malawaszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 rita60 napisał(a):No własnie pisałam Lara,ze hotel,ale nie taki z trzema spacerami.....ktos musi z nim pracowac/ hotel z trzema spacerami to luksus - chyba niewiele takich Quote
Agucha Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jestem na zaproszenie coronaaj :) Biorę się za czytanie wątku... Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szampana piccolo, Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy, Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych, Wspomnień najlepszych oraz braku kaca kiedy w nowym roku pamięć wraca Quote
ewatonieja Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 dostałam wiadomosc z olx : "[email protected] chciałbym zobaczyć filutka i byc moze wezme psa do domu z działka wyglada na terierka ,miałem takiego białego ale syn zabrał do nowego domu to mysle ze bym go zabrał --gdzie moge go zobaczyć.jesli biore psa to do starosci." Quote
rita60 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ewatonieja napisał(a):dostałam wiadomosc z olx : "[email protected] chciałbym zobaczyć filutka i byc moze wezme psa do domu z działka wyglada na terierka ,miałem takiego białego ale syn zabrał do nowego domu to mysle ze bym go zabrał --gdzie moge go zobaczyć.jesli biore psa to do starosci." ewatonieja czy wiadomo skad Pan pochodzi ? Quote
Agucha Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cytat z CzK: [quote name='majqa']Hm... miałam sobie darować ale... strzeżonego itd... Isadorka od jamników już wie. W podpisie mam Cacka, mix jamnika z czymś terrierkowatym. Zadzwonił pan, nie podał skąd jest ale ponieważ dzwonił w związku z ostatnią serią dodawanych przeze mnie ogłoszeń stawiam na łódzkie. Nr 60862844*. Miał kiedyś jamnika szorstkowłosego, ma sentyment do rasy. Niestety, w Cacku (a dopytywał o jego szczekanie) widział kandydata na odstraszającego hałasem stróża do budy. :roll: Sama rozmowa natomiast bardzo uprzejma, wręcz sympatyczna. Na moje info, że nie tego dla psa szukam, co pan oferuje nie było ze strony pana żadnych złośliwości, fochów, komentarzy. Jestem przekonana, że pan będzie szukał dalej. Wspominał o działce i dziecku, jak zrozumiałam małym dziecku. Dziwnie mnie się skojarzył mail od tego Pana... Może się mylę, ale warto porządnie sprawdzić. Quote
ona03 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [FONT=Book Antiqua]Filutku jak najszybciej domku Ci życzę, a Cioteczkom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku[/FONT] Quote
rita60 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ewatonieja napisał(a):dostałam wiadomosc z olx : "[email protected] chciałbym zobaczyć filutka i byc moze wezme psa do domu z działka wyglada na terierka ,miałem takiego białego ale syn zabrał do nowego domu to mysle ze bym go zabrał --gdzie moge go zobaczyć.jesli biore psa to do starosci." Pan do mnie dzwonił,jest z Głowna,chce przyjechac po Filutka,jest rozczarowany,ze nie dostał odpowiedzi na maila. To chyba nie ten facet od Cacka,bo jego numer zaczyna sie od 794... Co robic ? Quote
zuzka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Trzeba Pana sprawdzić poprosić Citeczki z Głowna żeby przeprowadziły wizytę przed-adopcyjną . Quote
rita60 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 zuzka napisał(a):Trzeba Pana sprawdzić poprosić Citeczki z Głowna żeby przeprowadziły wizytę przed-adopcyjną . Mamy jakies cioteczki z Głowna,bo nie kojarze..... Quote
Energy Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 rita60 napisał(a):Mamy jakies cioteczki z Głowna,bo nie kojarze..... Też nie kojarzę, trzeba będzie poszukać. Ale czy pan wie o wizycie? Quote
zuzka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 A mnie się kojarzy że kogoś widziałam z Głowna tylko że teraz nie mogę sobie przypomnieć nicku na dogo ale rozejrzę się . Quote
