Faro Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mordzia czuje sie bardzo dobrze - przytyła (musze jej poszerzyć szelki). Codziennie wieczorkiem szaleje z aporcikiem jak młody źrebak . Jednak to nie jest psiak dla kazdego - "ma" osoby , na które nie wiem dlaczego nieustająco warczy. Potrzebuje człowieka, który bedzie umiał z nia właściwie postępowac . Quote
kiwi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 np ja jestem taka osoba, jak mnie widzi od razu sie wscieka, za kazdym razem to samo. od pol roku kucam, mowie do niej, daje reke do powachania a ona rzuca sie na krate i gryzie. podobno na corke pana tomka reaguje tak samo. Quote
Faro Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Musi miec jakies złe skojarzenia ........... Dlatego potrzebna jej osoba , która bedzie wiedziała jak z nia postepowac , w stosunku do mnie jest całkowicie w porządku , cieszy się jak przychodze , juz nauczyła sie, ze musi poczekac na swoja kolejkę i lezy obserwując mnie jak jestem w boksie Maksa czy Sandry , a gdy widzi, że biorę do ręki dłuuuuuuga czarna smycz -taśme , szuka szybciutko kółeczka i juz jest gotowa do wyjścia , czasami musimy jeszcze wczesniej poprawić szeleczki , co tez juz cierpliwie znosi - wie , ze jak pańcia cos rusza przy tych nieszczęsnych przednich łapkach - to zaraz potem jest spacerek i bieganko z aporcikiem. Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kochana Mordko, obyś znalazła taka Pańcię jak Faro.... Quote
black sheep Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dodam tylko, że aukcja jak zwykle wznowiona. Hopaj Mordalińska! Quote
Iza i Avanti Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ....................................... Quote
Trop Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Mordka hop do góry ! Zrobiłam aktualizację finansów. Prosze boksery o rzucenie okiem na pierwszy post na pierwszej stronie wątku. Czy ilość wpłacona przez Was się zgadza na dzień dzisiejszy? Wszystkim dziękuję za wpłaty i chylę czoła prosząc o jeszcze, bo niestety dług rośnie w hotelu. Dzwonił jeden pan w sprawie Mordki, ale okazało się, że w domu głównie siedzi żona, która nie poradziłaby sobie z dominującą suczką. Poza tym cisza na morzu. :shake: Quote
Gabriella Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ale to juz coś, takie światełko, że ktoś zadzwonił . dzisiaj wpłacę coś dla Morduli.:loveu: Quote
black sheep Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Do mnie też pisał jakiś gość, ale debil, chciał chyba na rozród, pytał o szczeniaki! :angryy: Quote
Gabriella Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 taka rozmowa to tylko marnotrawstwo czasu:mad: , szkoda, że oni tego nie rozumieją. Krótko mówiąc typki takie, to jak zanieczyszczone powietrze:angryy: Quote
black sheep Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No dokładnie, palant. Jak mu napisąłam, żeby mu się żadne rozrody nie śniły, że Morda sterylna, to już nie odpisał. Wogóle, chyba nie był z Krakowa. A szkoda gadać! Quote
Faro Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Może ktoś z przyjeżdżających do innych psiaków spróbuje wychodzić z Mordzińską teraz wieczorami na lince - ja niestety nie jeżdże teraz , bo 3 x dziennie jestem u Maksa w szpitalu , a nawet jak mi sie uda w któryś dzień podskoczyć do hotelu to tylko by dokładnie wyczyścic Sandrze uszy, dowieżć leki , zabrać jej pranie i przywieżć czyste - nie wyrabiam czasowo i tak z pewnościa będzie przez najbliższy tydzień , a szkoda by Mordzia "traciła" to co już sie nauczyła . Ona gdy widzi tę długa czarna smycz - linke , to tylko patrzy gdzie ma kółeczko - aporcik i nie w głowie jej "rozrabianie". Wykonuje komendy "siad" , "leżeć" , " łapa" . Może pomysleć by jeszcze raz o TV i prasie ??? Quote
Recommended Posts