Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzięki dziewczyny:) mam tygodniową przerwę w pracy ...wygrzać się muszę...ale co jakiś czas wyskoczę z pierzynek i luknę na psiutki...no bo jak wytrzymać ...nie ma takiej opcji...

Pollinka-samiutka wnocy ,ale mam nadzieję że w dzień odrabiasz to i masz towarzystwo :)

Posted

wpłaty na konto Polly i Rozi:
1.:loveu:Joodith-20zł

dzisiaj Polly zostala zaszczepiona od wirusówek druga dawka 40zł.

PONIEWAŻ SZUKAM DLA POLLY DOMU TYMACZASOWEGO W KTÓRYM BĘDZIE MIAŁA SZANSĘ NAUCZYĆ SIĘ ŻYCIA W MIESZAKANIU (BO NIE WIEMY CZY DOMEK STAŁY NIE BĘDZIE W BLOKU),POZOSTAWAĆ SAMA I BARDZO BLISKIEGO KONTAKTU Z CZŁOWIEKIEM I JEGO ŻYCIEM
BARDZO PROSZĘ NIE WYCIĄGAĆ ŻADNYCH UKRYTYCH WNIOSKÓW Z TEJ SYTUACJI .
BARDZO JESTEM WDZIĘCZNA FUNI ŻE DAŁA SZANSĘ SUNIOM TUŻ PO WYJŚCIU ZE SCHRONU I TYLKO DZIĘKI NIEJ MOGĄ POZNAĆ ŻYCIE POZA KRATAMI.
NASTĘPNYM ETAPEM POLLY PO OTWARCIU SIĘ NA CZŁOWIEKA W HOTELIKU BĘDZIE NAUCZENIE JEJ WŁAŚNIE ŻYCIA Z NIM I MYŚLĘ ŻE TU Dt BĘDZIE DAWAŁ JEJ WIĘKSZE SZANSE.

PROSZĘ WYRAŹCIE SWOJE ZDANIA ,SZCZEGNIE OSOBY KTÓRE FINANSUJĄ POLLY -TYLKO JESZCZE RAZ PROSZĘ O NIEDOSZUKIWANIE SIĘ UKRYTYCH NIEŚCISŁOŚCI.

Posted

[quote name='sonia71']dzięki dziewczyny:) mam tygodniową przerwę w pracy ...wygrzać się muszę...ale co jakiś czas wyskoczę z pierzynek i luknę na psiutki...no bo jak wytrzymać ...nie ma takiej opcji...

Pollinka-samiutka wnocy ,ale mam nadzieję że w dzień odrabiasz to i masz towarzystwo :)

No to się doprawiłaś Soniu - ale chociaż może wypoczniesz przez ten tydzień

Posted

IVV napisał(a):
ile sunia ma w tej chwili ? czy sterylka bedzie wykonana po pierwszej cieczce czy moze przed ?

IVV sunia ma ok 6miesięcy ,wszystko zależy od domku jak się wyadoptuje to domek zadecyduje a jeżeli nie to zrobimy za 3-4 miesiące -tak myslę

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Nazywaja mnie Polleczka, umiem skakać jak piłeczka, bardzo, bardzo jestem skoczna, a jak zacznę, to nie spocznę :=)

Jolus to Ty jeszcze pamietasz te kawalki ;)? ja kompletnie zapomnialam te przeboje z przedszkola a fajne to byly czasy!

Posted

[quote name='IVV']Jolus to Ty jeszcze pamietasz te kawalki ;)? ja kompletnie zapomnialam te przeboje z przedszkola a fajne to byly czasy!

IVV - będę pamiętać do końca życia - nie dość, że sama to śpiewałam ( i to z wielką radością! :multi:), to jeszcze uczyłam dzieciska w przedszkolach jako tzw. p. Rytmiczka (ile ja już mam tych zawodów na koncie, ło matulu :eviltong:)... lalalalalallallaa, i tak mogę godzinami, nic dziwnego, że Luliszcze zaczyna "podśpiewywać" ze mną...:evil_lol:

Posted

no to juz widzę kółko granisate IVV,jogolcia ,Pollka ,Tośka ,Tayka,Pestka i na dokładkę ...Hunter :)

edit: dogrywam sprawę przewiezienia Polly do Dt pod Czestochowę. moze się uda połączyć transport z Szansą.

Posted

sonia71 napisał(a):
no to juz widzę kółko granisate IVV,jogolcia ,Pollka ,Tośka ,Tayka,Pestka i na dokładkę ...Hunter :)

edit: dogrywam sprawę przewiezienia Polly do Dt pod Czestochowę. moze się uda połączyć transport z Szansą.

Ojej, aż pod Częstochowę? To bardzo daleko:( Wspominając jakim przykrym doświadczeniem była zmiana otoczenia dla jej siostry nie wyobrażam sobie tego:(

Posted

handzia -ja tez mam wielkie obawy i cokolwiek zrobie bedzie zle dla suni ...ale jedank mniejszym zlem bedzie poswięcenie jej praktycznie calego dnia w Dt co sie wiąże z droga i nowym mijescem niż pozostawienie samiutkiej w budce w hoteliku nawet jezeli funia poswieci jej jak najwiecej czasu

Posted

Soniu, oczywiście zrobisz jak uważasz. Ale przecież u Funi ona nie siedzi cały czas w budzie. Większość dnia biega po wybiegu z innymi psami a do tego codziennie przebywa w domu w celu przystosowania się do warunków "blokowych". Z tego co wiem Poli zadomowiła się u Funi. Dobrze reaguje na nią i na jej rodzinę. Tak samo było z Rozi, ale to już przepadło. Więc może chodzi tu o finanse? Tamten DT jest darmowy? A może dla dobra Poli lepiej pozbierać więcej deklaracji?

Posted

[quote name='sonia71']no to juz widzę kółko granisate IVV,jogolcia ,Pollka ,Tośka ,Tayka,Pestka i na dokładkę ...Hunter :)

A Luluś to co? On też lubi w kółeczko, a szczególnie z psiakami, chyba by na niego HUnterek nie polował, co? :eviltong:

Może się uda Soniu - zawsze to mniejsze koszta :lol:

Posted

Jolus to Ty taka -kobieta pracujaca jestes ja tez troche wcielen juz przerobilam w zyciu

Soni pewnie nie jest latwo podejmowac te decyzje ....

Posted

Nie zazdroszczę nikomu podejmowania takich decyzji, bo NIGDY nie są łatwe ... dlatego nie dopytuję ani nie komentuję, bo wierzę, że Sonia ma swoje racje,a ponieważ jest odpowiedzialna za suńki, więc od Niej należa ostateczne ruchy...