Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mordzia czuje sie bardzo dobrze - przytyła (musze jej poszerzyć szelki). Codziennie wieczorkiem szaleje z aporcikiem jak młody źrebak . Jednak to nie jest psiak dla kazdego - "ma" osoby , na które nie wiem dlaczego nieustająco warczy. Potrzebuje człowieka, który bedzie umiał z nia właściwie postępowac .

Posted

np ja jestem taka osoba, jak mnie widzi od razu sie wscieka, za kazdym razem to samo.
od pol roku kucam, mowie do niej, daje reke do powachania a ona rzuca sie na krate i gryzie.
podobno na corke pana tomka reaguje tak samo.

Posted

Musi miec jakies złe skojarzenia ...........
Dlatego potrzebna jej osoba , która bedzie wiedziała jak z nia postepowac , w stosunku do mnie jest całkowicie w porządku , cieszy się jak przychodze , juz nauczyła sie, ze musi poczekac na swoja kolejkę i lezy obserwując mnie jak jestem w boksie Maksa czy Sandry , a gdy widzi, że biorę do ręki dłuuuuuuga czarna smycz -taśme , szuka szybciutko kółeczka i juz jest gotowa do wyjścia , czasami musimy jeszcze wczesniej poprawić szeleczki , co tez juz cierpliwie znosi - wie , ze jak pańcia cos rusza przy tych nieszczęsnych przednich łapkach - to zaraz potem jest spacerek i bieganko z aporcikiem.

• 2 weeks later...
Posted

Mordka hop do góry !

Zrobiłam aktualizację finansów. Prosze boksery o rzucenie okiem na pierwszy post na pierwszej stronie wątku. Czy ilość wpłacona przez Was się zgadza na dzień dzisiejszy?

Wszystkim dziękuję za wpłaty i chylę czoła prosząc o jeszcze, bo niestety dług rośnie w hotelu.

Dzwonił jeden pan w sprawie Mordki, ale okazało się, że w domu głównie siedzi żona, która nie poradziłaby sobie z dominującą suczką. Poza tym cisza na morzu. :shake:

Posted

Może ktoś z przyjeżdżających do innych psiaków spróbuje wychodzić z Mordzińską teraz wieczorami na lince - ja niestety nie jeżdże teraz , bo 3 x dziennie jestem u Maksa w szpitalu , a nawet jak mi sie uda w któryś dzień podskoczyć do hotelu to tylko by dokładnie wyczyścic Sandrze uszy, dowieżć leki , zabrać jej pranie i przywieżć czyste - nie wyrabiam czasowo i tak z pewnościa będzie przez najbliższy tydzień , a szkoda by Mordzia "traciła" to co już sie nauczyła . Ona gdy widzi tę długa czarna smycz - linke , to tylko patrzy gdzie ma kółeczko - aporcik i nie w głowie jej "rozrabianie". Wykonuje komendy "siad" , "leżeć" , " łapa" . Może pomysleć by jeszcze raz o TV i prasie ???