Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anita_happy napisał(a):
no to pisz do wszystkich o pa:P

Anita ja tam na wątku nikogo z Głowna nie widziałam:roll:

O Zuzka widzę, że już to napisałaś;)

Posted

Ja znam kilka osób z Głowna, ale nie są to osoby które mogłyby przeprowadzić wizytę PA... :(
Z tego co czytam Filutek to psiak z charakterem, więc wizyta musi być przeprowadzona porządnie...

Posted

Pszed chwilą dostałam od jednej z cioteczek taką wiadomość ;

Tak znam p.Zosia ona jest wolontariuszką w schronisku w Głownie a jeżeli ona nie da rady to nasze dziewczyny z Łowicza myślę,że pomogą napiszcie do Romki ona zna numer do Zosi

Posted

Equus napisał(a):
o rany, fajnie by było... ale jak przeczytałam tytuł wątku i na końcu PA to myślałam, że to koniec watku, że się ktoś obraził czy coś :D

To nie ten wątek, nie tu się obraziłam:evil_lol:

Posted

no ale cholera wie gdzie się ktoś jeszcze pokłóci - jak już wiesz nawet na ulicy może ci się dostać wiącha od super-tatusia oraz groźby, za zwrócenie uwagi synkowi, zeby nie rzucał ludziom petard pod nogi :(

Posted

rita60 napisał(a):
Czyli co robimy,mam dzwonic do tej Pani Zosi,bo coś wszystko ucichło:roll:

Jasne że zadzwoń ,przecież przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej nie jest równoznaczne że już Filutka daje się panu do adopcji.

Posted

Dzisiaj poznałam Filutka (nie odważyłam się co prawda podejść i go pogłaskać) i myślę że u niego to lęk i bronienie swojego miejsca i gdyby go odpiąć od budy to nie będzie tak źle

Posted

ewatonieja napisał(a):
a Pan się zgadza i da się wszystko uzgodnić? trzymam kciuki za koniec łańcuchowych męczarni Filutka

Tak, pan się zgodził na wizytę.