Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też się martwię, bo niestety zabrać jej do siebie nie mogę, a i na spłatę całego długu nie mam pieniędzy :( Na pierwszej stronie w pierwszym poście jest wyszczególnione jaki jest dług. Niestety nie maleje, tylko rośnie.

Na 27 maja dług wynosił 1955zł !!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagienka']Trop wyślij mi na maila jak możez plakat [email protected], wydrukuje czarno-białe, skseruje i będę wieszać razem z Naszymi (bo same mamy psy w hotelu).

ja mam trochę plakatów już wydrukowanych, lepiej się spotkać, to Ci przekażę

Posted

Poznaliśmy Mordke kiedy bylismy w odwiedzinach w Sandry. Bardzo nam sie spodobala. Niestety dom juz mamy zapsiony i zakocony.
Prosze o numer konta ew. adres strony gdzie moge go znalezc. Chcialabym choc troche pomoc.

• 2 weeks later...
Posted

Gabriella napisał(a):
co u Morduni?? smutno tak czytać, że ona wciąż nieszczęśliwie sama.
wpłaciłam dzisiaj dla Mordeczki .

:buzi: dla Morduni

Gabriello, dziekuję bardzo za wpłatę w imieniu suczki :)

Podaj proszę kwotę wpłaty, abym mogła odpowiednio uaktualnić stan finansów Mordki na pierwszej stronie wątku. Dzięki :)

Posted

W czerwcu wpłacono 200zł:
Magda F. 30zł, Ania K. 40zł, moja ciotka 50zł, ja 80zł. :)

zadłużenie na dzień dzisiejszy wynosi 2055zł (zaktualizuje się jeszcze po info od Gabrielli) :(

Posted

Dzięki Gabriello, czyli już jesteś wpisana na pierwszej stronie wątku :)

Czy an-wo, (adres emailowy osoby która wysłała mi info o wpłacie) to Ty Gabriello? czy ktoś inny?

Posted

Niestety Morda musi opuścić hotel do końca miesiąca. :-( :-(

Jeśli nie znajdzie się dom lub tymczas, grozi jej schronisko :placz: :placz::placz:

Posted

Cholera, w schronisku cała praca z nią się zmarnuje... A szanse na adopcje jeszcze bardziej zmaleją :cry:
A jak tam jej charakterek? Pamiętam, że strasznie szybko się "nakręcała" jak się ją głaskało itd, czy to się zmieniło? Czy wykazywała jakąkolwiek agresję?

Posted

pytanie o charakter - to do Faro, ona się Mordką intensywnie zajmuje i ma z nią z tego co słyszałam świetny kontakt.

mar gajko powiedziała, że postara się umieścić Mordę w ogłoszeniach w Wyborczej i Dzienniku :)

sytuacja jest na prawdę podbramkowa :shake:

Posted

Trop , spójrz tutaj:

"Prośba od Pani Lucyny W.(collie).
W związku z organizowaną wystawą psów w sobotę i niedzielę w Krakowie, Pani Lucynka zaproponowała, że na swoim stoisku zorganizuje kącik adopcyjny do psiaków do adopcji. Kącik będzie dla wszystkich psiaków które szukają domów, nie tylko collie. Możemy rozwiesić plakaty lub zebrać je w albumy itp.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę o kontakt przed piątkiem:
Irena
500-18-19-20"

Posted

[quote name='Patia']Trop , spójrz tutaj:

"Prośba od Pani Lucyny W.(collie).
W związku z organizowaną wystawą psów w sobotę i niedzielę w Krakowie, Pani Lucynka zaproponowała, że na swoim stoisku zorganizuje kącik adopcyjny do psiaków do adopcji. Kącik będzie dla wszystkich psiaków które szukają domów, nie tylko collie. Możemy rozwiesić plakaty lub zebrać je w albumy itp.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to bardzo proszę o kontakt przed piątkiem:
Irena
500-18-19-20"

jutro idę na tę wystawę z plakatami Mordy

Posted

Byłam i powiesiłam ogłoszenie w namiocie firmy z kosmetykami, której właścicielka użyczyła swojej przestrzeni na kącik adopcyjny :)

Ale ta wystawa to jedno wielkie targowisko próżności, bleeee, więc nie wiem jakie szanse mają tam dorosłe mieszańce po przejściach takie jak Mordka.