Equus Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 mam nadzieję, ze da sobie jakoś radę w te mrozy... Quote
rita60 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Equus']mam nadzieję, ze da sobie jakoś radę w te mrozy...[/QUOTE] Ja też,żeby chociaż były deklaracje........ Quote
ona03 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Filutek musi poznać człowieka, żeby się otworzyć, a do tego potrzeba czasu. Oj Filutku daj sobie pomóc. Quote
ewatonieja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 poznał Panią Krysię i je jej z ręki, a chyba nie ma jakichś nadludzkich, magicznych mocy ;) po prostu trzeba chcieć dać szansę Quote
rita60 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='ewatonieja']poznał Panią Krysię i je jej z ręki, a chyba nie ma jakichś nadludzkich, magicznych mocy ;) po prostu trzeba chcieć dać szansę[/QUOTE] Tylko gdzie takiego ludzia szukac:roll: Quote
ewatonieja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 mam nadzeje, że jednak w Polsce ;) Quote
Equus Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 monitoruje domy tymczasowe ale jakoś bida z nędzą :( Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 biedulek mały..trzeba dla niego odpowiednich opiekunów...hopsaj na górę Quote
rita60 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Maleńki z okazji Swiat życzę ci tylko jednego,kochającego i odpowiedzialnego domku:tree1::x-mas::tree1: Quote
coronaaj Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='rita60']Maleńki z okazji Swiat życzę ci tylko jednego,kochającego i odpowiedzialnego domku:tree1::x-mas::tree1:[/QUOTE] :tree1::santagri:Filutek trzymaj sie dzielnie i Milych Swiat Bozego Narodzenia moze Nowy Rok przyniesie jakies zmiany w twoim zyciu:tree1: Kto zbiera na Filutka poprosze o konto na pw i dane...bedzie deklaracja stala. Chyba mamy 80zl miesiecznie? Deklaruje 50zl miesiecznie...trzeba szukac dt no i oglaszac... Quote
Energy Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='coronaaj']:tree1::santagri:Filutek trzymaj sie dzielnie i Milych Swiat Bozego Narodzenia moze Nowy Rok przyniesie jakies zmiany w twoim zyciu:tree1: Kto zbiera na Filutka poprosze o konto na pw i dane...bedzie deklaracja stala. Chyba mamy 80zl miesiecznie? Deklaruje 50zl miesiecznie...trzeba szukac dt no i oglaszac...[/QUOTE] Wielkie dzięki Coronaaj:loveu::loveu::loveu: Jeszcze nikt nie zbiera, na razie szukamy deklaracji, tak jak napisałaś jest 80 zł. To znaczy z Twoją 130:lol: Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Coronaaj mnie woła i jestem :) Nie czytałam na razie wątku, ale potem to zrobię Tak na szybko tylko proszę info gdzie teraz jest psiak i czy trzeba jakiś deklaracji? Potrzeba ogłoszeń? Quote
Energy Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='Atomowka']Coronaaj mnie woła i jestem :) Nie czytałam na razie wątku, ale potem to zrobię Tak na szybko tylko proszę info gdzie teraz jest psiak i czy trzeba jakiś deklaracji? Potrzeba ogłoszeń?[/QUOTE] Witaj:lol: Filutek jest w schronisku, w Łodzi. Siedzi na łańcuchu :-( Potrzebujemy deklaracji i dt, który będzie z nim pracował, bo to troszkę trudny przypadek:cool3: Quote
rita60 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nadal prosimy o deklaracje i szanse dla Filutka...... Quote
mari23 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Energy']Witaj:lol: Filutek jest w schronisku, w Łodzi. Siedzi na łańcuchu :-( Potrzebujemy deklaracji i dt, który będzie z nim pracował, bo to troszkę trudny przypadek:cool3:[/QUOTE] z tym "trudny przypadek" to nie jest takie jednoznaczne - niedawno zabrałam z hoteliku staruszka ślepego - tam ciągle szczekał i gryzł wszystkich -i ludzi , i psy.... teraz czuje się bezpiecznie i nikogo nie gryzie - to kontaktowy pieszczoch, chory na serce i całkowicie ślepy, wczoraj staranował mi półkę na buty w przedpokoju, a zanim ją naprawiłam - osikał choinkę (czuł, że drzewko, bombek widziec przecież nie mógł;)) i jeszcze łapkami do tyłu drapał po sikaniu! ;) nie trzeba było z nim wcale "pracować" - po jednym dniu z agresora zrobił się tłuściutki łagodny "baranek" - to Ślepek z Dobrocina mój kochany może i Filutek potrzebuje tylko poczucia bezpieczeństwa..... tak mi go żal ! mam trochę dużo stałych deklaracji i psów w domu, więc na stałe deklarować nic nie mogę, ale jednowazowo, np. na transport - na pewno pomogę! Quote
Equus Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 właśnie jakby znalazł się domowy tymczas mający doświadczenie z takimi psami... Quote
coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='rita60']Nadal prosimy o deklaracje i szanse dla Filutka......[/QUOTE] Do tej pory nie dostalam konta, danych na Filutka, poprosze o pw ....:shake::shake: :eviltong::eviltong:Znalazlam, ze jeszcze nikt nie zbiera....a kiedy zaczniecie zbierac?:evil_lol: Quote
Energy Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='coronaaj']:eviltong::eviltong:Znalazlam, ze jeszcze nikt nie zbiera....a kiedy zaczniecie zbierac?:evil_lol:[/QUOTE] Jak będą deklaracje na całą kwotę, potrzeba ok 300 zł:shake: Wątpię czy ktoś bez pełnych deklaracji go wyciągnie:roll: Quote
Equus Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 tak naprawdę nie mamy nawet gdzie go wyciągnąć, cornaaj, masz może jakiś pomysł, bo my juz nie mamy... Quote
rita60 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Equus']tak naprawdę nie mamy nawet gdzie go wyciągnąć, cornaaj, masz może jakiś pomysł, bo my juz nie mamy...[/QUOTE] Mysle,ze jakby były deklaracje to i pewnie jakis hotelik by sie znalazł,tylko musiałby byc odpowiedni dla małego. Quote
rita60 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No własnie pisałam Lara,ze hotel,ale nie taki z trzema spacerami.....ktos musi z nim pracowac/ Quote
Equus Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 no najlepiej to domowy hotel, nie powinien raczej trafić do kojca Quote
Recommended Posts