Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
To będzie mocny tytuł na następnej auckji!:):):)

sunia jest kochana, ale coś podejrzewam, że potrzebuje ułożenia, także nowy opiekun nie może być z przypadku !

Posted

Sterylka przebiegła pomyślnie :) O 7 rano, a już o 9 sunia o własnych siłach poszła do pawilonu, do boksu. Podobno miała bardzo małą macicę. Wynika z tego, że prawdopodobnie nigdy nie rodziła. Mam nadzieję, że szybko wróci do pełnych sił. Jest już oswojona z hotelem, więc mam nadzieję, że sterylka nastąpiła w dobrym momencie.

Niestety, nie otrzymałam żadnych telefonów od potencjalnych chętnych :(

W poniedziałek, Mordka pojawi się w gazecie wyborczej - ogłoszenie ze zdjęciem :)

Posted

Urósł już spory rachunek za sunię. Pobyt w hoteliku, już niestety od 8 sierpnia, oraz sterylka. Jeśli ktoś chciałby się dołożyć, to byłoby pomocne :oops:

Posted

No to miejmy nadzieje, że gazeta przyniesie coś lepszego, skoro plakaty nie zdały egzaminu :roll: . A pieniążki, ja już obiecałam na Bunga, ale podnoszę: WSPARCIE FINANSOWE!!!

Posted

podsumowanie za sierpień 2006

hotel - od 9-31.08.2006 - 23 x 15zł = 345zł
sterylizacja = 220zł
razem: = 565zł

składka:

150zł - koleżanka Iza S.
220zł - ja
razem: 370zł

brakuje: 565 - 370 = 195zł

Zakładam pieniądze z własnej kieszeni, wpłacam je na konto Pana Tomka, dowód wpłaty do wglądu i bardzo proszę o pomoc !

czy ktoś się dołoży?:modla::modla::modla:[SIZE=2]
(np. po 15zł - tyle kosztuje 1 doba w hoteliku)

Posted

też podnoszę... pamietajmy,że suni groziło uśpienie gdybynie dziewczyny..kaska potrzebna .

Posted

Wpłaciłam dziś całą kwotę dla Pana Tomka czyli 565zł. Dziękuję tym osobom, które zgłosiły chęć składki :multi:

Rozliczenie jest na stronie 1, nr konta mojego podam na prw. Bardzo proszę o pomoc finansową, ponieważ nie stać mnie na wydanie całej sumy, którą założyłam. Mam jeszcze swoje koty i muszę mieć na ich leczenie itp.

Z góry dziękuję :)

Jadę dziś do suni, może jakie nowe foty strzelę ;)

Posted

Sunia na spacerze w sobotę, 2 września. Radosna, otwarta, energiczna :) Jak gdyby nie traciła nadziei na dobry dom. Ona w niego wierzy !!! :)