Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funiu -no przecież że nie sama :) musiała by być niezłą akrobatką....:)a pamiętasz kiedyś mowiłaś że przydałyby ci się uszy te takie wędzone ,kupiłaś jej może ,bo ja zapomniałam wczoraj ...qrcze:(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia71 napisał(a):
funiu -no przecież że nie sama :) musiała by być niezłą akrobatką....:)a pamiętasz kiedyś mowiłaś że przydałyby ci się uszy te takie wędzone ,kupiłaś jej może ,bo ja zapomniałam wczoraj ...qrcze:(

A wiesz ,ze miałam taką akrobatke .ściągała sobie łapami obiema zza uszu i tak darła az zdjeła ...
Uszy kupuje jej czesto teraz kupie na dniach .bo miała jeszce ,

Posted

no to super:) to wiesz przy opłacie za hotelik dopisz do rachunku (czyli tam chyba odrobaczenie to ostatnie ,Rozi,wirusówki i te uchole)no chyba że podliczysz teraz wszystko a tylko hotelik na koniec miesiąca .

Posted

ciesze sie,ze Polcia jest na dt,to bardzo wazne!!
"naumie"sie wieleeee,a to jest niezbedne dla kazdego psa poszukajacego domu!!!
sliczna jest na tych fotkach,mam nadzieje,ze ktos dojrzy te pieknosc:)

Posted

sonia71 napisał(a):
Lolalola -to Rozi jest na DT,Polly zostala w hoteliku.

Pollinka na zimowy spacerek :)

.......jestem czubek,wiem,ze sa inne,ale dalej mi sie mieszaja............:oops::oops::oops:

Posted

Lolalola ...to je teraz jestem cwana...ale jeszcze kilka dni temu sama miala obiekcje która jest która ,bo coś mi się wydeje że Poolka zmienia ubarwienie ,choć faktycznie zewnętrzym wyglądem są różne :długi i krótki pyszczek....czy one są aby napweno siorki czy tylko podpasowały sobie w schronie :)

Posted

no ...przylepki -przyjaciółki...raczej dla nich lepiej ze wtedy emocje wzieły górę i nie przygladałam się za bardzo ....bo mogło się skończyć wyborem jednej:( ale nie ma co gdybać...tak miałam zrobić ...przeznaczenie

Pollinka -co słychać ? a obróżka jeszcze jest czy któraś psiutka się przyssala :)

Posted

sonia71 napisał(a):
Pollka - już pachnąca?:)

Wykapalam ja właśnie .Była bardzo spokojna i poddawała sie kolejno kazdej czynnosci bezproblemowo .TEraz schnie pod moimi nogami .Jest kochana i grzeczna .POscielone ma pod kaloryferem w kuchni ale woli chodzic koło mnie i zasypiać pod moimi nogami .

Posted

funia napisał(a):
Wykapalam ja właśnie .Była bardzo spokojna i poddawała sie kolejno kazdej czynnosci bezproblemowo .TEraz schnie pod moimi nogami .Jest kochana i grzeczna .POscielone ma pod kaloryferem w kuchni ale woli chodzic koło mnie i zasypiać pod moimi nogami .

Aż do mnie zaleciał ten miły zapaszek wykapanej Polci -mmmmmmmmmmmmmmmm

Posted

funia napisał(a):

super że malutkiej nie przerażała chyba jej pierwsza w życiu porządna kąpiel-sama jestem ciekawa jak się teraz prezentuje :)

Posted

Dzisiaj Polly pojechala do domu tymczasowego pod Czestochowę do ULKI12.
Jest to płatny Dt i koszt wynosi 300zł z karmą więc troszkę więcej niż u funi.

[SIZE="5"]***DZIĘKUJĘ FUNI ZA DANIE POLLY I ROZI SZANSY WYJŚCIA ZE SCHRONU ORAZ OK.DWUMIESIĘCZNĄ OPIEKĘ NAD SUNIAMI:loveu:***