sonia71 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 funiu -no przecież że nie sama :) musiała by być niezłą akrobatką....:)a pamiętasz kiedyś mowiłaś że przydałyby ci się uszy te takie wędzone ,kupiłaś jej może ,bo ja zapomniałam wczoraj ...qrcze:( Quote
funia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 sonia71 napisał(a):funiu -no przecież że nie sama :) musiała by być niezłą akrobatką....:)a pamiętasz kiedyś mowiłaś że przydałyby ci się uszy te takie wędzone ,kupiłaś jej może ,bo ja zapomniałam wczoraj ...qrcze:( A wiesz ,ze miałam taką akrobatke .ściągała sobie łapami obiema zza uszu i tak darła az zdjeła ... Uszy kupuje jej czesto teraz kupie na dniach .bo miała jeszce , Quote
sonia71 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 no to super:) to wiesz przy opłacie za hotelik dopisz do rachunku (czyli tam chyba odrobaczenie to ostatnie ,Rozi,wirusówki i te uchole)no chyba że podliczysz teraz wszystko a tylko hotelik na koniec miesiąca . Quote
Lolalola Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ciesze sie,ze Polcia jest na dt,to bardzo wazne!! "naumie"sie wieleeee,a to jest niezbedne dla kazdego psa poszukajacego domu!!! sliczna jest na tych fotkach,mam nadzieje,ze ktos dojrzy te pieknosc:) Quote
sonia71 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Lolalola -to Rozi jest na DT,Polly zostala w hoteliku. Pollinka na zimowy spacerek :) Quote
sonia71 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Polly-przyszłam w odwiedzinki :) Quote
Lolalola Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 sonia71 napisał(a):Lolalola -to Rozi jest na DT,Polly zostala w hoteliku. Pollinka na zimowy spacerek :) .......jestem czubek,wiem,ze sa inne,ale dalej mi sie mieszaja............:oops::oops::oops: Quote
sonia71 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Lolalola ...to je teraz jestem cwana...ale jeszcze kilka dni temu sama miala obiekcje która jest która ,bo coś mi się wydeje że Poolka zmienia ubarwienie ,choć faktycznie zewnętrzym wyglądem są różne :długi i krótki pyszczek....czy one są aby napweno siorki czy tylko podpasowały sobie w schronie :) Quote
Lolalola Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 wlasnie Soniu:)oto jest pytanie;)siorki to czy po prostu przylepki przyjaciolki;)? Quote
sonia71 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 no ...przylepki -przyjaciółki...raczej dla nich lepiej ze wtedy emocje wzieły górę i nie przygladałam się za bardzo ....bo mogło się skończyć wyborem jednej:( ale nie ma co gdybać...tak miałam zrobić ...przeznaczenie Pollinka -co słychać ? a obróżka jeszcze jest czy któraś psiutka się przyssala :) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nikt jeszcze dzisiaj nie zaglądnął...? Pzdr. Quote
sonia71 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 dzisiaj wogóle strasznie zakręcony dzień-kręcę się i kręce -ciekawe czy wykręcę ;) Quote
funia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 sonia71 napisał(a):Pollka - już pachnąca?:) Wykapalam ja właśnie .Była bardzo spokojna i poddawała sie kolejno kazdej czynnosci bezproblemowo .TEraz schnie pod moimi nogami .Jest kochana i grzeczna .POscielone ma pod kaloryferem w kuchni ale woli chodzic koło mnie i zasypiać pod moimi nogami . Quote
jogolcia@pdx Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 funia napisał(a):Wykapalam ja właśnie .Była bardzo spokojna i poddawała sie kolejno kazdej czynnosci bezproblemowo .TEraz schnie pod moimi nogami .Jest kochana i grzeczna .POscielone ma pod kaloryferem w kuchni ale woli chodzic koło mnie i zasypiać pod moimi nogami . Aż do mnie zaleciał ten miły zapaszek wykapanej Polci -mmmmmmmmmmmmmmmm Quote
sonia71 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 funia napisał(a):Wykapalam ja właśnie .Była bardzo spokojna i poddawała sie kolejno kazdej czynnosci bezproblemowo .TEraz schnie pod moimi nogami .Jest kochana i grzeczna .POscielone ma pod kaloryferem w kuchni ale woli chodzic koło mnie i zasypiać pod moimi nogami . super że malutkiej nie przerażała chyba jej pierwsza w życiu porządna kąpiel-sama jestem ciekawa jak się teraz prezentuje :) Quote
sonia71 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 wplaty na konto Polly i Rozi: 1.:loveu:EwaG-10zł ****prosimy o wpłatę zaległych deklaracji za styczeń -hotelik trzeba opłacić**** Quote
sonia71 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Dzisiaj Polly pojechala do domu tymczasowego pod Czestochowę do ULKI12. Jest to płatny Dt i koszt wynosi 300zł z karmą więc troszkę więcej niż u funi. [SIZE="5"]***DZIĘKUJĘ FUNI ZA DANIE POLLY I ROZI SZANSY WYJŚCIA ZE SCHRONU ORAZ OK.DWUMIESIĘCZNĄ OPIEKĘ NAD SUNIAMI:loveu:*** Quote
Recommended Posts