Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']poznał Panią Krysię i je jej z ręki, a chyba nie ma jakichś nadludzkich, magicznych mocy ;) po prostu trzeba chcieć dać szansę[/QUOTE]
Tylko gdzie takiego ludzia szukac:roll:

Posted

[quote name='rita60']Maleńki z okazji Swiat życzę ci tylko jednego,kochającego i odpowiedzialnego domku:tree1::x-mas::tree1:[/QUOTE]

:tree1::santagri:Filutek trzymaj sie dzielnie i Milych Swiat Bozego Narodzenia moze Nowy Rok przyniesie jakies zmiany w twoim zyciu:tree1:

Kto zbiera na Filutka poprosze o konto na pw i dane...bedzie deklaracja stala.
Chyba mamy 80zl miesiecznie? Deklaruje 50zl miesiecznie...trzeba szukac dt no i oglaszac...

Posted

[quote name='coronaaj']:tree1::santagri:Filutek trzymaj sie dzielnie i Milych Swiat Bozego Narodzenia moze Nowy Rok przyniesie jakies zmiany w twoim zyciu:tree1:

Kto zbiera na Filutka poprosze o konto na pw i dane...bedzie deklaracja stala.
Chyba mamy 80zl miesiecznie? Deklaruje 50zl miesiecznie...trzeba szukac dt no i oglaszac...[/QUOTE]

Wielkie dzięki Coronaaj:loveu::loveu::loveu:
Jeszcze nikt nie zbiera, na razie szukamy deklaracji, tak jak napisałaś jest 80 zł. To znaczy z Twoją 130:lol:

Posted

Coronaaj mnie woła i jestem :)
Nie czytałam na razie wątku, ale potem to zrobię
Tak na szybko tylko proszę info gdzie teraz jest psiak i czy trzeba jakiś deklaracji?
Potrzeba ogłoszeń?

Posted

[quote name='Atomowka']Coronaaj mnie woła i jestem :)
Nie czytałam na razie wątku, ale potem to zrobię
Tak na szybko tylko proszę info gdzie teraz jest psiak i czy trzeba jakiś deklaracji?
Potrzeba ogłoszeń?[/QUOTE]

Witaj:lol:
Filutek jest w schronisku, w Łodzi. Siedzi na łańcuchu :-(
Potrzebujemy deklaracji i dt, który będzie z nim pracował, bo to troszkę trudny przypadek:cool3:

Posted

[quote name='Energy']Witaj:lol:
Filutek jest w schronisku, w Łodzi. Siedzi na łańcuchu :-(
Potrzebujemy deklaracji i dt, który będzie z nim pracował, bo to troszkę trudny przypadek:cool3:[/QUOTE]

z tym "trudny przypadek" to nie jest takie jednoznaczne - niedawno zabrałam z hoteliku staruszka ślepego - tam ciągle szczekał i gryzł wszystkich -i ludzi , i psy....
teraz czuje się bezpiecznie i nikogo nie gryzie - to kontaktowy pieszczoch, chory na serce i całkowicie ślepy, wczoraj staranował mi półkę na buty w przedpokoju, a zanim ją naprawiłam - osikał choinkę (czuł, że drzewko, bombek widziec przecież nie mógł;))
i jeszcze łapkami do tyłu drapał po sikaniu! ;)

nie trzeba było z nim wcale "pracować" - po jednym dniu z agresora zrobił się tłuściutki łagodny "baranek" - to Ślepek z Dobrocina mój kochany

może i Filutek potrzebuje tylko poczucia bezpieczeństwa..... tak mi go żal !

mam trochę dużo stałych deklaracji i psów w domu, więc na stałe deklarować nic nie mogę, ale jednowazowo, np. na transport - na pewno pomogę!

Posted

[quote name='rita60']Nadal prosimy o deklaracje i szanse dla Filutka......[/QUOTE]

Do tej pory nie dostalam konta, danych na Filutka, poprosze o pw ....:shake::shake:

:eviltong::eviltong:Znalazlam, ze jeszcze nikt nie zbiera....a kiedy zaczniecie zbierac?:evil_lol:

Posted

[quote name='coronaaj']:eviltong::eviltong:Znalazlam, ze jeszcze nikt nie zbiera....a kiedy zaczniecie zbierac?:evil_lol:[/QUOTE]

Jak będą deklaracje na całą kwotę, potrzeba ok 300 zł:shake:
Wątpię czy ktoś bez pełnych deklaracji go wyciągnie:roll:

Posted

[quote name='Equus']tak naprawdę nie mamy nawet gdzie go wyciągnąć, cornaaj, masz może jakiś pomysł, bo my juz nie mamy...[/QUOTE]
Mysle,ze jakby były deklaracje to i pewnie jakis hotelik by sie znalazł,tylko musiałby byc odpowiedni dla małego.