rita60 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Energy napisał(a):Też nie kojarzę, trzeba będzie poszukać. Ale czy pan wie o wizycie? Napisałam mu na maila.ze Filutek potrzebuje duzo cierpliwosci,miłosci i spokoju bo jest pieskiem problemowym. Spytałam również czy wyrazi zgode na wizyte przedadopcyjna,teraz czekam na odpowiedz. Quote
ewatonieja Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 niecierpliwy ten Pan ciekawe jaki ma stosunek do wizyt przedadopcyjnych :) Quote
Monika.D Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Widzę, że jest jakaś iskierka nadziei... Oby ten domek okazał się tym idealnym... trzymam mocno kciuki! Quote
rita60 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Pan odpisał.... Witam ,prosze bardzo złozyc wizyte,tel do mnie 794......,rozumiem ze ale maiałem 2 wilki po 14 lat u siebie itd nie mam problemu z psami i po pani ostroznosci (rozumiem)ze rodzaj ludzki nie c iekawie wyglada z perspektywy pani zajecia---najlepiej przyjedzcie z psem .bo to w końcu on bedzie mieszkał z nami.pzdr Pomóżcie cioteczki znalezc kogoś z Głowna !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatonieja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 NAPISAŁAM DO NIKA28 ONA POMAGA PSIAKOM Z gŁOWNA więc pewnie zna kpgoś, kto może pomóc jezdzenie z psem nie wchodzi w rachube, Pan musi sam pojawić się z w schronisku po psa Quote
nika28 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nie znam niestety nikogo z Głowna kto mógłby sprawdzić dom :( Nie wiem kiedy będę teraz w Głownie, mogłabym pojechać, ale z kimś z forum. Quote
Energy Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Napisałam pytanie do mamanabank i Romka, są z Łowicza, ale może się zgodzą, oby. Nika dzięki, że się pojawiłaś, szkoda, że nikogo nie znasz, ale szukamy dalej:lol: Quote
Agucha Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Widzę, że Pan napalony jak łysy na grzebień... Średnio trafiają do niego informacje o o potrzebach Filutka... Chce psa z dostawą do domu i nastawia się, że przy pierwszej wizycie od razu pies zostanie z nim? A może ktoś będzie mu tak psiaka dowoził aż on się zdecyduje bądź i nie... bo w końcu zdjęcia kłamią. Skoro miał "wilki po 14 lat", znaczy to, że miał je od szczeniaka. Dlaczegóż miałby mieć z nimi problemy... Co innego wziąć dorosłego psa, z nastawieniem że się z psami umie postępować bo przecież swoje własne miał bezproblemowe i... się niemiło rozczarować i spaprać zwierzaka jeszcze bardziej... Sama nie wiem co o tym myśleć. Dla mnie to wszystko wygląda na nieprzemyślaną adopcję.... Żeby nie skończyło się tak, że Filuś zostanie wypuszczony na to opiewane podwórko jak tylko zacznie sprawiać problemy wychowawcze i dalej będzie sobie sam Panem i Władcą... Jemu potrzeba spokoju i opanowanego - ZNAJĄCEGO SIĘ na psychice psa - pana. Quote
ewatonieja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 po to ma być wizyta przedadopcyjna może te wilki pilnowały działki? a przecież Filut ma trafić do domu a nie do budy/kojca Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 to to GŁOWNO!!! http://www.dogomania.pl/threads/184024-Psiaki-z-quot-Przytuliska-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie-quot-b%C5%82agaj%C4%85-o-tymczaski-i-1-!!! Quote
Energy Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='anita_happy']to to GŁOWNO!!! http://www.dogomania.pl/threads/184024-Psiaki-z-quot-Przytuliska-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie-quot-b%C5%82agaj%C4%85-o-tymczaski-i-1-!!! Witaj Anita:lol:to Głowno. Quote
anita_happy Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Energy napisał(a):Witaj Anita:lol:to Głowno. no to pisz do wszystkich o pa:P Quote
Recommended Posts