejsca niż schron.

Ale pobyt Polly w Dt jest kolejnym etapem jej życia i gdybyś przeczytała posty wcześniejsze to nie prosilabyś o wyjaśnienia ktore juz pisalam a tak z doskoku wyciagnełaś wnioski...otóz nie chodzi o pieniądze tylko o stworzenie jak najlepszych warunkow rozwoju suni - to daje właśnie domowy DT.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

fajna Pollka- kluska wyszła na pierwszej fotce :) a na drugiej to chyba wrociła ze spaceru bo wyglada jak moja Sońka która właśnie przyszła a że niskopodwoziowa to właśnie taka...a po spacerku to nie ma jak zwinąc się kulkę co?

funiu a tak z innej beczki to ta twoja mała córcia kiedyś ci wyrośnie na modelkę -zobaczysz widziałam już ją na innych fotkach ...super dziewczynka :)

Posted

Z obrozy zostały strzepy ....Trzeba kupic koleją .Te parciane i szmaciane nie nadają się .Trzeba skórzana porzadna obrózke dopasowac .
Moze coś wygrzebie u siebie ,zobacze .

Posted

sonia71 napisał(a):
funiu nie szukaj u siebie tylko proszę jak będziesz u zadry to weź jej coś (i tak trzeba jej coś porządnego ,nowego ) a ja ci przeleję kasę.

Coś poszukamy!!:lol:

Posted

sonia71 napisał(a):
Pollka a może pochwalisz się obróżką co?tej to chyba nie dasz rady...:)

Obroża zaraz bedzie zmierzona .A co do dawani rady to ona sama sobie nie pogryzła .Po prostu w zabawie z psami ,któraś złąpała a Bodajze Maja dokończyła .